Maltada çalışan varmı?
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
Sayfa / 2
Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12

2008-01-06 (03:42)
Murat Karakus (murat73)
Murat Karakus (murat73)
ben 4 yildir maltada yasiyorum is bulman imkiansiz belki bulasik onada dogru durust para vermiyolar cebinde parayla gel derim
iş imkanı 2008-06-01 (23:14)
Birand Yeldan (byeldan)
Birand Yeldan (byeldan)
iş imkanı bilindiği üzere biraz zor zaten ada'da 250-300 bin insan var onlardan fazla bişi kalmıyo Çok mutlu ben mesela paceville de çalışmıştım reklam gibi olması ama ThEdge de. ortalama saat ücretleri 1,25 ve 1,50 bundan daha yüksek fiyatlarada çalışanlar var ama ben o kadar şanslı değildim...
2008-07-09 (14:49)
Al Capone (bidost)
Al Capone (bidost)
degerli eko problemler yasayan saygi deger turk ogrencileri....
maltada is bulabilirmiyim?
hem okuyup hemde garsonluk yapabilirmiyim?
hemen aciklayayim
paceville bolgesi yada bucipba dir calisabileceginiz 2 bolge.muhtemelen pacevil de olursunuz ki ben orayi pacavra diye adlandiriyorum....
bi cok yerde
STAFF WANTED
yazisini goreceksiniz.hemen heyecanlanmayin.is yerindeki yetkiliyle gorusmeniz gerekecek.size aptal bi kagit verecekler.genel bir malumat hakkinizda.ertesi gun o evraki isyerine geri vereceksiniz vede sizi asla aramayacaklar....
soeyleki
eger bi yerlerde bir tanidigniz var ise is konusunda biseyler yapabilirsiniz.ama kimseyi tanimiyoriseniz %95 is bulamayacaksiniz...
pacevil
yani
pacavra maltanin eglence merkezi diye bilinir.ilk gittigimde bende deniz kenarinda bi sorti-layla yahut kemer deki aura-moonlight disco yada side deki apollon oxyt yada alanyadaki summer garden tarzinda biseyler bekliyordum...birde ne goreyim
'' vampir dil kurslarinin web sitelerinde yazilanlarin hepsi abartma ve palavra imis''
yok efendim malta da super bi gece hayati var
yok efendim avrupa gece hayatinin merkezi
ibiza yahut amsterdam gece hatyati hakkinda bi bilginiz varsa 100 sene daha gerisinde...ulen bizim guney sahilleri 10 ceker behhh!!!
hulasa gittik diskolara.aa kuzum dedim seksenlerin turkiyesimi burasi.gozlerim hemen banu alkan ve nuri alcoyu aradi.ama etrafda tanidik kimse yoktu...ama allahdan modern talking your my heart your my soul caliyordu deejay...buda biseydir...
got kadar buyuklukde barlar
dev badiguardlar.
ulan guneyde bizim diskolarin tuvaleti buyuklukde balar. ve bumudur avrupanin gece hayati.sevsinler sizler.yalanlarinizi.yozgattan ispartadan koyden gelmis merakli bi iki saf delikanliyi sizler kandirirsiniz ancak.yazik ama!!
velhasil kelam
maltada is mis bulamazsiniz hanimlar beyler.gitmeden once size para gonderecek kisiyi ayarlayin ole gidin.

maltada ne ucuz?
ray ban gozlukle rve lensler turkiyeden daha ucuz kesinlikle!!!!
vede
icki turkiyeden daha ucuza..bayaa bi ucuz hemde

bunun disinda akliniza ne gelirse 2 kati turkiyeyle
hatta su alirken garip garip markalar vardida aci tatlari olurdu
en sonunda
HAYAT su buldukda ice bildik.oda toroslardan gelen suyla siseleniyordu....
Sayfa / 2
Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12