ne kafası ya... aşk olsun... sağol dedim paylaşım için tekrar.hoşçakal
meyt07
Türkiye, Antalya
Akdeniz Üniversitesi
selam bende uluslararasi iliskiler bolumunu bitirdim ve fransada yuksek lisans yapmak istiyorum, fransizca bilmiyorum. halam orda yasiyor nasil bir yol izlememi tavsite edersin ? tesekkurler
dweller
Türkiye, İzmir
İzmir Ekonomi Üniversitesi
merhaba.bu sene mezun oldum(uls.ilş.).. önümüzdeki yıl fransa da, ingilizce eğitim veren bir üniv.e gitmek istiyorum..sciences po da sanırım dersler frnasızca-ing karısık(tcf istediler, ama mayıstan önce almam mümkün değil,burslu başvuruda sorun olucaktır sanırım bu)..y.lisansı sosyal bilimlerde düşünüyorum büyük ihtimalle de avr.çalışmaları. tavsiye edebileceğiniz (ing.dilde eğitim veren)okullar nelerdir?bir de burslu gitmek istiyorum..ortalamam iyi. ama tcf alabilmem mümkün görünmüyor mayısa kdr. burslu başvuruda sorun olur mu?
Fransa da akademik amaçlı birşeyler düşünüyorsan kesinlikle fransızca bilmen gerekiyor bir kere. DALF C1 C2 alınması gerektiğini biliyorum. Bu konuda Fransız kültür merkeziyle görüşücem gerekli bilgileri sana da aktarırım.
Herkese Merhaba....
Ulus.İlişkiler son sınıf öğrencisiyim. Bende Fransa'da mba yapmak istiyorum.Bordeaux School of business hakkında bilgisi olan arkadaşlar lütfen cevap yazsınlar. İyi bir okul mu ? prestijli mi ? Bordeaux nasıl biryer pahalı veya ucuz mu ? Bu okula girebilmek zor mu ? Bu okul klasında başka ekoller var mı teşekkürler...
SELİN OADAYSAN BANA Bİ CEVAP VEREBİLİR MİSİN?
tuuce20
Türkiye, İstanbul
Boğaziçi Üniversitesi
arkadaşlar mrb,ben boğaziçi ingiliz dili ve edebiytı okuyorm.ailem fransada yaşıyor ve ben de fransada konsoloslukta çalşmak istyorm.okudğm bölümden mezn oldktan sonra bu mümkn mü?yoksa ayrıca uluslararası ilşkler masterı yapmalı mym?bu konuda bilgisi olan warsa cvbnzı bekliorm.

bogaz icinde okuyosun napcan fr de

güzel ist varken

tuuce20
Türkiye, İstanbul
Boğaziçi Üniversitesi
ailemin yanına gdecm okul btnce.orda bi işletme masterı yaparm sonra orda kalrm

arpil
Türkiye, Sivas
Şarkışla Anadolu Lisesi
ben türkiyede lise sonda okuyorum bu sene itibariyle mezun olacagım fransa da üniversite okumam için ne gerekiyor tam olarak bilgilere sahip degilim bana bu konuda biligi verebilir misiniz????

: