Mesaj Panosu

Sabit YOS konuları burda konuşulsun,forumdaki kirliliği önleyelim
Yeni Konu Aç Cevap Gönder

Sayfa /34Birinci SayfaÖnceki Sayfa … 1920212223 … Sonraki SayfaSon Sayfa

2008-04-13 (22:58)
ratatouille
Bay
ratatouille
Türkiye, İstanbul
Beşiktaş Sakıp Sabancı Anadolu Lisesi
Allah kahretsin ya, bittiiiii, hala inanamiyorum, bir yildir bekldedigimiz olay iki saatte bitti. Nasil gectigi fazla umurumda degil, gecti ya, orasi onemli. Cok rahatladim, yeniden dogmus gibiyim, en son ne zaman bu kadar mutlu oldugumu hatirlamiyorum bile. Benim adima konusayim, sinav ne cok zor ne cok kolaydi. Iyi de gecti. Sonuca bakicaz artik. Genel yetenekte daha once gormedigim bazi sorular cikti, biraz vaktimi aldi. Matematik hazirliksiz biri icin nasil olabilirse oyleydi. Turkce bolümü ise cok rahatti. Keyifle yaptim Gülümsüyor Neyse, simdilik bu kadar. Hatirladikca yazarim, bu gece benim gecem. Tutmayin beniiiiiiii Çok mutlu
2008-04-13 (23:01)
MB69
Bay
MB69
Türkiye, İstanbul
İstanbul Teknik Üniversitesi
ratatouille demiş ki:
Allah kahretsin ya, bittiiiii, hala inanamiyorum, bir yildir bekldedigimiz olay iki saatte bitti. Nasil gectigi fazla umurumda degil, gecti ya, orasi onemli. Cok rahatladim, yeniden dogmus gibiyim, en son ne zaman bu kadar mutlu oldugumu hatirlamiyorum bile. Benim adima konusayim, sinav ne cok zor ne cok kolaydi. Iyi de gecti. Sonuca bakicaz artik. Genel yetenekte daha once gormedigim bazi sorular cikti, biraz vaktimi aldi. Matematik hazirliksiz biri icin nasil olabilirse oyleydi. Turkce bolümü ise cok rahatti. Keyifle yaptim Gülümsüyor Neyse, simdilik bu kadar. Hatirladikca yazarim, bu gece benim gecem. Tutmayin beniiiiiiii Çok mutlu

e hadi bakalım sana iyi eğlenceler Gülüyor fransız vatandaşımısın Çok mutlu
2008-04-14 (12:11)
NiGhTrUnNer
Bayan
NiGhTrUnNer
Türkiye, Bursa
valla benim beklemediim sorular çıktı mantıkta çok uğraştım onlarla zamanımı aldı bu defa matematiğe vaktim kalmadı süreyi iyi değerlendiremedim ya Üzgün çok üzüldüm 1 senedir çalıştım ama 90 dk da bitti olay interntte hesapladım netlerimi 65.18 çıktı bu puanla nereye yerleşebilirim:Dtabi yalnışlarım çıkmazsa bu puan fena değil
2008-04-14 (12:13)
NiGhTrUnNer
Bayan
NiGhTrUnNer
Türkiye, Bursa
sorular hakkındaki yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar..mesela bana ilk dört soru saçma geldi Kızmış
2008-04-14 (18:48)
BreakUp
Bay
BreakUp
Türkiye, Eskişehir
Anadolu Üniversitesi
geçmiş olsun arkadaşlar hepinize ben gecen yıl girmiştim yös'e umarım hepiniz istediğiniz bölümlere yerleşirsiniz =)
2008-04-14 (23:41)
MB69
Bay
MB69
Türkiye, İstanbul
İstanbul Teknik Üniversitesi
NiGhTrUnNer demiş ki:
valla benim beklemediim sorular çıktı mantıkta çok uğraştım onlarla zamanımı aldı bu defa matematiğe vaktim kalmadı süreyi iyi değerlendiremedim ya Üzgün çok üzüldüm 1 senedir çalıştım ama 90 dk da bitti olay interntte hesapladım netlerimi 65.18 çıktı bu puanla nereye yerleşebilirim:Dtabi yalnışlarım çıkmazsa bu puan fena değil

Canın saolsun Çok mutlu bide bu sene fazladan 10 puan ekleyecekler diye duymuştum yanlış bilmiyorsam.Şimdi sınav sonuçları gelene kadar biraz tatil yap Göz kırpıyor
Hayırlısı olur İnşallah
2008-04-15 (11:03)
afaq
Bayan
afaq
Türkiye, İstanbul
İstanbul Yıldız Teknik Üniversitesi
pardon bısey sormak ıstıyorum.Sız o soruları nerden buluyorsunuzkı puanlarınızı hesaplaya bılıyorsunuz...bana yardımcı olurmusunuz
yös 2008 2008-04-15 (15:47)
emir4ik
Bay
emir4ik
Türkiye, Ankara
Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ - METU)
selam hepinize! moralim chok bozuk inanilmaz! neden diye sorarsaniz.hemen achiklamak istiyorum...sinava baya chaliştim.hergün soru chöze chöze rüyalarima karişti. denemelerimde 65 net yapardim ama 13 nisan pazar günü saat 09:30 da hiçte beklediğim gibi gechmedi 57 tane soru yapabildim daha fazla yapabilirdim ama panik oldum 3 ile 6'yi zor charpiyordum inanir misiniz ?.bir soruyu 3 defa yapiyordum.türkçeyi 50 dk'de bitirip matematiğe döndüm 8 soru daha yaptim ancak soru kitapçiğina işaretliyebildim malum zaman bitmişti. ben ODTÜ ingilizce öğretmenliği istiyorum acaba şansim var mi? internetten baktim gechen sene 56 puanla almiş ama bu ek kontenjandan mi acaba bu kadar düşmüş? bana birisi bu konuda yardimci olursa chok sevinirim! teşekkürler!
2008-04-15 (16:58)
NiGhTrUnNer
Bayan
NiGhTrUnNer
Türkiye, Bursa
MB69 demiş ki:
NiGhTrUnNer demiş ki:

Canın saolsun Çok mutlu bide bu sene fazladan 10 puan ekleyecekler diye duymuştum yanlış bilmiyorsam.Şimdi sınav sonuçları gelene kadar biraz tatil yap Göz kırpıyor
Hayırlısı olur İnşallah

neeee 10 puanm??ı ciddimisin muhammed çok sewindirdin beni:Dnerden duydun gördün??ben kitapçığı işarelemedim galiba Yüzü kızarıyor Yüzü kızarıyor boşa gitti emeklerim
2008-04-15 (17:02)
NiGhTrUnNer
Bayan
NiGhTrUnNer
Türkiye, Bursa
emir4ik demiş ki:
selam hepinize! moralim chok bozuk inanilmaz! neden diye sorarsaniz.hemen achiklamak istiyorum...sinava baya chaliştim.hergün soru chöze chöze rüyalarima karişti. denemelerimde 65 net yapardim ama 13 nisan pazar günü saat 09:30 da hiçte beklediğim gibi gechmedi 57 tane soru yapabildim daha fazla yapabilirdim ama panik oldum 3 ile 6'yi zor charpiyordum inanir misiniz ?.bir soruyu 3 defa yapiyordum.türkçeyi 50 dk'de bitirip matematiğe döndüm 8 soru daha yaptim ancak soru kitapçiğina işaretliyebildim malum zaman bitmişti. ben ODTÜ ingilizce öğretmenliği istiyorum acaba şansim var mi? internetten baktim gechen sene 56 puanla almiş ama bu ek kontenjandan mi acaba bu kadar düşmüş? bana birisi bu konuda yardimci olursa chok sevinirim! teşekkürler!

bana da aynısı oldu heyecandan çoğunu yapamadım denemelerde yapıyodum halbuki ve emeklerim boşa gitti sanki çok güveniyodum kendime ama panikten şaşırdım bi de kitapçığı işaretlemeyi unuttum umarım sorun çıkmaz Çok üzgün, ağlıyor Çok üzgün, ağlıyor

Sayfa /34Birinci SayfaÖnceki Sayfa … 1920212223 … Sonraki SayfaSon Sayfa

Ücretsiz Kayıt Ol