Mesaj Panosu

Duyuru BİR SORUM OLACAK... ( SORU-CEVAP KÖŞESİ )
Yeni Konu Aç Cevap Gönder

Sayfa /9Birinci SayfaÖnceki Sayfa … 45678 … Sonraki SayfaSon Sayfa

KESİN ÇOZÜMM... 2007-12-25 (10:56)
mctorque
Bay
mctorque
Türkiye, İstanbul
İstanbul Teknik Üniversitesi
kullandıgın telefon 3gp uzantılı vıdeo sıstemını kulanır google dan 3gp olarak arat veya al bu lınkden ındır ;)http://www.gezginler.net/modules/mydownloads/singlefile.php?download=3gp-player&lid=4216
KESİN ÇOZÜMM...CEP TELEFONLARI ILE HER TURLU YARDIM DESTEK VERILIR BILGINIZE 2007-12-25 (11:02)
mctorque
Bay
mctorque
Türkiye, İstanbul
BAŞLIĞIN AYNISNI YENIDEN YAZMAK İSTEMEDİM Gülümsüyor CEP TEL. ARIZASI VS. YAZILIMLARIYLA İLGİ SORUNLARINIZ VARSA YARDIMCI OLURUM...
2008-01-25 (11:24)
stormcrow55
Bay
stormcrow55
Türkiye, Mersin
Mersin Üniversitesi
AYAZ2007 demiş ki:
SLM BEN BAZI SORULARAMA CVP BULAMIYORUM.ÖZELLİKLE BİLGİSAYAR KONUSUNDA EKSİKLERİM VAR BİRBİRİMİZE SORARAK TAMAMLAYABİLİRİM DİYE DÜŞÜNDÜM.
İLK SORUM MSN'YE GELEN E-POSTA OKUYAMIYORUM VE AÇILMIYOR NEDEN ACABA????

msn nin e postasını mı kullanıyosun yoksa başka bi e posta mı daha önce okuyabiliodun da artık mı okuyamıosun yoksa baştan beri mi okuyamıosun
msn 2008-03-07 (20:46)
berkay64
Bay
berkay64
Türkiye, Uşak
Uşak Üniversitesi
yani cıkan sayfada no failed msnmail yazmaktaysa eger msnenin mailini patlatmışlar kardeş bu sorun bende de var sorun buysa eger gecmiş olsun Üzgün
sepultura demiş ki:
birden fazla browser kullanıorsan belki onunla alakalıdır...varsayılan browserin...
2008-03-24 (14:03)
irfan3334
Bay
irfan3334
Türkiye, İstanbul
Yeditepe Üniversitesi
CCOGU SORUNLARI OKUDUM BIR ARKADAS MAILINE GELEN MAILLERINI OKUYAMIYORMUS

BIR INTERNET EXPLORERDAN KAYNAKLI 2 MICROSOFT UN SITELERINE GIR ORDAN EXPLORER 7 Yİ KUR FAKAT UPDATE OLAYI VAR KACAK WINDOWS KULLANIYORSAN UPDATE EDEMEZSSIN PROGRAMLAR UPDATE OLMAYINCA ANA SISTEM YANI TEKNOLOJI ILERLEDIGI VE KULLANIM KOLAYLIKLARI GELDIGI ICIN ANA SISTEM VE WEB SITELERI PROGRAMLAR GELISTIRILIR

SENINKI GERI KALIR BU YÜZDEN COK SORUN YASARSIN YA ORJINAL WINDOWS KULLANICAN YADA PROGRAM SILIP YENISINI YÜKLICEN YADA CRACK PROGRAM SATIN AL O PROGRAMLA KIR DICEM AMA ONUDA ANA SISTEM BULABILIYOR BAZEN UPDATE ISTIYOR YAPINCA NORMALDE KULLANDIGIN PROGRAMIDA KULLANAMIYORSUN

BUNLAR SEBEPLERDEN BIR KACI MAILLERINI NORMAL WEB SAYFASINDAN HOTMAIL YAZ SIFRENI GIR VE MAILLERINE BAK BUNU DA YAPMIYORSA PLUG SISTEMIN ANA SITEYLE UYUM SAGLIYAMIYOR DEMEKTIR SANA TAVSIYEM BUNLARI DENEDIKTEN SORAA OLMUYORSA EXPLORER I SIL VE FIREFOX YÜKLE

SAFARI BETAYIDA YÜKLEYEBILIRSIN

SAFARIDE COK GELISMIS BIR BROWSERDIR ADRES www.apple.com BURDA SAFARI SAYFASINA TIKLA WINDOWS ICIN OLAN PROGRAMI INDR VE KULLAN FIRE FOX TA INDIREBILIRSIN

BEN WINDOWS MICROSOFT KULLANMIYORUM TASARIMLA UGRASTIGIMIZ ICIN PC LER BIZIM ISIMIZI KALDIRMIYOR PROGRAMLARDA YETERSIZ ZATEN

MAC G5 KULLANIYORUM APPLE APPLE I IYI BILDIGIMDEN WINDOWS ICIN CIKARDIGI PROGRAMLARIDA BILIYORUM VIDEO PROGRAMIYLA ILGILI SORUN OLAN ARKADAS QUICKTIME PROGRAMINI INDIRSIN www.apple.com HERSEYI IZLER FLV DOSYASI ICINDE TORRENTZ SITESINDE CRACK PROGRAMINI INDIRIN ARADIGINIZ PROGRAM YADA HERHANGI BIR TAMPLATE DOSYASI VARSA YAZIN CIKAN VERILERDEN SECIN BIR SAYFA ACILIR ORDA TORRENTZ DIYE BIR LINK GÖRÜRSÜNÜZ ONU INDIRIN MASA ÜSTÜNE

SONRA INDIRMIS OLDUGUNUZ CRACK PROGRAMININ ÜSTÜNE SÜRÜKLEYIN VE BIRAKIN O ONU INDIRMEYE VE KIRMAYA BASLAR TORRENTZ CRACK PROGRAMI DEDIMDE BU ARADA ADI TRANSMISSION O PROGRAMI INDIRECEKSIINIZ NE ARARSANIZ BULURSUNUZ BU PROGRAMIN ÜSTÜNEDE ARAYIPTA BULDUGUNUZ TORRENTZ DOSYASINI INDIRIP ÜSTÜNE SÜRÜKLEDIGINIZDE BULDUGUNUZ HERSEYI KIRAR

BU ARADA ARKADASLAR INTERNETTE ADINIZI SOYADINIZI ÖZELLIKLEDE DOGUM TARINIZI DOGRU VERMEYIN FISLENIYORUZ VE BIR TAKIM BASKA ISLEMLER DAHA YAPILIYOR BU ISLEMEYEN PROGRAMLAR

SORUN CIKARAN EXPLORERLAR HEP BU YÜZDEN EXPLORER SORUN CIKARTIYORKI FIREFOX YADA BASKA SEYLERE YÖNLENSIN INSANLAR AYIK OLUN BU BIR FISLEME VE SASIRTMA METODU AKSATMA METODU KIMSE INCE AYRINTILARI BILMESIN ANLAMASIN METODU

BILGINIZE
harikasın 2008-03-25 (08:24)
mctorque
Bay
mctorque
Türkiye, İstanbul
yazmak vaktini almışsın ama guzel bi açıklama olmuş ... : Çok mutlu )
2008-04-23 (17:55)
ceyacemji
Bayan
ceyacemji
Türkiye, Sakarya
Hendek Lisesi (Y.D.A.)
arkadaşlar acil cvp yazın nolur.gelen özel mesajlara bir türlü bakamıyorum.msjatıklar tıklamaz sayfa kapanıyo.neden oluyo bu
en basıt yoll 2008-04-23 (19:38)
mctorque
Bay
mctorque
Türkiye, İstanbul
sıstem gerı yukleme yaparsan sorun kalmıycaktır...
2008-04-23 (19:41)
ceyacemji
Bayan
ceyacemji
Türkiye, Sakarya
Hendek Lisesi (Y.D.A.)
cvp yazdiğın için saol.ama bnm bilgisayarla aslına bakarsan hiç aram yok. yani sistem geri yükleme nasıl yapılır bilmiyorum yardım edersen çok seviinirim Yüzü kızarıyor Yüzü kızarıyor
2008-04-23 (20:43)
kibrisli23
Bay
kibrisli23
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Lefke
Lefke Avrupa Üniversitesi
ceyacemji demiş ki:
arkadaşlar acil cvp yazın nolur.gelen özel mesajlara bir türlü bakamıyorum.msjatıklar tıklamaz sayfa kapanıyo.neden oluyo bu

virüs girmiştir bi tarat bakalım makineyi. sistem geri yükle nasıl yapılır demişsin başlat çubuğuna bas ordan donatılara gel sistem araçları ve sistem geri yükleme diye bişey var oraya bas o program makinayı belirli bir zamana geri döndürür ileri tuşunu kullanarak devam et makina kendi kendine yükleyecektir.bu sorunu gidermezse yapıcak bişey yok makineyi formatla. Gözlerini yuvarlıyor

Sayfa /9Birinci SayfaÖnceki Sayfa … 45678 … Sonraki SayfaSon Sayfa

Ücretsiz Kayıt Ol