Mesaj Panosu

Bor Mucizesi
Yeni Konu Aç Cevap Gönder

Sayfa /2Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12

2007-06-11 (18:40)
corli24
Bay
corli24
Türkiye, Niğde
Niğde Üniversitesi
bu ulkenin sizin gibilerine ihtiyaci var..
bizim dogal kaynaklarimizi bASKALARİNİN KULLANMASINA İZİN VERMEYİN..
teşekkür ederim ya 2007-06-13 (16:58)
PREENSES
Bayan
PREENSES
Türkiye, Isparta
Süleyman Demirel Üniversitesi
ay çok mutlu oldum ya süper desteklenmek.herkes bize kullandırmazlar die işi tembellikten bırakırsa tabiki sömürülürüz.ki bahanelerle işini yapmayanlar bence tembeldir.mesleğini sevmeden yapanlar bence işi bırakıp evinde otursun.bizde de var böyleleri biz araziye çıkınca öfleyip püfleyen kızlar ben sondajda bir hafta arazide kaldım ve iş yerinde kızlara göre bot ve tulum olmadığı için erkek tulumu ve 42 numara bot giydim ve hiç gocunmadım aslada gocunmam dağlara çıkıp petrol mineral kayaç aramaktan.lütfen mesleğiniz ne olursa olsun severek yapın Göz kırpıyor
2007-06-13 (18:30)
iboosss
Bay
iboosss
Rusya Federasyonu
umarım bu sözlerin lafta kalmaz bürokrasi nasıl birşey biliyomusun canım bak bi hevesini kırmak gibi olmasın ama bu tip işler genelde siyasi vede politiktir sen ne kadar uğraşırsan uğraş bi sonuç elde edemezsin türkiyede bir sürü araştırma var bor üzerine fakat hayata geçirilmiyor bi düşün neden???

keşke birileri sahip çıksa bizler gibi gençlere ben 20 yaşındayım okulum bitsin türkiyeye dönücem türkiyem o kadar zengin bi ülkeki siyasi irade yok ama yok işte öncedende yoktu şimdi hiç yok....

sana başarılar umarım başarırsın tüm isteklerini...

Sayfa /2Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12

Ücretsiz Kayıt Ol