merhaba arkadaslar..
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
merhaba arkadaslar.. 2004-03-29 (17:06)
Shark (shark)
Shark (shark)
herkese mrb..ben serdar..su an mersın unıversıtesındeyım..elektronık okuyorum..hacettepede okumak ıstıyorum ve elımden gelenı yapıcam bana bırısı unıversıtesyı anlatırmı olanaklarından bahsedersenız sevınırım..sımdıden tesekkurler..
2004-06-11 (12:16)
Zined (zined)
Zined (zined)
merhaba serdar ben deniz mesaj panosunda mesajı olan zined yani.demek
bizim okula gelmek istiyorsun.o zaman sana kısaca bahsediyim.bi kere kendini hacettepede çok rahat hissedebilirsin çünkü o kadar çok tip varki.sağlık bölümleri dışındaki tüm bölümler beytepe kampüsünde,kampüs sincan yoluna sapmadan sol otoyoldan devam eden yolda.kapıda öğrenci kimliksiz sineği bile almıyolar tabi dışardanda girmek yasak ama yasaklar çiğnenmek içindir biz bi yolunu bulup gaziden ankara üni.falan arkadaşları girdiriyoruz.daha anlatmak isterdim ama bizim notlar açıklanmış hemen onlara bakmam lazım.bu arada ben eğitim fak.değim.artık 2.sınfım diyebilirim ....
Re: merhaba arkadaşım 2004-07-20 (14:06)
Kutlayargini (kutlayargini)
Kutlayargini (kutlayargini)
sana yardımcı olabilirim ben hacetepede okuyorum mersinde oturuyorum anladıgım iki yıllık fakültede okuyosun senin için üzüldüm dilerim hayallerin gerçekleşir biraz zorlamalısın kendini seninle tanışmayı isterim.biraz akıl vermek iyi olur...