Mesaj Panosu

Sabit YOS konuları burda konuşulsun,forumdaki kirliliği önleyelim
Yeni Konu Aç Cevap Gönder

Sayfa /34Birinci SayfaÖnceki Sayfa … 3031323334 Sonraki SayfaSon Sayfa

2008-07-08 (19:51)
hummi
Bayan
hummi
Türkiye, Kocaeli
Kocaeli Üniversitesi
Merhaba herkese sorum hakkında bilgisi olan cevap verebilir mi?
Ne Türk olan ne de Türkçe bilen zaten yurt dışında özel bi üniversitede 3. semester ını okuyan yabancı biri yös e girmeden kıbrısta özel bi üniversiteye yada burda herhangi bi devlet üniversitesine yatay geçiş yapamaz mı??? Acil cevaplarınızı bekliyorum Gülümsüyor
slm 2008-07-25 (13:24)
Hülya68
Bayan
Hülya68
Almanya, München
Fachhochschule München
öncelikle sunu sormak istiyorum
ben seniye hem abituru hemde Yösü yapmayi düsünüom Allah izin verirse tabi.
Yös baya erken aciklaniyor ama denk lise mezuinyeti istediklerinden abituru beklemem mi gerekir öyle ise hemen hemen hic sansim yok cunkü abitur agustosda anca aciklaniyor
ve girmek istedigim yerler izmir gibi yerler yani hemen dolan yerler.....
o yüzden erken basvurmam lazim

bana yardim edin!:'(
slm 2008-07-26 (00:53)
Hülya68
Bayan
Hülya68
Almanya, München
Fachhochschule München
passaporta görülmüs damgasi vurdurmak lazim
yöse girmek icin
bu yüzden ben ya annemi ya babami önceden gönderip tekrar yös icin gitmem lazim
önceden gidemicem abi yüzünden
bu görülmüs damgasi burda yaptirilmiomu ya
2008-08-01 (12:51)
tarelli
Bay
tarelli
Türkiye, Ankara
Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ - METU)
Hülya68 demiş ki:
öncelikle sunu sormak istiyorum
ben seniye hem abituru hemde Yösü yapmayi düsünüom Allah izin verirse tabi.
Yös baya erken aciklaniyor ama denk lise mezuinyeti istediklerinden abituru beklemem mi gerekir öyle ise hemen hemen hic sansim yok cunkü abitur agustosda anca aciklaniyor
ve girmek istedigim yerler izmir gibi yerler yani hemen dolan yerler.....
o yüzden erken basvurmam lazim

bana yardim edin!:'(

izmir o kadar da çabuk dolmuyoo aslında odtüde bile boş kalan yerler oluyoo merak etme abitürüde yaparsın yösüde olmadı bu sene abütürü yapcaksın seneye de yösü
2008-08-01 (12:58)
tarelli
Bay
tarelli
Türkiye, Ankara
Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ - METU)
Hülya68 demiş ki:
passaporta görülmüs damgasi vurdurmak lazim
yöse girmek icin
bu yüzden ben ya annemi ya babami önceden gönderip tekrar yös icin gitmem lazim
önceden gidemicem abi yüzünden
bu görülmüs damgasi burda yaptirilmiomu ya

almanyada yaptırdığın için öyle bi şansın yok mecburen ankarada vurduman gerekioo damgayı eğer ki balkan ülkelerinde ya da türki cumhuriyetlerde yaşıyor olsaydın oralardan yapabilirdin türk konsolosluklarında yapıoolar çünkü oralarda sınawa giren bi dolu öğrenci varrrr
slm 2008-08-07 (12:44)
Hülya68
Bayan
Hülya68
Almanya, München
Fachhochschule München
saten burdada türk konsolosluklari var Çok mutlu neyse

benim aklim abiturda kaldi , ya ben yarim dönem diplomayi türkceye cevirttirip lise denklik diplomasi alacagimi belgeleyecek bir belgeyle basvursam sonradan abituru iletsem olmazmi?

cunkü üniler abituru saymiyoruz diyorda o bakimdan
2008-08-10 (19:42)
deaktive
Bayan
deaktive
Türkiye, Trabzon
Karadeniz Teknik Üniversitesi
arkadaşım ankaraya görülmüştür damgası için bizzat kendin gitmelisin ben bu sene bizzat şahit oldum bir yaşlı amaca torunu için gelmşiti tornunuz bizzat gelemsi gerekiyor die mührü basmadılar hemde o kadar dil dökmüştü yaşlı amca yapmadılar ...
2008-08-10 (22:29)
MB69
Bay
MB69
Türkiye, İstanbul
İstanbul Teknik Üniversitesi
yapmaz onlar Çok kızmış hülya bence işini garantiye almadan Almanya da mühürü bastırma bizzat Ankara daki emniyet müdürlüğü nün kabul edeceğini kesin emin olmalısın yoksa birisi birşey derken başkası başka birşey deyip senin başını ağrıtır hatta sınava bile giremeyebilirsin böyle saçma bir sebepten dolayı ! gene 2-3 sene önce bir tane kız ın ufak bir sorunu çıkmıştı sınav salonuna almadılar sınav süresi 3 saat sınav ın bitmesine 15 dakka kala utanmadan kıza pardon aslında sizi alabilirmişiz dediler Şok olmuş Çok kızmış burası Türkiye,böyle durumlarla karşılaşabilirsin !
2008-08-12 (01:46)
WBora
Bay
WBora
Türkiye, İstanbul
Bahçeşehir Üniversitesi
Merhaba ben YÖS'e girmek istiyorum london doğumluyum ama türk vatandaşlığım var vatandaşlıktan çıkma ve mavi kart olayını biliyorum bunu uygulayan kişilerle konuştum benim tek sorunum vatandaşlıktan çıkma başvurumu 18 yaşımı geçtikten sonra yapmayla ilgili çünkü öncesinde aileninde çıkması gerekiyormuş il nüfusta öle dediler eğer 18imi beklersem (yani aralık ayı) başvuru tarihlerini kaçırma ihtimali var çünkü işlemler uzun sürüyomuş ve eğer kaçırırsan diğer sene giricem ama bu senede össye girmem lazım

neyse çok karıştı kısaca benim sorunum şu ben vatandaşlıktan çıkma işlemlerini yapıp mavi kartı aldıktan sonra össye girebilirmiyim? mavi kartla össye giriliyormu?

(bahçeşehir üni falan onları üyelik sırasındahızlı hızlı yaptım yani yok öle bişi. Gülümsüyor)
2008-08-12 (10:50)
MB69
Bay
MB69
Türkiye, İstanbul
İstanbul Teknik Üniversitesi
yabancı vatandaşlıkla öss ye giremezsin artık bilmediğim bir ayrıntısı olabilmesi nin dışında senin hem öss ye hem de yöms e girmen imkansız!yabancı vatandaşlıkla öss ye giremezsin,T.C vatandaşlığıyla da yös e..ama belki bir ayrıntısı vardır senin bahsettiğin olayın ama hiç sanmıyorum,bence bu mavi kart la girebilmeni ösym ye sorman lazım
www.osym.gov.tr bu ösym nin resmi sitesi dir,belki istediğin soruyla ilgili cevap bulabilirsin Göz kırpıyor

Sayfa /34Birinci SayfaÖnceki Sayfa … 3031323334 Sonraki SayfaSon Sayfa

Ücretsiz Kayıt Ol