Mesaj Panosu

Gideceklere yardımcı yeni Malta Video ve resimleri!
Yeni Konu Aç Cevap Gönder

Sayfa /2Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12

zzz 2008-06-16 (18:37)
byeldan
Bay
byeldan
Türkiye, Kocaeli
Kocaeli Üniversitesi
vize görüşmesi diye bişi yok en azından beni çağırmadılar hiçbiyere. açıkçası ben sana kendi deneyimlerinden bahsedeyim:

sabah kahvalt:ı fıstık ezmesi 2 dilim ekmek nescafe gold
öğlen yemeği:sandwich yere ve zamana göre değişirdi ne yediklerimiz, genelde hot-dog olurdur sahilde bi snack bar vardı orası fena değildi
akşam yemeği: makarna ve ton balığı

haftasonları kendime kıyak geçerdim pacevillie de avenue diye bi mekan vardı orda vegetable pizza yerdim....(favori mekanımdır)

sana net olarak haftalık 100 euro harcarsın diyemem çünkü ben ordayken Malta lirası kullanıyorduk nam-ı diyar pound... ama en ucuz nerde yenir onun tiyolarını verebilirim
2008-06-16 (21:53)
wolo
Bay
wolo
Türkiye, Bursa
Uludağ Üniversitesi
daha vıze alıp alamayacagım bellı degıl. ama 2 haftaya kadar bellı olur dıye dusunuyorum. bu hafta gorusmem var acaba temmuz 7 ye yetısırmı. eger gıdecek olursam senın deneyımlerınden faydalanmak ısterım ozelıne maıl adresımı atıyorum eklersen sevınırım.
2008-07-16 (20:31)
byeldan
Bay
byeldan
Türkiye, Kocaeli
Kocaeli Üniversitesi
ben Malta'ya giderken çok araştırdım ama hiçbişi bulamadım yada oraya gidenler ile görüşme imkanım olmadı bunun için istediğiniz soruyu sorun bende yanıtlamaya çalışayım benim gibi bodoslama gitmeyin....

Sayfa /2Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12

Ücretsiz Kayıt Ol