Mesaj Panosu

azerbaycan hepsi doğru !
Yeni Konu Aç Cevap Gönder

Sayfa /8Birinci SayfaÖnceki Sayfa … 34567 … Sonraki SayfaSon Sayfa

2007-10-09 (16:06)
Oderli Zaur
Bay
Oderli Zaur
Azerbaycan, Bakü
Türk diline sayğı duymayan ve adın Türk oğlu koyanlar şu konuşmalarıyla utanc duymalıdırlar.
AYIP BEEEEE... 2007-10-12 (14:13)
ERSINCE
Bay
ERSINCE
Azerbaycan, Bakü
KARDESIM DUSUNCELERIN SANA KALSIN SEN KENDINCE BISEYLER YASAMIS OLABILIRSIN,BENDE BURDA OGRENCIYIM AMA GAYET MEMNUNUM TABIKI MEMNUN OLMADIGIN ZAMANLARDA OACAK AMA BU KADAR ABARTMAYIN YAAA,NE ISTIYOSUNUZ BU AZERILERDEN ANLAMADIM,TAMMAM HAKLI OLABILIRSINIZ AMA BU KADARDA YIKICI OLMAMAK GEREK YAAA...EGITIM KONUSUNA GELINCE BURADA ZORLA TUTMUYOLAR HAKKATEN GERI DONUN TURKIYEYE GIDIN CALISIN ADAM GIBI KALINNN...AMA YOOKKK OLMUYO DIYOSANIZDA BURAYA SAYGILI OLUN YAA SIZ BURDA MISAFIR OLARAK GORUN KENDINIZI AMA MISAFIR GITTIGI EVI KOTULERSE BUNA BIZIM ANADOLUNUN HER TARAFINDA EDEPSIZLIK,AYIP,NANKORLUK DERLER,BIR KAC TANE CURUK ELMA YUUZNDEN KOCA BI AGAC KESILMEZ SIZDE BIR KAC ADAM YUZUNDEN KOSKOCA ULKEYI YARGILAYAMAZSINIZ BU MANTIGA AYKIRI BIRKERE...NEYSE DICEM O KI HAKKATEN YANLIS YAPIYOSUNUZ,BOYLE KOTU ANILAR ANLATILACAGINA BIRAZDA GUZEL ANILAR ANLATILSA HICDE IYI OLMAZ...sadece ERSINCE;) Göz kırpıyor
2007-10-17 (11:52)
parla
Bayan
parla
Azerbaycan, Bakü
Bakü Devlet Üniversitesi
Dogrulari gorebilmek icin goz;erinizi iyi acmayi becermeniz gerek. Iste gercekleri insan gibi goren arkadaslar! Hepinize tesekkurler. Ersince sana sonuna kadar katiliyorum. Tesekkurler.Ve de Zaur seninle qurur duyuyorum!!!!
2007-10-18 (13:14)
ERSINCE
Bay
ERSINCE
Azerbaycan, Bakü
lalenur sana kirginimmmmmm...sen niye msnini acmiyosun yada beni sildinmi,engelledinmi bisey desen nasil olurrrr...???
2007-10-18 (13:42)
afaq
Bayan
afaq
Türkiye, İstanbul
İstanbul Yıldız Teknik Üniversitesi
Arkadaşlar orman çakalsız olmaz.Ormanda çakal var diye kurda da çakal deyip hakkını almayın,lutfen.Kaldı kı kazığaq:ben T.C ye yeni geldim ama yemediğim kazık kaldımı acaba bilmiom.O yüzden kavga edeceğinize yolunuza çıkan pislikleri kaldırmaya çalışın ki,sokaklar temiz olsun misali davranın.
2007-10-18 (13:45)
afaq
Bayan
afaq
Türkiye, İstanbul
İstanbul Yıldız Teknik Üniversitesi
ERSINCE demiş ki:
KARDESIM DUSUNCELERIN SANA KALSIN SEN KENDINCE BISEYLER YASAMIS OLABILIRSIN,BENDE BURDA OGRENCIYIM AMA GAYET MEMNUNUM TABIKI MEMNUN OLMADIGIN ZAMANLARDA OACAK AMA BU KADAR ABARTMAYIN YAAA,NE ISTIYOSUNUZ BU AZERILERDEN ANLAMADIM,TAMMAM HAKLI OLABILIRSINIZ AMA BU KADARDA YIKICI OLMAMAK GEREK YAAA...EGITIM KONUSUNA GELINCE BURADA ZORLA TUTMUYOLAR HAKKATEN GERI DONUN TURKIYEYE GIDIN CALISIN ADAM GIBI KALINNN...AMA YOOKKK OLMUYO DIYOSANIZDA BURAYA SAYGILI OLUN YAA SIZ BURDA MISAFIR OLARAK GORUN KENDINIZI AMA MISAFIR GITTIGI EVI KOTULERSE BUNA BIZIM ANADOLUNUN HER TARAFINDA EDEPSIZLIK,AYIP,NANKORLUK DERLER,BIR KAC TANE CURUK ELMA YUUZNDEN KOCA BI AGAC KESILMEZ SIZDE BIR KAC ADAM YUZUNDEN KOSKOCA ULKEYI YARGILAYAMAZSINIZ BU MANTIGA AYKIRI BIRKERE...NEYSE DICEM O KI HAKKATEN YANLIS YAPIYOSUNUZ,BOYLE KOTU ANILAR ANLATILACAGINA BIRAZDA GUZEL ANILAR ANLATILSA HICDE IYI OLMAZ...sadece ERSINCE;) Göz kırpıyor

Haklısın abi,Allah razı olsun bizimkileri baya güzel anlatmıssın.
slmmmm 2007-10-19 (15:32)
ERSINCE
Bay
ERSINCE
Azerbaycan, Bakü
valla kimseyi anlatma gibi bi cabaya girmedim ama dediklerimi sonuna kadar savunuyorum...birasda anlatmisim ama dimi Şaka yapıyor
2007-10-19 (20:38)
Oderli Zaur
Bay
Oderli Zaur
Azerbaycan, Bakü
Televiziyonlar her 1 toplumun aynasıdır fazla söze gerek yok tabiki anlayana.
zeur kardes 2007-12-04 (02:25)
sensizim3434
Bay
sensizim3434
Türkiye, Diyarbakır
Diyarbakır Melik Ahmet Lisesi
ben bu kanala yeni üye oldum sen televizyona inanıyosan sa buyrun seni basın organlarını arastırmaya davet ediyom
2007-12-04 (04:57)
unikskwien
Bay
unikskwien
Avusturya, Wien
Wirtschaftsuniversität Wien
ERSINCE demiş ki:

Bence senin dusuncelerin sana kalsin kardesim. Buraya yazan 10 kisiden 9 u sikayetci demekki sende bi gariplik var. Ne yapiyosan artik orda. Ve burda anlatilanlardada bi abarti yok bence Göz kırpıyor
Curuk elma 1 kac tane olsa gormezlikten geliriz. Ama binlerce olursa ozaman durum vahim demektir. Ne guzel bahsetmissin Anadoludak misafirperverlikten. Anadoludaki gibi ev sahibimiz olsaydi ozaman işler değişirdi bence. Burdan 2 tane azeri kıza hoş gorunmek icinde buraya yazan butun TURK arkadaslarina edepsiz ,nankor demene gerek yoktu. Sen Kendi insanlarina saygili ol ilk önce. Buraya yazilanlari Begenmiyosanizda azeri arkadaslarinla beraber girmeyin bidaha bu siteye Göz kırpıyor

Sayfa /8Birinci SayfaÖnceki Sayfa … 34567 … Sonraki SayfaSon Sayfa

Ücretsiz Kayıt Ol