Mesaj Panosu

serinyol 2007
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
serinyol 2007 2007-06-01 (16:25)
aytasuba
Bay
aytasuba
Türkiye, Antalya
Akdeniz Üniversitesi
serinyol merkezi için yorumda bulunan yok veya ben görmedim serinyol ile ilgili ne düşünüyorsunuz çok merak ediyorum. öğrenci ayağının yeni bastığı bir yer yeni yeni öğrenciye alışıyor ve öğrenci için yapılanmaya çalışıyor (sadece konut olarak değil) hadi herkesin bu kasabadan beklentilerini yazmasını istiyorum yani rica ediyorum Gülümsüyor

not:bu arada serinyolda olup da yardım isteyen olursa bana ulaşabilir. şimdilik orada olmasamda yardımcı olabilirim sanırım.
2007-06-08 (11:31)
dorah
Bayan
dorah
Türkiye, Hatay
Mustafa Kemal Üniversitesi
ewt serinyolun öğrenci kasabası haline gelmesi ya da en azından bu doğrultuda yapılanması cok ii olur çünkü örenci milletinin parası mı var sanki taa carsıya insin yaa Gülüyor

ayrıca akewler olsun ocak ewleri olsun sehirdeki evlerden cok cok daha ii ..ben de bu sene o taraftan bi yeri tercih edecem..bu sene hataya gelicek olan arkadaslar için tavsiyem serinyoldan ew kiralamak cok daha avantajlı. tayfur sökmen de eğitim görecek olanlar için kacırılmaz fırsat zaten..
2007-07-26 (23:28)
alltayy
Bay
alltayy
Türkiye, Ankara
dorah tamam evler guzel ama yapacak hıcbırseyde olmuyo ben ocak sıtesınde kaldım kafayı yıyodum valla okula gıderken gelırken ıneklerın kazların arasından gecıyon fılan:D
2007-08-21 (02:35)
GoZLuKSuZDaHı
Bay
GoZLuKSuZDaHı
Azerbaycan, Bakü
dorah demiş ki:
ewt serinyolun öğrenci kasabası haline gelmesi ya da en azından bu doğrultuda yapılanması cok ii olur çünkü örenci milletinin parası mı var sanki taa carsıya insin yaa Gülüyor

ayrıca akewler olsun ocak ewleri olsun sehirdeki evlerden cok cok daha ii ..ben de bu sene o taraftan bi yeri tercih edecem..bu sene hataya gelicek olan arkadaslar için tavsiyem serinyoldan ew kiralamak cok daha avantajlı. tayfur sökmen de eğitim görecek olanlar için kacırılmaz fırsat zaten..

dostum ne diim sana hatay kadar ucuz bi yerde yaşamadım hiç..çarşıdan okula 50 ykr sana fazla geliosa sen sorunlusundur..serinyola gelince hiç çekilmez bi yer...yaşanacak yer mi orası ha ilerde ne olur bilmem ama tavsiye etmiorum...bu arada yaşam koşulları iidir antakya nın..beğenmeğene ayıptır ya..herşeyin kaçağı var, herşeyin ucuzu var bulamıosanız ne diim size:D.
Ücretsiz Kayıt Ol