öncelikle hayırlı teskereler..
-15 ay yapacaksan bildiğim kadarıyla 75 gün kalacaksın..yani acemi birliğin 75 gün sürecek..
-dağıtımdan sonra bir haftalık izniniz oluyor..
bende 40 gün diye biliyorum en iyisi askerlik şubesini arayıp öğrensin. bu arada gerçekten büyük saçmalık. arabayı bilmeyen birine nasıl olurda şöförlük görevini veriyorlar. heralde senin ehliyetin var değil mi aksiyon? ehliyeti askerlik şubesine ne diye gösteriyorsun? askere gittiğin zaman ne anlatacan komutana? iki tane geçirecek ne b.. yemeye aldın ehliyeti. madem bilmiyorsun araba kullanmayı ehliyet nasıl alıyorsun biraz fırça çekerler:) sana tavsiyem şoför okulları var birine kaydol direksiyon eğitimi al bir iki günde rahat öğrenirsin
arkadaslar 40 dıyelerde 75 dıyenlkerde haklı ama bu arkadasımız 40 gun yapacak cunku meslekcı yanı sofor meslekcı olarak ayrılanlar dıgerlerıne gore daha erken gıderler usta bırlıklerıne soforlerde bu gruptadır sımdıden hayırlı tezkereler
Ayrıca soforluk konusuna gelınce askerde ben bılmıyorum yapamam dıye bısey yoktur orda ne yaparsan vatan ıcın yaparsın yanı gorevden kacılmaz netıcede sana orda ogretecekler