Mesaj Panosu

RUSYA VİZESİ ALMAK ZORMU YARDIM LÜTFEN
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
RUSYA VİZESİ ALMAK ZORMU YARDIM LÜTFEN 2007-04-03 (18:00)
RUSYA YA okumak için gidicem rus vzesi almak zormu kolay mı bana yardımcı olabilen varsa sevinirim her sey için tesekkler

Çok mutlu Gülümsüyor Üzgün Hayret ediyor Gülüyor Soğukkanlı Şaşkın Şok olmuş Kızmış Şaka yapıyor Yüzü kızarıyor Çok üzgün, ağlıyor Göz kırpıyor Gözlerini yuvarlıyor -> -> -> -> -> ->
rusyadaki arkadaslar 2007-04-04 (17:46)
neden kımse bı sy yazmıyor kımse rusyaya ogrenci vizesi almadımı ey ahali sizin oldugunuz durumdayız su anda bıraz bilgi verin yardım edin unutmayın kı aynı zorlukları sizde çektiniz

saygılarımla

rusya moskova ve hakkında konusmak bilgilerini paylasmak isteyen arkadaslar beni ekleyin

seja9@hotmail.com
2007-04-05 (14:50)
darkness_angel
Bay
darkness_angel
Türkiye, Elazığ
Fırat Üniversitesi
rusya vizesi almak çok kolay.... öğrenci olarak gideceksen....
okula başvuracan ve 45 gün sonra vdavetiyen geelcek ... ondan sonra ist. istikla caddesinde rus kons.ğundan vizeni alacaksın ...
2007-04-07 (15:50)
iboosss
Bay
iboosss
Rusya Federasyonu
biirncisi millete yanlış cevap vermeyin...
rusya vizesi almak çok olay olabilir dogru ama alman demek ülkeye girmen anlamına gelmiyo...

bak vize alabilmen için birkaç prosedür var ben antalyadan almıstım okuldan davetiyen aids testiyylen bide orda doldurdugun formu veriyon 1-2 gün sonr alıyon pasaportunu...
not:aids testini bakmıyor bile g...... sonra rusyada üniversiten bidaha isticek sigorta için...

vizeyi herkese veriyorlar ama bu kesin ülkye girceğin anlamına gelmiyo konsolostada yazar kocaman rusya hükümetinden vize almanız demek ülkeeye giriş hakkı vermez die ama parasını alırlar iade diye birşey d eyok ayrıca....

ben çok tanıyom vize alıpta geri dönen....kapıdan...

ama elin ayagın düzgünse kapıdaki görevlide iyi günündeyse sorun çıkmıyo pek...

bak ben avrupayada gittim en çok allman vizesinden zorlandım tam 2 ay vize alamk için uğraştım ama ülkeye girişte hiçbir zorlugun yok vizen var bikerem tak diye giriyon ülkeye rusyada ise tam tersi vizeyi çok kolay alıyon kapıda bekliyon hemde öğreci oalarak gidiyon bide ilk defa gidiyosan rusyaya 2-3 saat bekletiyorlar kapıda ben ilk gidişimde bekledim ondan diyorum herkes bekeliyor genelde...
gerçi artık 30 defa girip çıkıtıgm için bakmıyorlar bilem artık geyik bilem yapıyom kapıdakilerlen hepsini tanıyom nerdeyse
işte öyleee...
2008-03-17 (19:20)
hotlife79
Bay
hotlife79
Türkiye, Ankara
Başkent Üniversitesi
Arkadaşım vize almak kolayda girişde düzgün vize almadıysan nereye gidip gelidiğin belli değilse içeri almazlar seni.
2008-03-19 (16:32)
serbian16
Bay
serbian16
Rusya Federasyonu, Rostov-on-Don
Rostov State University
iboss a katılıyorum vıze almak ve prosedurler var kımseye havada vıze yok alabılecegınız azamı adamınız varsa teknık vızedır.Davetiyelerde 33 iş gunu ıcınde elınıze ulaşır.ama şartlar ve vıze verılen degerlendırme suresı kısadır schengen kadarda beklemezsın
kimsenin hatası yok.. 2008-05-13 (19:43)
sahipsiz-sanma
Bay
sahipsiz-sanma
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Lefkoşa
Yakın Doğu Üniversitesi
SLm..

davetiyen geldikten sonra ankardan veya istanbul rus konsolosluklarından vizeni alıyorsun..

ben 40 usd verip almıştım yanlış hatırlamıyorsam..

ayrıca vize alman ülkeye giriş yapman anlamına gelmiyor diyor çogu arkadaş..

korkma girersin hiç birde sorunun olmaz.

ama;yanında güzel rusça bilen biri olması lazım ifade etmek lazım tıkandıgın yerlerde ..

sorunlar yaşayabilirsin dogal olarak buda çok normaldir sorunsuz ögrencilik hiç görmedim..
Ücretsiz Kayıt Ol