Mesaj Panosu

Sabit YOS konuları burda konuşulsun,forumdaki kirliliği önleyelim
Yeni Konu Aç Cevap Gönder

Sayfa /32Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12345 … Sonraki SayfaSon Sayfa

Re: Basvurular!!! 2007-06-23 (13:16)
"özümnaz" demiş ki:
Merhaba Arkadaslar... Dokuz eylül Üniversitesi (Izmir), Atatürk ÜNiversitesi (Erzurum) ve Gazi Üniversitesi basvuru tarihlerini acikladi.

Erzuruma kazanıp bitirirsen bile hayatına bir değişiklik olmaz! 4 sene Erzurumda kim yaşayabilir ki? gittin mi oraya sen? her taraf tanklarla askerlerle dolu. zaten türk askeri olmazsa insanın kafasını keserler.... birde oralarda mühendislikte hiç hazırlık ingilizce yok!! ingilizce ne olduğunu bilmezler oradakiler...
2007-06-23 (15:53)
oFfodicoRse
Bayan
oFfodicoRse
Türkiye, Ankara
Haksizlik ediyorsunuz erzurumlulara. Konumuz yös, Türkler ve kürtler degil.
Re: Basvurular!!! 2007-06-24 (00:22)
"yashar" demiş ki:
"özümnaz" demiş ki:
Merhaba Arkadaslar... Dokuz eylül Üniversitesi (Izmir), Atatürk ÜNiversitesi (Erzurum) ve Gazi Üniversitesi basvuru tarihlerini acikladi.

Erzuruma kazanıp bitirirsen bile hayatına bir değişiklik olmaz! 4 sene Erzurumda kim yaşayabilir ki? gittin mi oraya sen? her taraf tanklarla askerlerle dolu. zaten türk askeri olmazsa insanın kafasını keserler.... birde oralarda mühendislikte hiç hazırlık ingilizce yok!! ingilizce ne olduğunu bilmezler oradakiler...

Arkadasim su yazdigin yazi varya cok ama cok gereksiz. Sen tercih etmeye bilirsin, ne biliyorsun baskalarinin istemeyecegini. Herkesin bilgisi olsun diye yazdim oraya ben basvuru tarihini aciklayan ÜNiversitelerin. Böyle yazilarla doldurmayalim burayi allah askina...

Konumuz Politika veya baska bisey degil YÖS
Re: boğaziçi 2007-06-24 (14:47)
MB69
Bay
MB69
Türkiye, İstanbul
İstanbul Teknik Üniversitesi
Üzgün Kusura bakma kardeş bu sene Boğaziçi pislik yaptı ve 70 altında yapanları almıyor. Kızmış Sen bence takma boğaziçini seni istemeyen sende isteme başka yerleri düşün Göz kırpıyor
2007-06-24 (16:37)
bensevinc
Bayan
bensevinc
Türkiye, İstanbul
!
.............! 2007-06-25 (01:55)
"oFfodicoRse" demiş ki:
Haksizlik ediyorsunuz erzurumlulara. Konumuz yös, Türkler ve kürtler degil.

benim söz ettiğim üniversite kalite + eğitim veren hocalar + yaşam kalitesidir senin bunu kurtlerle türklere bağlandiğini anlamadım! Kardeş konumuz YÖS ve Üniversitedir. politika değil! Erzurumu isteyen arkadaş yazsın. ama hiç oralara görmeyenler başvurmadan önce gidip baksınlar hoşuna gidersen yazsınlar.
2007-06-25 (09:46)
ayri fi tiz le mo iftıhım
Bay
ayri fi tiz le mo iftı…
Türkiye, İstanbul
Boğaziçi Üniversitesi
arkadaşlar birbirimizi kırmadan konuşalım Fikir
2007-06-25 (12:38)
oFfodicoRse
Bayan
oFfodicoRse
Türkiye, Ankara
Yasar komik olma, karsinda ki cocuk degil. Bariz bir sekilde "Türk askeri olmasa insanin kafasini keserler" yazmissin. Türk askeri olmasa kimin kafasini kesecekler? Erzurumda yasayan Türklerin. Kim keser? Sorun yaratan oraya el koymak isteyen düsman. Erzurumda ki etnik problem ve terör kimlerden dolayi var yillardir? Etnik problem Kürtlerden, terör Pkkdan kaynaklaniyor ve ne garipdir ki Türkden cok Kürt yasar Erzurumda ve yine Pkk'in en büyük gelir kaynagi Kürtlerdir. Geldik mi benim söyledigime? Geldik. Durumlar ise o kadar vahim degil.

Yeterince acik olmusumdur umarim nerden Kürtler ve Türklere bagladigim konusunda. Burada bunu aciklamak zorunda olmak bile canimi sIkIyor. Yersiz.

Ayrica ingilizcenin ne oldugunu bilmezler dedigin yer Türkiye'nin 2. buyük kis turizm sehridir. Emin ol en azindan turizmcileri biliyordur. Universiade 2011 winther Erzurum Palandökende yapilacak ayrica..
Ben Erzurumlu degilim, Erzurumu ve Erzurumluyu iki aile vasitasi ile tanidim. Kapali olmalarina ragmen cocuklari icin her yil Antalya'da tatil yapan bir aileden bahsediyorum. Kizlari Akdeniz hukuku birakip ertesi yil Erzurum hukuka girmeyi tercih etti. Herseye ragmen öyle bir sehir yani.
2007-07-02 (14:55)
arkadaslar konya ne zaman aciklicak bilen var mi niye bu kadar gecikti yaaa Gözlerini yuvarlıyor Şaşkın: Şaşkın: Şaşkın:
nasıl olcak bilmiyom:(( 2007-07-09 (09:08)
ferdirecep
ferdirecep
Bulgaristan
arkadaşlar meraba..
ben yöste 56 küsür puan çıkardım aslında az değil ama 76.7mi ne tavana da baya bi uzak neyse arkadaşlarımdan bazıları birçok yere girersin diyo bazıları gene seneye denersin ne olcak diyo:( kafam karışıyo sonra benim.Şimdi ben nerelere girebilirim mesela?valla kim ne kadar biliyosa ne kadar bilgisi varsa yardım ederse sevinirim ben baya bi baktım ama nette bulamadım.
Artı bişey daha şaşırmayın ama aslında ben bilg.mühendisliği istiyodum girebilirmiyim seneye mi kalırr haa...

Sayfa /32Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12345 … Sonraki SayfaSon Sayfa

Ücretsiz Kayıt Ol