Mesaj Panosu

Duyuru BİR SORUM OLACAK... ( SORU-CEVAP KÖŞESİ )
Yeni Konu Aç Cevap Gönder

Sayfa /9Birinci SayfaÖnceki Sayfa … 56789

2008-06-29 (20:06)
H4y4L3T
Bay
H4y4L3T
Türkiye, Elazığ
Fırat Üniversitesi
şukufe demiş ki:
ya ben de soru sormak istiyorum şimdi gidip bi başlık daha mı açacam yani???

uğraşamam valla

buraya düşüyorum Gülüyor

öncelikle bilgisayar hakkında çok şey bilmiyorum onun için dalgaya almamanızı umud ediyorum Gülümsüyor

şimdi benim sony ericsson k 750i telefonum var

video çekiyorum veya arkadaşlardan alıyorum artık her neyse..ben bu videoları bilgisayarımda izleyemiyorum..bir program lazım onu destekleyecek..

arkadaşımda da aynı telefon var..onun BSplayer'ı var..o izleyebiliyo bilgisayarında..ama ben yapamıyorum..bu videolarımı da silmek istemiyorum...

bi destek çıkarsanız sevinirim Göz kırpıyor

k-lite mega codec pack diye bir program var googleden aratıp bulabilirsin sadece telefondaki değil aklına gelecek herşeyi bilgisayarında izlemeye olanak sağlayan bir program
2008-06-29 (20:09)
H4y4L3T
Bay
H4y4L3T
Türkiye, Elazığ
Fırat Üniversitesi
MHMT1905 demiş ki:
aBuKSuBuK sana bişey sorcam Göz kırpıyor

macintoshlar için limewre yüklenilebilir mi yoksa onların ayrı bir programı mı vardır Gözlerini yuvarlıyor
aynı şekilde mac lere autocad yüklerken önce hangi programı yüklememiz gerek
cevaplarsan sevinirim
musti sen de biliyorsan abi sen de bi yardımcı ol Göz kırpıyor

Macler için de limewire war http://www.download.com/LimeWire/3000-2179_4-10836278.html?tag=lst-2 linkinden indirebilirsin yüklemesi sana kalmış artıkGöz kırpıyor
2008-06-29 (20:17)
H4y4L3T
Bay
H4y4L3T
Türkiye, Elazığ
Fırat Üniversitesi
plut10 demiş ki:
1-GERİ DÖNÜŞÜM KUTUM KAYBOLDU
2-CPU DEVAMLI 60-100 ARASI ÇALIŞIO
3-OYUN KURAMIORUM.. KURDUĞUM ZAMAN.. PLS DVD ROOM APPLİCİON GİBİ BİŞLER YAZIO...?*

ÜSTELİK BİLGİSAYAR 1 HAFTALIK... İNTERNET HENÜZ yok bile...

Aldığn oyunlardan birtanesinden virüs bulaşmış olabilir oda sistemi yoruyordur. CtrL+Alt+Delete tuşuna baş orada CPU seçeneğinde Sistem boşta işlemi dışında işlemciyi başka kullanan program varmı diye bak eminim vardır bu işlemi sonlandırman gerekiyor Başlat/çalıştır bura tıkla çıkan pencereye msconfig yaz oradan başlangıça gir ve CPU yu kullanan programı bıl ve sonlandır bana kalırsa orada işine yaramayan herşeyi kaldır Oyunlarda PLS DVD ROOM APLICITION demesinin nedi crack yani ilacı nı yüklemen gerek oda oyun cd sinin içinde CRACK, DEVIANCE, ILAC, TOOLS, benzeri klasörlerin içinde oyunun exe sidir yada serial numarasıdır Geri Dönüşüm Kutusunuda Masa üstünde Sağ Tıkla özellikler de oradan Masaüstü seçeneğine gir Altta Masaüstünü Özelleştir seçeneği var oraya gir orada varsıyılanları yükle dersen geri dönüşüm kutusu geri gelir..
?? 2008-07-17 (13:16)
Dark_ArchAngel
Bay
Dark_ArchAngel
Türkiye, Samsun
Ondokuz Mayıs Üniversitesi
msn açtığınızda zaten otomatik olarak küçük bir pencere daha açılıyor, ordan kimlerin mail yolladığına bakabiliyoruz. Bunun dışında o pencereye yada msn üzerindeki mail ikonuna tıklayınca maillere gidiyor zaten.

umarım yardımcı olmuştur!
üyelik iptali 2008-07-22 (23:22)
aybuk
Bayan
aybuk
Türkiye, İzmir
İzmir Anadolu Öğretmen Lisesi
içinde bulunduğumuz turkstudent sitesinden nasıl çıkış yapabilirim?

yani üyelik iptalimi nasıl gerçekleştirebilirim?

bir yardımcı olsanız!

Sayfa /9Birinci SayfaÖnceki Sayfa … 56789

Ücretsiz Kayıt Ol