Bir Romanın İlk Cümlesini Nasıl Yazardınız?
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
Sayfa / 10
Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12345 … Sonraki SayfaSon Sayfa

2007-05-07 (09:31)
Beylerbeyii (BeYLeRBeYii)
eslem bizler senin seviyende olmadığımız için pat diye anlayamıyoruz yazdıklarını. önce bi güzel düşünmemiz gerekiyor. bir kaç tandır yememiz lazım sana ulaşabilmemiz için Çok mutlu
2007-05-07 (13:45)
Eski Üye (mondfee)
Eski Üye (mondfee)
John bu gün uzun zamandir mektuplastigi mekrup arkadasiyla bulusacakti,
Bu mektup arkadasligi verimli bir tarlaya atılan tohum gibi, kalplerinde bir ask dogurdu.
iki yildir araliksiz mektuplasiyorlardi , john son mektupta bir resim göndermesini rica etti, fakat hellen göndermeyi reddetti.
Eger gercekten benimle ile ilgileniyorsan neye benzedigimin ne önemi var diyordu .
Sonunda ilk bulusmalarini karar lastirdilar.
Hanburg Ana terminali saat: 18:00.

Beni yakamdeki gülden tanıyacaksın diye yazmıstı kız. Böylece saat 18:00de kalbini sevdigi fakat yüzünü görmedigi kızı arıyordugenc adam,
O sirada İnce ve uzun boyluSarı sacları arkasından dalgalar halinde sırtına uzanan ve Gözleri deniz gibi mavi narin yapili bir kiz kendisine dogru geliyordu fakat yakasinda gül yoktu.
kisa bir hayal kirikligi yasadi birden gözleri yan bankta oturan Kırk yasını gecmis gri sacli yıpranmıs yüzülü bir kadına ilisti sismandı ve yakasinda bir gül vardi.
iste yillardir merak ettigi kadin karsisindaydi Duydugu hayal kirikligini Beli etmedi.
Onu selamladi ve Ben John ve siz de hellen olmalisiniz bulusabildigimize cok sevindim.
Sizi yemege davet edebilir miyim? Kadın gülümsedi Bunun ne oldugunu bilmiyorum oglum ,fakat demin yanından gecen güzel kadın, bu gülü yakama takmam için ısrar etti. Ve eger seni yemege davet ederse ona söyle caddenin karsısındaki restaurantta seni bekliyor
Bunun bir cesit test oldugunu da söyledi.__________________
2007-05-07 (19:53)
Hewal (hewal 85)
Hewal (hewal 85)
nur tam heyecanlı yerinde kesmişsin ha..maceralı bişeye benziyor..bunun dewamını bekliyorum yada yazarını werde alıp okuyalım Çok mutlu Gülüyor Şaka yapıyor
2007-05-07 (20:44)
"hewal 85" demiş ki:
nur tam heyecanlı yerinde kesmişsin ha..maceralı bişeye benziyor..bunun dewamını bekliyorum yada yazarını werde alıp okuyalım Çok mutlu Gülüyor Şaka yapıyor
    Gülüyor Gülüyor Gülüyor devamı ne olacakki o kadarınıda sen tahmin et. lokantaya gidiyor john ve hellen birer porsiyon adana kebap yiyorlar erkek yanında ayran içiyor kız kola alıyor. 15-20 dakika hiç bir şey konuşmuyorlar. her ikiside birbirlerinin kalp atışlarını duyuyor. gözler biraz utangaç bakıyor sevgilinin gözlerine. ah şu çekinme yok mu ne olurdu sürekli bakabilseydim gözlerine ama olmuyor olmuyor bakamıyorum her baktığımda kalp atışlarım daha başka atıyor aha john kaplten gitmek üzere. hellen ellerini tutuyor john'un gözlerine bakarak testi geçtiğinden dolayı tebrik ediyor onu ama sonra kıskançlık krizleri tutmasın mı sinirli bir ses tonuyla: "demek o 40 lık karıya aşık olacaktın az daha haaaa seni gidi zampara seni seni üçkağıtçı seni erkek değil misin hepiniz aynısın seni gidi kör olası seni hirkkkk tühhhh sanaaaa defollll defolll git burdan adam sanmıştım lan seni kartlaşmış 40lık kadına bakıyorsun sen defolllllll defolllll" diye bağırıp lokantanın müşterilerini şaşkına çevirir. john'un gözlerinden yaşlar gelmeye başlar. o kadar kemirirki içini bu olay kalbi sıkışır birden. gözleri dolar. hellen artık john'un elini de bırakmıştır. john daha fazla dayanamayıp Hakk'ın rahmetine kavuşur Çok mutlu -------- THE END --------------
2007-05-07 (20:54)
Eski Üye (mondfee)
Eski Üye (mondfee)
"BeYLeRBeYii" demiş ki:
"hewal 85" demiş ki:
    Gülüyor Gülüyor Gülüyor devamı ne olacakki o kadarınıda sen tahmin et. lokantaya gidiyor john ve hellen birer porsiyon adana kebap yiyorlar erkek yanında ayran içiyor kız kola alıyor. 15-20 dakika hiç bir şey konuşmuyorlar. her ikiside birbirlerinin kalp atışlarını duyuyor. gözler biraz utangaç bakıyor sevgilinin gözlerine. ah şu çekinme yok mu ne olurdu sürekli bakabilseydim gözlerine ama olmuyor olmuyor bakamıyorum her baktığımda kalp atışlarım daha başka atıyor aha john kaplten gitmek üzere. hellen ellerini tutuyor john'un gözlerine bakarak testi geçtiğinden dolayı tebrik ediyor onu ama sonra kıskançlık krizleri tutmasın mı sinirli bir ses tonuyla: "demek o 40 lık karıya aşık olacaktın az daha haaaa seni gidi zampara seni seni üçkağıtçı seni erkek değil misin hepiniz aynısın seni gidi kör olası seni hirkkkk tühhhh sanaaaa defollll defolll git burdan adam sanmıştım lan seni kartlaşmış 40lık kadına bakıyorsun sen defolllllll defolllll" diye bağırıp lokantanın müşterilerini şaşkına çevirir. john'un gözlerinden yaşlar gelmeye başlar. o kadar kemirirki içini bu olay kalbi sıkışır birden. gözleri dolar. hellen artık john'un elini de bırakmıştır. john daha fazla dayanamayıp Hakk'ın rahmetine kavuşur Çok mutlu -------- THE END --------------

Ya murat Hikayeme ne yaptin böyle sonunu hicte iyi baglamamissin Üzgün
Bakiyorumda yunus hemen caktin bir yerden kopyaladigimi Çok mutlu ya ingilizce dersimdi kisa zaman önce biraz kendimdende kattim eh iste pek yetenegim yok bu konuda zaten derslerin genelini kopya cekerim ama kesin en kisa zamanda sonunu baglarim. Gülüyor
2007-05-07 (21:07)
sonunu bağlamana gerek yok ben bağladım işte. bu hikaye bundan güzel bir sonla bitemezdi. konu erkeğin kıza olan büyük aşkıydı. eğer erkek kıza kavuşsaydı hikayenin pek anlamı olmazdı tıpkı Fuzuli'nin leyla ile mecnun'undaki gibi ordada mecnun leylasına kavuşamadıgı için hikaye böyle değerli oluyor eğer leylasına kavuşsaydı kimse böyle bir hikayeden bahsetmezdi kerem ile aslı aynı şekilde ikiside öbür tarafı boyluyor. işte bölee ama hikaye güzel
2007-05-07 (22:12)
Eski Üye (mondfee)
Eski Üye (mondfee)
olmamis benim yazi tarzim baska Çok mutlu bir son olacaksa onu ben yazarim yarin sinavdan sonra hala yasarsam Çok üzgün, ağlıyor bir seyler yazarim.
2007-05-08 (12:42)
Ru Gk (eslem)
Ru Gk (eslem)
mondfee sen sen ol hikayene sahip çık Gülümsüyor bir hikaye ancak bu kadar katledilebilir helede bir edebiyatçı tarafından Gülüyor
2007-05-08 (13:17)
"eslem" demiş ki:
mondfee sen sen ol hikayene sahip çık Gülümsüyor bir hikaye ancak bu kadar katledilebilir helede bir edebiyatçı tarafından Gülüyor
    Gülüyor Gülüyor ben altı üstü edebiyat öğrencisiyim. sen ise imam hatip mezunusun. senin elinde daha güzel işlenir. bir sonda sen getir de hepimiz eser görelim Çok mutlu
2007-05-08 (15:54)
Zeynep Zeynepp (melekkız)
Zeynep Zeynepp (melekkız)
"BeYLeRBeYii" demiş ki:
sonunu bağlamana gerek yok ben bağladım işte. bu hikaye bundan güzel bir sonla bitemezdi. konu erkeğin kıza olan büyük aşkıydı. eğer erkek kıza kavuşsaydı hikayenin pek anlamı olmazdı tıpkı Fuzuli'nin leyla ile mecnun'undaki gibi ordada mecnun leylasına kavuşamadıgı için hikaye böyle değerli oluyor eğer leylasına kavuşsaydı kimse böyle bir hikayeden bahsetmezdi kerem ile aslı aynı şekilde ikiside öbür tarafı boyluyor. işte bölee ama hikaye güzel

ama leyla ile mecnun,kerem ile aslı....onlar cennette kavusuyolar hem de onlar birbirlerini severek ölüyolar
sen kavustursaydın cennette
Sayfa / 10
Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12345 … Sonraki SayfaSon Sayfa