hahaha Burak simdi anlatmaya baslicam... ama biraz uzun olcak, benden gunah gitti

ben burdan bir gorusme ayarladim ordaki profla emailden. Saati ve yeri berlirlerdik. Istanbula 1 haftalik gelmistim eminonunde kaliyordum, unifte bebekteydi baya bir uzakti. Neyse oraya buldum, benim bolumun ders verildigi binayi once gordum, kucuk ve kotu bir binadi, anakampusu cok gusel ama diger binalara hic onem vermemisler sanki. Bunlar okadarda onemli degil yine ama gordugumde sasirdim biraz. Neyse sonra binaya girdim, tam saatinde. Gorusecegim prof gorusmeye 20 dakika gec geldi oncelikle. Bunu hic profesyonel bulmadim. Cunku cok daha onceden belirli bir saat ayarlanmis, kendisi ogle yemeginde oldugu icin gec gelmis. Herkezin saati kisitli, ogle yemegini ayarlayabilirsin birkere. Iste boyle basladi gorusme sonra kendisi geldi bizi odasina degilde aralikta biryere aldi, koltuga oturduk cunku odasinin kapisini acamamis. Buda cok tuhafti. Ben oraya ciddi biseyleri konusmak icin gittigim halde, ortalik yerde bizi misafir ediyor. Bunun yaninda kalsa birde iyi, gelen gecenle muhabbet ediyor, bir ogrenci geciyor telefonuyla oynuyor. Ben oraya gitmek icin bir gunumu harcadim, yuz yuze gorusmek daha iyi olur diye, bir yandan gittim ve gordum ortami. Hic hosuma gitmedi, belki trde boyledir ama Hollandada boyle isler cok ciddi bir sekilde olur. Gidersin zamaninda, o kiside zamaninda orda bulunur. Cay kahve ikram edilir ve de seninle ilgilenirler. Bu hanim ne ozur diledi gec kaldigi icin hic ciddilik yok. Bogazicide boyle birseyle karsilasmak beni baya bir hayel kirikligina ugratti. Sonra odasina girdik, ozaman nasil olduysa acabildi kapasini, dersprogrami hakkinda anlatti. Sonra bir hesap yapti dedi buraya gelirsen en fazla orda 2 hafta kacirirsin felan sonra o hesabi ben yaptim 2 hafta degil burda 6/7 hafta kayipip oluyor. Oda baya cok. Yani benim gorusme tam bir oyuna dondu. Bogazicine derslerin tamamiyla Ingilizce oldugu icin gitmek istemistim, bukadar hayel kirikliginin ustune dersprogramin uysaydi yinede giderdim, cunku trde tecrube edinmek istemistim. Ama dersprogrami uymadi, artik uzulmuyorumda gidemedigim icin. Galiba gitseydim, ordakilerle munakasa ederdim. Prof-ogrenci diyalogu cok acayip. Proflar kendilerini cok ustun goruyorlar ogrencilerden. Burda bir profla cok guzel konusabilirsin, fikirlerini ve de baska seyleri tartisabilirsin, ama orda farkliydi. Bilmiyorum belkide bana oyle geliyor, ama sasirdim ordaki durumlara. Iste boylee..benim bogazici maceramda boyle bitti. Baska ulkelere bakiyorum simdi. Yurtdisinda kesinlikle tecrube edinmek istiyorum, bakalim hayirlisi