Mesaj Panosu

yol ayrımı...
Yeni Konu Aç Cevap Gönder

Sayfa /4Birinci SayfaÖnceki Sayfa 1234

2007-05-11 (14:16)
datronx[morg_bekcisi]
Bay
datronx[morg_bekcisi]
Türkiye, Ankara
Ankara Üniversitesi
"çiğdem84" demiş ki:
"datronx[morg_bekcisi demiş ki:
"]tamam o zaman citroen alıyorum Gülüyor Gülüyor

osmanı anarsın pejo al
ne alaka Çok mutlu
al iştee

ne alaka harbi çiçi Gülüyor

osmanın yeri çok ayrı kimse onun yerini alamaz bööhhüü
2007-10-04 (01:57)
Karizmauncle
Bay
Karizmauncle
Türkiye, Sakarya
Sakarya Üniversitesi
datronx[morg_bekcisi demiş ki:
]daha çocukken önümüze çıkan il yol ayrımında,arkadaşımızı yada düşmanımızı seçmeye zorlanırız.İlk gençlik çağlarında sigara içip içmeyeceğimle ilgili olan yol ayrımı çıkar karşımıza.Yetişkin bir insan oldugumuzda hangi mesleği seçecegimiz konusunda yada hangi kişinin eşimiz olacagı konusunda bir karar durumunda kalırız.yol seçimi birbiri ardına dizili olan domino taşları gibi aslında.dokunacagımız ilk taş tıpkı sectiğimiz yolda bizi bekleyen bir dizi deneyimler yada sonuclar gibi diğerlerini harekete gecirir.bu eylemlerimizin mutlaka sonuclarıyla da karşılaşacagımızı gösteren en büyük ders olacaktır bizim için. demekki işin sırrı o seçimi yapmadan önce sonucta nelerle karşılaşacagımızı iyice hesap etmekte gizlidir...

şimdi sizi kendinizle baş başa bırakıyorumne gibi secimler ne gibi yol ayrımları yaşadınız.size kattıkları nelerdi.çok şeylermi aldı götürdü hayatınızdan yoksa birçok şeymi kattı yaşantınıza..

evet....ne diyorsunuz ?
2007-10-09 (16:59)
sininho
Bay
sininho
Türkiye, İstanbul
Marmara Üniversitesi
deniz de biri boğuluyormuş etraftakiler boğulana bakıyormuş tabi kimse kurtarmaya cesaret edemiyormuş daha sonra biri atlamiş denize ve boğulan kişiyi kurtarmş kıyıya geldiğinde herkes alkişlamaya başlamiş tebrik etmeye başlarkan etraftakiler kahramanimiz aynen şoylr demiş : ' BIRAKIN ULEN ALKİŞİ ŞİMDİ BENİ İTEN KİMDİ ONU Bİ YAKALARSAM..........'

benim de yol ayrimim bole oldu işte biri itti sonra işte bu duruma geldik beni iteni bi yakalarsam ..............................

Çok mutlu Çok mutlu Çok mutlu

Sayfa /4Birinci SayfaÖnceki Sayfa 1234

Ücretsiz Kayıt Ol