latin amerika central amerika
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
latin amerika central amerika 2007-05-30 (05:50)
Hakkın Kjasdljh (tapecasset)
arkadaslar amerika buyuk bi kita;u.s.a. disinda arjantin brezilya meksikada egitim alanlar varsa lutfen bu topicte bizi bilgilendirsin
ozellik ispanyolca ve portekizce dil egitimi konusunda
teskkurler
2007-06-02 (16:30)
Ocransab (ocransab)
Ocransab (ocransab)
inan bana kardeşim bende bayagı arastırma yaptım okulların internet sitesine girdim online basvuru yaparım diye ama ispanyolcaydı siteeler ve ingilizce yoktu ama meksika universitelerinin cogunda ingilizce var bi tanıdık meksikada 1 yıl okumus sonra da geri donmus unlu bi club e uye olmus oyle gitmış ancak bursu olarak gitmiş mimarlık okumak için hazırlıkda dil egitimi yoktu dedi direk 1.sınıftan baslamıs haftanın 1 gunu de dil egitimi veriyorlarmıs yabancılara yabancılar genelde brezilyalı ve amerikalılardan oluşuyormus bi şirket buldum meksikaya ogrenci gonderen şimdi o şirketle mailleşip soruyorum kolombiyaya da bakıyorum ayrıca kolombiya hakkında bilgi bulumadım daha.
2007-06-09 (16:41)
eyvallah,ben su anda taiwanda mandarin ogreniyorum mandarin dili egitiminden sonra portekizce yada ispanyolca egitim almak istiyorum o yuzden sormusutm..
benim kendi arastirdigim ve okulumdaki latinolardan ogrendigim su:
arjantin nispeten diger ulkelere gore cok daha ucuz 3 aylik ispyoanlca eigitimi yaklasik 1000 dolar civarinda buenos ta.
portkeizce icinse brezilya da gene fiyatlar 3 aylik kurslarin 1200 dolardan basliyor ozellikle rio da ve brasil(ulkeye ismini veren sehir)de cok iyi okullar var bu okullarda yabanci ogrenci populasyonu (dil egitimi icin gelen)cok fazla..
rio dunyanin en tehlikeli sheirlerinden biri bu yuzden 5 kez 10 kezx dusunmen gerekiyor gitmeden once..
ben dedigimgibi su anda taiwan da yasiyorum en iyi ihtimalle 1 yil daha burdayim simdilik hersey yuzeysel bi bilgilenme cabasi..
sana kolay gelsin..