Mesaj Panosu

Bir Romanın İlk Cümlesini Nasıl Yazardınız?
Yeni Konu Aç Cevap Gönder

Sayfa /10Birinci SayfaÖnceki Sayfa … 678910 Sonraki SayfaSon Sayfa

2007-09-19 (19:37)
malima
Bay
malima
Türkiye, Erzurum
Atatürk Üniversitesi
Bismillahirrahmanirrahim...
2007-09-22 (04:45)
Duygu-Sal
Bayan
Duygu-Sal
Türkiye, İstanbul
Marmara Üniversitesi
Ambulansın yanından ışık hızıyla geçmesinden bir şey anlamamıştı aslında ama;insanın içine işlercesine içli siren sesi var ya onu yürüdüğü kuru kalabalık mekandan alıp taa çocukluğuna götürdü ve orda küçücük,masum bırakıverdi.(Bu saatte bu kadar cümle kurabiliyorum Çok mutlu her yazar hayatından bir parça taşırmış.Ben de bu türden bi cümleyle başlardım herhalde...)
2007-09-22 (04:48)
Duygu-Sal
Bayan
Duygu-Sal
Türkiye, İstanbul
Marmara Üniversitesi
alidiyebiri demiş ki:
"Bir hayat okudum kitabım deği$ti..."

diye ba$lardım. hep kitap okunup hayat deği$ecek değil ya Gözlerini yuvarlıyor
Tebrik ederim,bu sözü GERÇEKTEN çok sevdim.
2007-09-22 (04:52)
Duygu-Sal
Bayan
Duygu-Sal
Türkiye, İstanbul
Marmara Üniversitesi
BeYLeRBeYii demiş ki:
"yakaza" demiş ki:
2006, Londra

Ağzında piposu, elinde gaztesi we yere bakarak emin adımlarlar ilerliyordu bay...(herneyse dewamını da siz getirin canım)

abi bu bahsettiğin adam hem yere bakıp hem gazeteyi nasıl okuyor Çok mutlu

öyle anlaşılıyorki adam yolda yürüyerek gazete okuyor. aman dikkat etsin bir yere çarpar marpar yazık olur garibime Çok mutlu
Allah'ım çok komik ya!'Elinde gazetesi'sözünden bunu okuduğunu mu anlıyorsun?İnsan elinde gazete tutarak yürüyemez mi?Hatta kıvırır bi de!Çok güldümGülümsüyor
2007-09-22 (04:57)
Duygu-Sal
Bayan
Duygu-Sal
Türkiye, İstanbul
Marmara Üniversitesi
siyah132 demiş ki:
çok sakindi.halbuki biraz önce şehrin en zengin ve tanınmış adamını öldürmüştü.kana bulanmış ellerini sokakta gördüğü ilk çeşmede yıkadı ve işlediği cinayet kanlı suyla beraber akıp giiti.onun için önmeli değildi bir insan eksilmiş şu daracık hava yığınından.
rahatlayana kadar öldürecekti.anılarını hatırladıkça kederleri depreştikçe öldürecekti.şimdi daha sakindi.ellerini karısının kolalayıp ütülediği mendiliyle sildi ve evde onu bekleyen aieisne akşam yemeğinde ekmek götürmek için yol aldı.yarın güzel bir gün olacaktı dolunay bunu söylüyordu.eğer olmazsa da sorun değildi.yine öldürecekti çünkü o bastırılmış ve yıllar sonra orta çıkmış satanist ruhu taşıyordu.

nasıl ama süper yazarım
Ya kusura bakma ama ben bu yazıya sadece vöğğğ derim!Her şey çok açık,objeler,kişilikler,olaylar...Bir paragrafta serim,düğüm,çözüm hepsi bir arada Çok mutlu
2007-09-22 (05:06)
Duygu-Sal
Bayan
Duygu-Sal
Türkiye, İstanbul
Marmara Üniversitesi
mondfee demiş ki:
John bu gün uzun zamandir mektuplastigi mekrup arkadasiyla bulusacakti,
Bu mektup arkadasligi verimli bir tarlaya atılan tohum gibi, kalplerinde bir ask dogurdu.
iki yildir araliksiz mektuplasiyorlardi , john son mektupta bir resim göndermesini rica etti, fakat hellen göndermeyi reddetti.
Eger gercekten benimle ile ilgileniyorsan neye benzedigimin ne önemi var diyordu .
Sonunda ilk bulusmalarini karar lastirdilar.
Hanburg Ana terminali saat: 18:00.

Beni yakamdeki gülden tanıyacaksın diye yazmıstı kız. Böylece saat 18:00de kalbini sevdigi fakat yüzünü görmedigi kızı arıyordugenc adam,
O sirada İnce ve uzun boyluSarı sacları arkasından dalgalar halinde sırtına uzanan ve Gözleri deniz gibi mavi narin yapili bir kiz kendisine dogru geliyordu fakat yakasinda gül yoktu.
kisa bir hayal kirikligi yasadi birden gözleri yan bankta oturan Kırk yasını gecmis gri sacli yıpranmıs yüzülü bir kadına ilisti sismandı ve yakasinda bir gül vardi.
iste yillardir merak ettigi kadin karsisindaydi Duydugu hayal kirikligini Beli etmedi.
Onu selamladi ve Ben John ve siz de hellen olmalisiniz bulusabildigimize cok sevindim.
Sizi yemege davet edebilir miyim? Kadın gülümsedi Bunun ne oldugunu bilmiyorum oglum ,fakat demin yanından gecen güzel kadın, bu gülü yakama takmam için ısrar etti. Ve eger seni yemege davet ederse ona söyle caddenin karsısındaki restaurantta seni bekliyor
Bunun bir cesit test oldugunu da söyledi.__________________
Burda sana ait olan tek şey isimler olabilir,çünkü ben bu hikayeyi çok yerde okudum:)
2007-09-24 (03:30)
buzzer
Bay
buzzer
Türkiye, Kocaeli
Kocaeli Üniversitesi
"Devrim, vaktiyle bir ihtimaldi ve çok güzeldi" m.uyurkulak, tol
2007-09-27 (19:24)
Melcore
Bay
Melcore
Türkiye, Bursa
Uludağ Üniversitesi
Bildiğim kadarıyla o dehşet, gazete parçasından yapılmış bir kayıkla başladı. Çok mutlu
2008-01-09 (02:32)
sinanizma
Bay
sinanizma
Türkiye, Kocaeli
Kocaeli Üniversitesi
sisli puslu bir havaydı ve günlerden pazardı... Şaka yapıyor
2008-01-12 (20:17)
friedrich nietzsche
Bayan
friedrich nietzsche
Türkiye, İstanbul
İstanbul Üniversitesi
şşşşşşşşşşşşşş..!sakin ol!bu daha başlangıç!

Sayfa /10Birinci SayfaÖnceki Sayfa … 678910 Sonraki SayfaSon Sayfa

Ücretsiz Kayıt Ol