merabalar italyada lisans hakkında bir başlık acayım dedim:)şuan 2 senelik uniyi bitirdikten sonra dgs den istanbul ticarete gectim ve suan intibak sınıfındayım ve harbi hocalar takıntılı gibi,italyada bir üniversite duydum bocconi universitesi nasıldır arkadaşlar,sizinde fikrinizi alım dedim?,italyancayada merakım var zaten orda okumak güzel olur diye düşünüyorum eğer intibak sınıfını geçemezsem diye daha öncede böyle planım vardı ama burda sansımı deniyim dedim ama burda olmıyacak sanırım,

şuan italyancaya başladım epey araştırmamdan sonra bunuda okuldaki hocamız dedi saolsın şuan prontoitalia ' ya gidiyom üsküdardan rahat oluyor.bakalım daha 1 ders girdim güzele benzio neyse bu kurumdan dan randevü aldım bocconi üniversitesininde okumak için sartlar nelerdir diye ve ödeme koşulları nelerdir?yarın gidecem randevü aldım bilgi alırsam burayada yazarım,ama sizdende bocconi üniversitesi hakkında bilgi iştiyom,ilk 500 uninin içine girdiğini duydum doğrumu?gecen hafta konuşma sansım olmadı ordaki bayanla, burda bilgisi varsa gitmden önce bilgi alım,teşekkkürler şimdiden