AVUSTRALYADA COK UCUZ EGITIM KACIRMAYIN
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
AVUSTRALYADA COK UCUZ EGITIM KACIRMAYIN 2007-06-09 (17:24)
Aydıngoktas (aydıngoktas)
Aydıngoktas (aydıngoktas)
SELAM ARKADASLAR BENIM BASVURU YAPTIGIM EGITIM KURUMU GERCEKTEN TURKIYEDEKI DIGER EGITIM KURULUSLARINA GORE COK UCUZ BUNU SIZINLE PAYLASMAK ISTEDIM CUNKU BEN MADDI **** CEKTIGIM ICIN BENIM GIBI **** OLAN ARKADASLARA ÖNERİRİM.
BEN 12 AYLIK INGILIZCE EGITIMI ICIN KAYIT YAPTIRDIM ISTANBUL TEMSILCISI KESINLIKLE HERHANGI BIR DANISMA VEYA BASVURU GIBI ADI ALTINDA UCRET ALINMIYOR AYRICA SUAN YUZDE 50 BURS OLANAGI MEVCUT BEN 2006 DA KAYIT OLDUM BIRYILLIK 6500 AU$ 2007 YILININ BURSLU YENI FIYATI YAKLASIK 7500AU$ YANI HAFTALIK 150AU$ OLUYOR VE TUM ZORLUKLARDA SIZINLE COK YAKINDAN ILGLENIYORLAR HEM TURKIYEDE HEMDE AVUSTRALYADA BEN SYDNEYE TEMMUZUN SON HAFTASI GİDECEGİM INSALLAH SİZLERDE GIDERSINIZ,GITME HAYALİ KURAN TUM ARKADASLARA ÖNERİM LUTFEN BURAYI ARAYIN VE BILGI ALIN BEN IRTIBAT ADRESLERINI YAZIYORUM BENIM GIBI OLAN TUM ÖGRENCILER VE GITMEK ISTEYENLER BURAYA UGRAMADAN GITMESINLER.

İSTANBUL TEMSILCISI: SELMA ÖZEN
TEL: 0212 343 82 38
CEP: 0542 565 73 10
www.avustralyadaegitim.com
2007-06-14 (02:34)
Yakup Sipahioglu (yakups)
Yakup Sipahioglu (yakups)
merhaba ;

ben de daha önce anılan firma ile çalıştım...sorumluluk altına sokacak biraz ama kişisel kanaatime göre tek kelime ile mükemmel bir firma ben ankara ofisinden gülseren yazıcıoğlu ile çalışmıştım...

yakup sipahioğlu
2007-07-01 (04:30)
Umut Cepken (Belgarion)
Umut Cepken (Belgarion)
Arkadaslar teklif gercekten cok iyi ama bir araci kurum ile calismadan, onlara guvenip paranizi vermeden once lutfen avustralya konsoloslugunu arayin ve bu kurumun kendilerinden egitim alan kurumlardan biri olup olmadigini sorun
avustralya konsoloslugu bireysel basvurular yerine araci kurumlarla calismayi tercih ettigi icin kurumlara vize sureci hakkinda egitimlar verir ve eger bu kurulus o egitimleri almamis taninmayan bir firma ise aman UZAK DURUN derim