Mesaj Panosu

yaz okulu-lsletme
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
yaz okulu-lsletme 2007-04-24 (22:33)
jasua
Bay
jasua
Avusturya, Wien
Wirtschaftsuniversität Wien
Selamlar bi sorum olacakti ben avusturyada okuyorum ve türkiyede bi ders almam gerekiyor
Sartlar ise;
yaz okulu olmasi gerekiyor(hangi okullarda yaz okulu var isletme icin bilmiyorumL )
ingilizce olmasi gerekiyor egitim yada bu alacagim ders
ders: international marketing (uluslararasi pazarlama)
bilgisi olan varsa kisacik bi mail yazmasiveya özel msj atmasi bile cok buyuk fayda olacaktir benim icin
simdiden tskler
mrserdar@yahoo.com
2007-04-26 (21:17)
corli24
Bay
corli24
Türkiye, Niğde
Niğde Üniversitesi
bizim unide de yaz okulu uygulamasi var..

iktisat fakultesinde dedigin varmi bilmiyorum..
14 18 mayis araasi acilacak derslerin ilani belli olur internette bakarsin işine yarar sa gelirsimn... kalacak yerde ayarlariz sana o iş sorun degil..

bizim unini sitesi asagida yazdim..

www.nigde.edu.tr adresine goz gezdir istersen..
2007-05-02 (16:42)
jasua
Bay
jasua
Avusturya, Wien
Wirtschaftsuniversität Wien
saol corli peki basvuruyu benim nasil yapmam gerekiyor sonucta ben yurtdisinda okuyorum.. bide basvurular öyle sinirli bi zamandami? uluslararasi pazarlama dersi acilcakmi? kalacak yer sorun degil ailen nevsehirde oturuyor zaten..
selamlar

mrserdar@yahoo.com
2007-06-06 (20:33)
selamlar,
ben gazi üniversitesi maliye bölümü öğrencisiyim. dönem arasında derslerin yer değiştirmesinden dolayı madur oldum, tek ders için okulum uzadı, ve herhangi bir üniversitede açılıyorsa eğer yaz okulunda mesleki ingilizce yada herhangi bir ingilizce dersi almak istiyorum. nerelerde açıldığına dair biligisi olanlar yardımcı olabilirlerse çok sevinirim..
2007-06-07 (12:27)
corli24
Bay
corli24
Türkiye, Niğde
Niğde Üniversitesi
"jasua" demiş ki:
saol corli peki basvuruyu benim nasil yapmam gerekiyor sonucta ben yurtdisinda okuyorum.. bide basvurular öyle sinirli bi zamandami? uluslararasi pazarlama dersi acilcakmi? kalacak yer sorun degil ailen nevsehirde oturuyor zaten..
selamlar

mrserdar@yahoo.com

slm jasua
yaz okuluna kayı için 18 ile 22 haziran arasi resmi kayitlar basliyo nigde unide.

alacagin dersin kredi sayisina gore bankaya kayit ucretini yatirip ders listesini ilgili hocaya teslim etmen gerekiyor.. 24 ile 28 haziran arasinda ise ders ekle sil haftasi var eger aldigin derslerden biri acilmazsa bu tarihler arasinda degiştirme imkanin var.
2 temmuzda da ders basi var..
2007-06-07 (13:57)
corli24
Bay
corli24
Türkiye, Niğde
Niğde Üniversitesi
"pegasus82" demiş ki:
selamlar,
ben gazi üniversitesi maliye bölümü öğrencisiyim. dönem arasında derslerin yer değiştirmesinden dolayı madur oldum, tek ders için okulum uzadı, ve herhangi bir üniversitede açılıyorsa eğer yaz okulunda mesleki ingilizce yada herhangi bir ingilizce dersi almak istiyorum. nerelerde açıldığına dair biligisi olanlar yardımcı olabilirlerse çok sevinirim..

bizim bolumde mesleki yabanci dil dersi var ama bu fizikçilere yonelik bi ders.

ayrica bunun yaz okulunda da acilmasi mumkun degil...
2007-06-13 (14:52)
denizsu
denizsu
slm ben aksaray üniversitesinde egitim görmekteyim ama ingilizce ögretim vermiyor üniversitemiz adana cukurova üniversitesine bakmanızı tavsiye ederimkesin bi bilgim olmasa da bakmanız ii olacaktır kolay gelsin.
Ücretsiz Kayıt Ol