Mesaj Panosu

azerbaycan hepsi doğru !
Yeni Konu Aç Cevap Gönder

Sayfa /8Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12345 … Sonraki SayfaSon Sayfa

2007-08-25 (12:22)
Cranberry85
Bayan
Cranberry85
İngiltere, London
yazarken hic etik normalara bile dikkat etmiosun sen.en azindan dusun ki,cevab yazdigin insan bayandan once bi turk kizi.ama bence sizin cin hic bi farki yok,yeterki laf altinda kalmayasiniz!

ama gelin bir olalim ki,dusmanlarimizi yene bilelim.bir-birimizi icten yeyib bitirmeyelim!
2007-08-25 (12:28)
theforce
Bay
theforce
Azerbaycan, Bakü
Azerbaycan Devlet Pedagoji Üniversitesi
etık norma metık norma ben anlamam burasıı turk dıl kurumu degıl
bayan bayanlıgını bılırse bayan gıbı muamele gorur ama oyle yok zorlamıyoz sızı gelmek ıcın laflarını derken gayet erkeksı bı tavır ıcındeydın ama
2007-08-25 (12:31)
Cranberry85
Bayan
Cranberry85
İngiltere, London
vatanini,milletini korumak icin erkek gibi cevab vermek gerekiosa yaparim..!
2007-08-25 (12:39)
memethan
Bay
memethan
Kırgızistan
Cranberry85 demiş ki:
yazarken hic etik normalara bile dikkat etmiosun sen.en azindan dusun ki,cevab yazdigin insan bayandan once bi turk kizi.ama bence sizin cin hic bi farki yok,yeterki laf altinda kalmayasiniz!

ama gelin bir olalim ki,dusmanlarimizi yene bilelim.bir-birimizi icten yeyib bitirmeyelim!

sevgili kardeşlerim dikkat ettiysen ben genel konuştum,bayan veya erkek sonuçta bizim burdan giden türk milleti siz iyi davranmazsanız onlar tabi burda şikayetlerini edecek,
bu iş kişiseliikten çıkıyor,baksana siz hep türk diyorsunuz niye ahmet mehmet demıyorsunuz,sonuçta türkiyenin hepsi orda deyilki,,
2007-08-25 (12:45)
theforce
Bay
theforce
Azerbaycan, Bakü
Cranberry85 demiş ki:
vatanini,milletini korumak icin erkek gibi cevab vermek gerekiosa yaparim..!

o zaman alıcagın cevaplarada hazırlıklı olmalısın

senın ulken sana kalsın bız ıstemıyoruz ulkenı

ama turk ogrencılerın basına gelen olayları yazınca lafı yalan yanlıs anlıyosunuz hemen savunma pıskolojısı ıcıne gırıyosunuz olan olaylar ortada bunların hepsı uydurmamı

kardes dedık kultur benzıyodur dedık konusmada zorluk cekmeyız dedık cıktık geldık sen mıllıyetcılıgını bana yapana kadar ulkenı ısgal etmek ısteyenlere yap

5 yıl sonra benı goremeyeceksın zaten ama sen hep orda kalacaksın
2007-08-25 (13:13)
Cranberry85
Bayan
Cranberry85
İngiltere, London
5yil uzun br sure.kimin nerde olucagi belli degil.Bunu bi Allah biliyo.ama kim solediki Azerbaycanda oldugumu.Ben Londrada ogrenciyim.Ama azeriyim,bunu da hic bi zaman saklamadim,qurur duydum! !
azerbaycan yolları 2007-08-25 (22:31)
serenti28
Bay
serenti28
Azerbaycan, Bakü
Bakü Devlet Üniversitesi
yah yazdıklarınız cok güsel gercekten tatmın ettı yha baka yerde okuduklarımız bayagı ıcımızı karartmıstı. bende bu sene bakuye gelecegım hayırlısı olsun bakalım önumuze ne cıkacak aydınlattıgınız ıcın tesekkur ederım
2007-08-25 (22:40)
lostinblue
Bay
lostinblue
Türkiye, İstanbul
Boğaziçi Üniversitesi
theforce demiş ki:

kardes dedık kultur benzıyodur dedık konusmada zorluk cekmeyız dedık cıktık geldık sen mıllıyetcılıgını bana yapana kadar ulkenı ısgal etmek ısteyenlere yap

güzel tespit yapmışsın.
2007-08-27 (06:42)
Cranberry85
Bayan
Cranberry85
İngiltere, London
Ya sizinle konusmak biktirdi beni zatn.siz bilirsiniz,ne isterseniz dusunun.gelmek istegen zaten gelicek,gitmek istegen de gidicek.gereksiz seylerle ugrasicagimayin arkadaslar!hepimiz turkuz!!!!
kimin ne oldugu belli,azeriler para duskunuse,siz de kadin duskunusuznuz.UNUTMAYIN!!!eywallah....
2007-08-27 (08:22)
theforce
Bay
theforce
Azerbaycan, Bakü
Cranberry85 demiş ki:
Ya sizinle konusmak biktirdi beni zatn.siz bilirsiniz,ne isterseniz dusunun.gelmek istegen zaten gelicek,gitmek istegen de gidicek.gereksiz seylerle ugrasicagimayin arkadaslar!hepimiz turkuz!!!!
kimin ne oldugu belli,azeriler para duskunuse,siz de kadin duskunusuznuz.UNUTMAYIN!!!eywallah....

sana konus dıyen oldumu avukatlık yap dıyen oldumu
1.burası yurtdısında ogrencılık yapmak ıcın gelecek ınsanlara yardım ıcın yapılmıs bı ste
2.mıllıyetcılık yapılcak yer degıl
3.burda yazılanlar uydurma degıl herkes basına gelmıs olayları anlatıyo kı baskalarının basına gelmesın
buraya yazılanlar senın yada azerbaycanlıların alınması gocunması ıcın degıl bunu başa düş bu olaylar yapılıyokı bızde buraya yazıyoruz
İŞİNE GELMİYOSA SEN GİRME BU SİTEYE
her mılletın bellı zaafları vardır
ne demıs mehmet karahanlı çeçenden canını azeriden malını turkdende karını sakınacaksın
hadı guzelım gule gule

Sayfa /8Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12345 … Sonraki SayfaSon Sayfa

Ücretsiz Kayıt Ol