Mesaj Panosu

ingilteremi avustralyamı arkadaslar karar veremedim yardım
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
ingilteremi avustralyamı arkadaslar karar veremedim yardım 2007-04-10 (16:21)
ingilteremi yoksa avustralyamı dil okulu konusunda yardımcı olurmusunuz.i
2007-04-10 (16:42)
nofrost
Bay
nofrost
Türkiye, İzmir
Ege Üniversitesi
Zehirlisarmaşık

daha önce açtığın konuda da söylemiştim.eğer dil okulu ile ilgileniyorsan bence avusturalya her yönü ile ingiltereden daha avantajlı.
öncelikle ingilterede her yer türk kaynıyor.oraya gitsen belki hiç ingilizce konuşmadan türkçe ile hayatını idame ettirebilirsin.sence böyle bir ortamda inglizce öğrenilir mi?
oysa avusturalyada bu kadar fazla türk olmaması seni inglizce konuşmaya mecbur bırakacaktır.

bunun dışında dil okulu fiyatları ve yaşam masrafı.İngilterede belki yüzlerce dil okulu mevcut.ancak sen adam akıllı bir eğitim almak istiyorsan tercih etmen gereken okulların sayısı bir elin parmaklarını geçmeyecektir.bunlarda da eğitim oldukça pahalıdır.

Oysa aynı kalitedeki marka dil okullarının avusturalyada çok dahauygun fiyata programları mevcut.üstelik avusturalyada hem yaşam masrafı dahaucuz, hem de öğrencilerin yasal çalışma hakları var.bu şekilde para da kazanman mümkün.

şimdilik bu kadar.dahafazla bilgi istiyorsan ve avusturalya programları ile ilgileniyorsan msn eekleyebilirsin. biococuk@yahoo.co.uk
2007-05-18 (01:05)
loynis
Bay
loynis
Türkiye, İstanbul
İstanbul Üniversitesi
İngilteteyi düşünme bile. Hayat pahalı, vize almak her zaman problem, iklim berbat, avrupadaki ırkçılık da cabası. Tabi son karar senin, illaki gidecem diyorsan yolun açık olsun.
2007-06-20 (12:16)
oFfodicoRse
Bayan
oFfodicoRse
Türkiye, Ankara
ben bu yil icin avusturalyayi planlamistim lise baslamadan önce, sonra YÖSe girmeye karar verince dogal olarak bu yilimi YÖSe hazirlanarak gecirecegim. lisans egitimim bittikden sonra bir kac ayligina hala gitmeyi düsünüyorum, kafama yatarsa ve lisans üstü konusunda netlesirsem 2-3 yilimi orada gecirebilirim. Ingiltere'yide cok seviyorum, TR'deyken DK'dan bursumu alamazsam, Ingiltere'yi tercih edebilirim, orasi bursumu kapsiyor cünkü.

Fakat Avusturalya'nin dogasi muhtesem, daha sicak bir ülke. Kangurulari var Çok mutlu aslinda tam anlamiyla bir cennet. Birde, birde; ben sortlu noel babalarla tanismak istiyorum artik!
2007-08-13 (18:26)
nofrosta katiliyorum.
ingiltere de heryer turk.ingilizce konusamiyorsun.
ayrica avustralya cennet gibi bi yer(cok arastirdim orayi)
malesef avustralya da butceme uygun dil okulu bulamadigim icin istemeyerek ingiltere ye geldim ve hic sevmedim.imkani olan avustralya ya gitsin,bence ingiltere ye kesinlikle gelmeyin.benden soylemesi.
2007-12-08 (17:53)
kleptomani
Bay
kleptomani
Avustralya
bence ingiltere yi sec.

avustralyada duyacagin ingilizce dunyanin hicbiryerinde anlasilmaz. ben buradayim. ingilizlere de benzemiyor buranin konusmasi amerikanlara da. hem burada bisey olsa turkiyeye gitmen 1 tam gun. ingiltere de 3 saat filan.
yeni zelanda 2008-03-08 (12:31)
rammstein90
Bay
rammstein90
Türkiye, İstanbul
Ümraniye Dudullu 75.Yıl Cumhuriyet L.
ben kesinlikle yeni zelanda yı tavsiye ediyorum ingiltere amerika vizesi gibi zor oldu ada nüfusu hızla arttığı için vize kolay kolay vermiyolar oraya kaçacağını düşünüyorlar ben 17 yaşında vize alamadım üstelik gerekçe çok ilginç ingilizce bilmediğim için saçmalık zaten bilsem neden dil okuluna kayıt olayımki birde biometri çıktı tam bir işkence
2008-05-05 (00:37)
kayranalan
Bayan
kayranalan
Türkiye, İstanbul
Bakırköy Sabri Çalışkan Lisesi
slm kleptomany

bence ingiltere yi sec.

avustralyada duyacagin ingilizce dunyanin hicbiryerinde anlasilmaz. ben buradayim. ingilizlere de benzemiyor buranin konusmasi amerikanlara da. hem burada bisey olsa turkiyeye gitmen 1 tam gun. ingiltere de 3 saat filan.

mesajın dikkatim çekti.ben 4 ay sonra avustralya ya dil kursuna gitmeyi planlıyordum. ama bu açıklamanı görünce moralim bozuldu. yani kesinkes avustralyayı ingilizce öğrenme konusunda önermiyor musunuz?
Ücretsiz Kayıt Ol