Bir Romanın İlk Cümlesini Nasıl Yazardınız?
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
Sayfa / 10
Birinci SayfaÖnceki Sayfa … 23456 … Sonraki SayfaSon Sayfa

2007-05-08 (16:16)
Beylerbeyii (BeYLeRBeYii)
"melekkız" demiş ki:
"BeYLeRBeYii" demiş ki:
sonunu bağlamana gerek yok ben bağladım işte. bu hikaye bundan güzel bir sonla bitemezdi. konu erkeğin kıza olan büyük aşkıydı. eğer erkek kıza kavuşsaydı hikayenin pek anlamı olmazdı tıpkı Fuzuli'nin leyla ile mecnun'undaki gibi ordada mecnun leylasına kavuşamadıgı için hikaye böyle değerli oluyor eğer leylasına kavuşsaydı kimse böyle bir hikayeden bahsetmezdi kerem ile aslı aynı şekilde ikiside öbür tarafı boyluyor. işte bölee ama hikaye güzel

ama leyla ile mecnun,kerem ile aslı....onlar cennette kavusuyolar hem de onlar birbirlerini severek ölüyolar
sen kavustursaydın cennette
    cennete gittiklerini nerden biliyorsun Çok mutlu neyse madem bu kadar ısrar ettiniz hikayenin en sonunu değiştireyim bari... hellen john'a çok kötü çıkışır john üzüntüden ölür fakat hellen'in kıskançlık krizi geçtikten sonra hellen büyük bir hata yaptığını anlar gözyaşlarına boğulur ve john'un cesedine sarılır hıçkırıklarla büyük bir aptallık yaptığını haykırır ama iş işten geçmiştir john öbür tarafa yolculuk yapmaktadır. hellen john'u n ölümüne daha fazla dayanamaz ve ellerini semaya kaldırıp:"benimde canımı al ya Rabbi diye dua eder. ALLAH duayı kabul eder ve hellen'in canını alır. -----------SON---------- yaw Müslümanda değil bunlar öbür tarafta ne olacaklarını Allah bilir ama ibre cehenneme gitmelerinden yana Çok mutlu yana yana kavuşaklar birbirlerine aşkın ateşi bu olsa gerek Çok mutlu
2007-05-08 (16:19)
Zeynep Zeynepp (melekkız)
Zeynep Zeynepp (melekkız)
Çok mutlu sen kerem ile aslı .... dedin diye ben ölee yazmıstım ama neyse...
cennette kavusturmasaydın sen de sadece severek ölselerdi seni kıracaz cennete gidemiycekler nasılsa Göz kırpıyor Soğukkanlı
2007-05-09 (18:50)
Hewal (hewal 85)
Hewal (hewal 85)
"mondfee" demiş ki:
"BeYLeRBeYii" demiş ki:
"hewal 85" demiş ki:
nur tam heyecanlı yerinde kesmişsin ha..maceralı bişeye benziyor..bunun dewamını bekliyorum yada yazarını werde alıp okuyalım Çok mutlu Gülüyor Şaka yapıyor
    Gülüyor Gülüyor Gülüyor devamı ne olacakki o kadarınıda sen tahmin et. lokantaya gidiyor john ve hellen birer porsiyon adana kebap yiyorlar erkek yanında ayran içiyor kız kola alıyor. 15-20 dakika hiç bir şey konuşmuyorlar. her ikiside birbirlerinin kalp atışlarını duyuyor. gözler biraz utangaç bakıyor sevgilinin gözlerine. ah şu çekinme yok mu ne olurdu sürekli bakabilseydim gözlerine ama olmuyor olmuyor bakamıyorum her baktığımda kalp atışlarım daha başka atıyor aha john kaplten gitmek üzere. hellen ellerini tutuyor john'un gözlerine bakarak testi geçtiğinden dolayı tebrik ediyor onu ama sonra kıskançlık krizleri tutmasın mı sinirli bir ses tonuyla: "demek o 40 lık karıya aşık olacaktın az daha haaaa seni gidi zampara seni seni üçkağıtçı seni erkek değil misin hepiniz aynısın seni gidi kör olası seni hirkkkk tühhhh sanaaaa defollll defolll git burdan adam sanmıştım lan seni kartlaşmış 40lık kadına bakıyorsun sen defolllllll defolllll" diye bağırıp lokantanın müşterilerini şaşkına çevirir. john'un gözlerinden yaşlar gelmeye başlar. o kadar kemirirki içini bu olay kalbi sıkışır birden. gözleri dolar. hellen artık john'un elini de bırakmıştır. john daha fazla dayanamayıp Hakk'ın rahmetine kavuşur Çok mutlu -------- THE END --------------

Ya murat Hikayeme ne yaptin böyle sonunu hicte iyi baglamamissin Üzgün
Bakiyorumda yunus hemen caktin bir yerden kopyaladigimi Çok mutlu ya ingilizce dersimdi kisa zaman önce biraz kendimdende kattim eh iste pek yetenegim yok bu konuda zaten derslerin genelini kopya cekerim ama kesin en kisa zamanda sonunu baglarim. Gülüyor

Gülüyor Gülüyor Gülüyor Gülüyor cok güzel olmuş ya..hiç öyle olmamış deme nur harika olmuş..ellerine sağlık murat bi roman bu kadar yazılır..biz türküz anlamayız hellen den john dan..yeşilçam tadında türkiş roman Çok mutlu Çok mutlu
2007-05-09 (22:03)
Ru Gk (eslem)
Ru Gk (eslem)
"BeYLeRBeYii" demiş ki:
"eslem" demiş ki:
mondfee sen sen ol hikayene sahip çık Gülümsüyor bir hikaye ancak bu kadar katledilebilir helede bir edebiyatçı tarafından Gülüyor
    Gülüyor Gülüyor ben altı üstü edebiyat öğrencisiyim. sen ise imam hatip mezunusun. senin elinde daha güzel işlenir. bir sonda sen getir de hepimiz eser görelim Çok mutlu

nerden tutsam elimde kalıyor yazdıkların Gülüyor
"o zaman yeni şöyler söylemek lazım" denildiği an yazı kendine vucut bulur...yeter ki o dem gelsin...
2007-05-17 (15:35)
"eslem" demiş ki:
"BeYLeRBeYii" demiş ki:
"eslem" demiş ki:
mondfee sen sen ol hikayene sahip çık Gülümsüyor bir hikaye ancak bu kadar katledilebilir helede bir edebiyatçı tarafından Gülüyor
    Gülüyor Gülüyor ben altı üstü edebiyat öğrencisiyim. sen ise imam hatip mezunusun. senin elinde daha güzel işlenir. bir sonda sen getir de hepimiz eser görelim Çok mutlu

nerden tutsam elimde kalıyor yazdıkların Gülüyor
"o zaman yeni şöyler söylemek lazım" denildiği an yazı kendine vucut bulur...yeter ki o dem gelsin...

Osmanlıyı kuran şehirli eslem hala Osmanlı diline tabisin. çok iyi bir edebiyatçı olurdun ama bozuk düzen hakkı haklıya vermiyor bu ülkede, yinede Allah büyük.
2007-05-23 (14:45)
"BeYLeRBeYii" demiş ki:
Yüzü kızarıyor Yüzü kızarıyor Yüzü kızarıyor

şu an hiç hevesim yok. söz yazarım bir ara. hem ben yazsam bile sizinkinizin yanında sönük kalır be zöhre Çok mutlu

ya kusura bakma beylerbeyi sınavlardan dolayı fazla dolaşamıyorum nette.forumada giremedim.mesajını yeni gördüm.peki hala hevesin gelmedimi?ona benim çağırdığımı söle belki kırmazda beni gelir ha.ne dersin?
2007-05-23 (16:44)
herkese kolay gelsin arkadaşlar
2007-05-23 (16:47)
saol fatma.sanada kolay gelsin
2007-05-24 (12:04)
Burak Demirel (Calculator)
Burak Demirel (Calculator)
İrkilerek uyandı...
2007-05-24 (15:15)
devamını dinleyebilecekmiyiz calculator!
Sayfa / 10
Birinci SayfaÖnceki Sayfa … 23456 … Sonraki SayfaSon Sayfa