Bakiyorum hala ortalik sakinlesmemis.ne diyim ki,size artik.Soylediklerinizde hakli taraflar var,hakksizsiniz demiorum ama bilin ki,her milletin kotusu oldugu kadr da iileri vardir.her neyse,biz bir-birimizi parcalamak yerine en iyisi dusmanlarimiza dikkat edelim.onlarla savasalim,bence bu daha dogru olur.onlar hep bizim birligimizden,kopmaz arkadasligimizdan konusub catliolar,ama biz icden parcalaioruz kendimizi.dostuz,dostlar karsisindaki dostunun yalnisini,hatasini solemek icindir.gelin bir-birimizin hatalarini,yalnislarini abartmadan duzeltelim.sizce bu daha ii bi cikis yolu dglmi?
moira
Türkiye, Adana
Çukurova Üniversitesi
Arkadaşlar ben azerbaycanda okumak istiyorum bana bu konuda yardımcı olacak arkadaş varmı
by_mirga@hotmail.com
parla
Azerbaycan, Bakü
Bakü Devlet Üniversitesi
unikskwien demiş ki:
ERSINCE demiş ki:
KARDESIM DUSUNCELERIN SANA KALSIN SEN KENDINCE BISEYLER YASAMIS OLABILIRSIN,BENDE BURDA OGRENCIYIM AMA GAYET MEMNUNUM TABIKI MEMNUN OLMADIGIN ZAMANLARDA OACAK AMA BU KADAR ABARTMAYIN YAAA,NE ISTIYOSUNUZ BU AZERILERDEN ANLAMADIM,TAMMAM HAKLI OLABILIRSINIZ AMA BU KADARDA YIKICI OLMAMAK GEREK YAAA...EGITIM KONUSUNA GELINCE BURADA ZORLA TUTMUYOLAR HAKKATEN GERI DONUN TURKIYEYE GIDIN CALISIN ADAM GIBI KALINNN...AMA YOOKKK OLMUYO DIYOSANIZDA BURAYA SAYGILI OLUN YAA SIZ BURDA MISAFIR OLARAK GORUN KENDINIZI AMA MISAFIR GITTIGI EVI KOTULERSE BUNA BIZIM ANADOLUNUN HER TARAFINDA EDEPSIZLIK,AYIP,NANKORLUK DERLER,BIR KAC TANE CURUK ELMA YUUZNDEN KOCA BI AGAC KESILMEZ SIZDE BIR KAC ADAM YUZUNDEN KOSKOCA ULKEYI YARGILAYAMAZSINIZ BU MANTIGA AYKIRI BIRKERE...NEYSE DICEM O KI HAKKATEN YANLIS YAPIYOSUNUZ,BOYLE KOTU ANILAR ANLATILACAGINA BIRAZDA GUZEL ANILAR ANLATILSA HICDE IYI OLMAZ...sadece ERSINCE;)

Bence senin dusuncelerin sana kalsin kardesim. Buraya yazan 10 kisiden 9 u sikayetci demekki sende bi gariplik var. Ne yapiyosan artik orda. Ve burda anlatilanlardada bi abarti yok bence
Curuk elma 1 kac tane olsa gormezlikten geliriz. Ama binlerce olursa ozaman durum vahim demektir. Ne guzel bahsetmissin Anadoludak misafirperverlikten. Anadoludaki gibi ev sahibimiz olsaydi ozaman işler değişirdi bence. Burdan 2 tane azeri kıza hoş gorunmek icinde buraya yazan butun TURK arkadaslarina edepsiz ,nankor demene gerek yoktu. Sen Kendi insanlarina saygili ol ilk önce. Buraya yazilanlari Begenmiyosanizda azeri arkadaslarinla beraber girmeyin bidaha bu siteye

Kim nereye isterse girer, istedigini yazar. O kadar becerikliysen engelle de girmeyeleim. Elinden bir sey gelmiyorsa kapa ceneni.
parla
Azerbaycan, Bakü
Bakü Devlet Üniversitesi
Cranberry85 demiş ki:
Bakiyorum hala ortalik sakinlesmemis.ne diyim ki,size artik.Soylediklerinizde hakli taraflar var,hakksizsiniz demiorum ama bilin ki,her milletin kotusu oldugu kadr da iileri vardir.her neyse,biz bir-birimizi parcalamak yerine en iyisi dusmanlarimiza dikkat edelim.onlarla savasalim,bence bu daha dogru olur.onlar hep bizim birligimizden,kopmaz arkadasligimizdan konusub catliolar,ama biz icden parcalaioruz kendimizi.dostuz,dostlar karsisindaki dostunun yalnisini,hatasini solemek icindir.gelin bir-birimizin hatalarini,yalnislarini abartmadan duzeltelim.sizce bu daha ii bi cikis yolu dglmi?
Sen kendini yorma, gulum, bazi varliklar var ki, onlarla insan diliyle konusmanin anlami yok. Ben basta cok denedim insan gibi anlatmayi. Ama anlamadilar.
KARDESIM UWNSKI MISIN NESIN ARTIK,SACMA KONUSMA AGZINDAN CIKANADA DIKKAT ET,KIMSEYE HOS GORUNME GUZEL GORUNME GIBI BI NIYETIM YOK MERAK ETME...HEM BEN SUANA KADAR BU SITEYE HIC AZERI ARKADASIMLA GIRMEDIM AMA BUNDAN SONRA GIRCEM MERAK ETME..HEM DIYOSUN KI BINLARCE OGRENCI YALANMI DIYO FALAN BIRINCISI BURDA 4,500 CIARI OGRENCI VAR NASIL BINLERCEMI...!!!HEM BU OGRENCILERIN EMINIM KIII SADECE YAAA 200 YADA 300 U BU TUR SEYLERI YAPIYO HEM YAZANLARDA BURAYA TURKIYEDE ARKADASLARIN GELMESINI ISTEMEDIGI ICIN SALLIYO,NEDENMI SALLIYO CUNKU BURADA TURKIYEDEN GELEN ARTTTIKCA BU GERILERIN SAYISI ARTIYO YAA HANI ONDAN KIZLARIN SECIMI ARTIYO GIBI DUSUNEN COKKK ONDAN DOLAYI HE BIRDE B URADAKI OGRENCILERIN SAYISI ARTARSA PUANDA ARTAR ZORDA KALIRIZ SINAVLARDAN DIYE SALLAYIP DURUYOLAR SENDE HOOOPPP BUNA BALIKLAMA DALIYOSUN YAPMAA YAPMAA DIKAKAT CEKMEE,KIMSIN SEEENNN

NEYSE BEN DEDIKLERIMI SONUNA KADAR SAVUNUYORUM...SELAMETLE
borz
Türkiye, Denizli
Pamukkale Üniversitesi
ulan ıt laf olsun dıye yazdıkların buyuk tahrıbata yol acıyor hareketlerıne dıkkat et adını turkoglu koymusun bıde bız azerbaycanı gulluk gulıstanlık bı yer olarak tanıtmaya calısmıyoruz ama durum senın anlattıgın gıbı de degıl bugun azerbaycan turkıyenın gelısmıs ıllerınden sonrakı sırada gelır ama onlardan da cok asagı degıl ve dıger sehırlerden ustun aklını kullanabılırsen dogası ımkanları cesıtlı yerlerı...
slm kardes tamam dogruda soyluyo olabilirsin ama tabirlerine dikkat et biraz tamam ayip oluyo...
parla
Azerbaycan, Bakü
Bakü Devlet Üniversitesi
neyse....sakinleselim...
Nizebalta
Azerbaycan, Bakü
Azerbaycan Devlet İktisat Üniversitesi
neyse....sakinleselim...
Niye sakinleşelim? Koysana kıralım bir-birirmizi. ermeni, kürt, fars, ingiliz, fransız gibi zavallılara da zahmet bırakmıyalım. Zaten üzülmüşler onlar TÜRKLERİ nasıl yok edelim yer üzünden diye kafalarını gece-gündüz kırmaktan. Ama habersizler, bize düşman gerekmez, kardeşim, biz zaten kendi-kendimize düşmanız. Ne kadar sürecek bu hala bilmiyorum. Türkiyeliler AZERİLER kötü, kaba, kızları öyle, böyle çok diyorlar. Türkiyedeki Azerbaycandandan olan hayat kadınlarını görünce mi böyle düşünüyorsunuz? O kadınlardan yokmu sizde? Onların olmadıgı millet yok! Ama neden AZERBAYCANDAN ziyalı okumak için , iş yapmak, biznes kurmak ve daha başka faydalı iş niyyetliler hep amerika, japoniya, çin, austriya ves. ülkelere gider, fühuş yapmak isteyenlerse Türkiyeye? Lütfen nedenini söylermisiniz? Çünkü ben bıktım artık Türkiyelilerin "Türkiyedeki AZERİ kadınlar hep kötü şeyler yapar" demelerinden. AZERİ kadınlarından 100%-den en uzagı 3-4 %i hayat kadını, tüm ülkelerde olduğu gibi. Ama nedense Türkiyeye bi tek AZERBAYCANDAN hayat kadınları akışmıyor. Mesela gürcüstan, rusiya, belarus ve s. gibi ülkelerden de Türkiyeye bu iş için gidiyorlar. İş o kadar kötüleşmiş ki, Türkiyeye okumak için, sadece temiz bi işte çalışmak için gitmeye bile korkuyoruz. "Türkiyeden sağlam dönmezsin" derler çünkü. Ruslar bile bunu söylüyor. Neden? Türkiye bir fühuş yuvası oldu, dubaydan beter oldu sebep olmasın... Neyse, biz AZERİLER siz Türkiyelilere hep inanmışız, sizi büyük sanmışız, kardeş demişiz, gözümüz üstünde yeriniz var demişiz. Ama maalesef siz oturup-durup bizim kötü olduğumuz söylüyorsunuz. Biz artık sizlere güvenmiyoruz, kardeşim, kürtlerden bile sizin kadar ehtiyat etmiyoruz. Rezalet bu. İki TÜRK halkı bir-birine böyle davranmamalı, ama siz başladınız. FAZLA YUKARIDAN UÇMAYIN, DÜŞÜNCE ÇOK ACITIR!!!
Eniskaraali
Almanya, Hamburg
Technische Universität Hamburg-Harburg
Azerbaycan'a iki kez gittim.Orada bana ve yanımdakilere gösterilen hürmet gerçekten görülmeye değerdi.Bize orada her türlü ilgi ve alakayı gösterdiler.Bunun paramızın olup olmamasıyla bir alakası yok...Aranızda Fransa'ya giden olduysa orada yabancılara özellikle türklere gösterilen tavrı görmüşsünüzdür.Fransa'da paranız olsa da olmasa da aynı muameleyi görürsünüz.Ama Azerbaycan'a veya insanlarına hakaret etmeye kimsenin hakkı yoktur.