eslem bizler senin seviyende olmadığımız için pat diye anlayamıyoruz yazdıklarını. önce bi güzel düşünmemiz gerekiyor. bir kaç tandır yememiz lazım sana ulaşabilmemiz için

John bu gün uzun zamandir mektuplastigi mekrup arkadasiyla bulusacakti,
Bu mektup arkadasligi verimli bir tarlaya atılan tohum gibi, kalplerinde bir ask dogurdu.
iki yildir araliksiz mektuplasiyorlardi , john son mektupta bir resim göndermesini rica etti, fakat hellen göndermeyi reddetti.
Eger gercekten benimle ile ilgileniyorsan neye benzedigimin ne önemi var diyordu .
Sonunda ilk bulusmalarini karar lastirdilar.
Hanburg Ana terminali saat: 18:00.
Beni yakamdeki gülden tanıyacaksın diye yazmıstı kız. Böylece saat 18:00de kalbini sevdigi fakat yüzünü görmedigi kızı arıyordugenc adam,
O sirada İnce ve uzun boyluSarı sacları arkasından dalgalar halinde sırtına uzanan ve Gözleri deniz gibi mavi narin yapili bir kiz kendisine dogru geliyordu fakat yakasinda gül yoktu.
kisa bir hayal kirikligi yasadi birden gözleri yan bankta oturan Kırk yasını gecmis gri sacli yıpranmıs yüzülü bir kadına ilisti sismandı ve yakasinda bir gül vardi.
iste yillardir merak ettigi kadin karsisindaydi Duydugu hayal kirikligini Beli etmedi.
Onu selamladi ve Ben John ve siz de hellen olmalisiniz bulusabildigimize cok sevindim.
Sizi yemege davet edebilir miyim? Kadın gülümsedi Bunun ne oldugunu bilmiyorum oglum ,fakat demin yanından gecen güzel kadın, bu gülü yakama takmam için ısrar etti. Ve eger seni yemege davet ederse ona söyle caddenin karsısındaki restaurantta seni bekliyor
Bunun bir cesit test oldugunu da söyledi.__________________
Ya murat Hikayeme ne yaptin böyle sonunu hicte iyi baglamamissin
Bakiyorumda yunus hemen caktin bir yerden kopyaladigimi

ya ingilizce dersimdi kisa zaman önce biraz kendimdende kattim eh iste pek yetenegim yok bu konuda zaten derslerin genelini kopya cekerim ama kesin en kisa zamanda sonunu baglarim.

sonunu bağlamana gerek yok ben bağladım işte. bu hikaye bundan güzel bir sonla bitemezdi. konu erkeğin kıza olan büyük aşkıydı. eğer erkek kıza kavuşsaydı hikayenin pek anlamı olmazdı tıpkı Fuzuli'nin leyla ile mecnun'undaki gibi ordada mecnun leylasına kavuşamadıgı için hikaye böyle değerli oluyor eğer leylasına kavuşsaydı kimse böyle bir hikayeden bahsetmezdi kerem ile aslı aynı şekilde ikiside öbür tarafı boyluyor. işte bölee ama hikaye güzel
olmamis benim yazi tarzim baska

bir son olacaksa onu ben yazarim yarin sinavdan sonra hala yasarsam

bir seyler yazarim.
mondfee sen sen ol hikayene sahip çık

bir hikaye ancak bu kadar katledilebilir helede bir edebiyatçı tarafından

"BeYLeRBeYii" demiş ki:
sonunu bağlamana gerek yok ben bağladım işte. bu hikaye bundan güzel bir sonla bitemezdi. konu erkeğin kıza olan büyük aşkıydı. eğer erkek kıza kavuşsaydı hikayenin pek anlamı olmazdı tıpkı Fuzuli'nin leyla ile mecnun'undaki gibi ordada mecnun leylasına kavuşamadıgı için hikaye böyle değerli oluyor eğer leylasına kavuşsaydı kimse böyle bir hikayeden bahsetmezdi kerem ile aslı aynı şekilde ikiside öbür tarafı boyluyor. işte bölee ama hikaye güzel
ama leyla ile mecnun,kerem ile aslı....onlar cennette kavusuyolar hem de onlar birbirlerini severek ölüyolar
sen kavustursaydın cennette