Mesaj Panosu

azerbaycan hepsi doğru !
Yeni Konu Aç Cevap Gönder

Sayfa /8Birinci SayfaÖnceki Sayfa … 45678 Sonraki SayfaSon Sayfa

2008-03-26 (10:50)
AZERI
Bayan
AZERI
Azerbaycan, Bakü
Bakü Devlet Üniversitesi
AZERBAYCANA AID NE YAZILIBSA BURADA HAMISI YALAN !
2008-03-28 (15:47)
ismail yakıcı
Bay
ismail yakıcı
Türkiye, Sivas
Sivas Kongre Lisesi
ismailemir demiş ki:
SEVGILI ARKADASALAR BEN BAKU TURK DUNYASI ULUSLAR ARASI ILSKILER OGRENCISIYIM BENI IYI OKUYUN :
BENDE COGUNUZ GIBI BURAYA GELIRKEN NEDE OLSA AZERILERDE TURK KARDES GIBI GECINIRIZ CUNKU BIZ BIR MILLET IKI DEVLETIZ DEDIM. AMA SUNU GORDUM BUNA SADECE KENDIM INANMISIM AZERILER DEGIL O YUZDENDIRKI NEFRET EDIYORUM BIZBUNLARA NE YAPTIK IYILIKTEN BASKA BIZI SEVMIYOLAR AMA RUSLARA BAYILIYORLAR NEDENINI COZDUM CUNKU YILLARCA EZMIS BUNLARI RUSLAR BUNLAR EZILMEYI SEVIYOLAR. LANET OLSUN GELMEZEYDIM KESKE AMA KESKEYI MSOYLEYECEK ZAMANDA GECTI.
BURDAN TURKIYEDEKI ARKADASLARA SOYLUYORUM YASADIGINIZ ULKENIN KIYMETINI BILIN SADECE IYI NIYETLI OLUN YETER O TOPRAKLAR HERSEYDEN DEGERLI
NE MUTLU TURKUM DIYENE
haklısın kardes bu devırde kotuluk yapcaksın orada ermenıler katlıam yaparken turkıyeden yuzlerce gonullu gıttı savasa demekkı onların hıcbır degerı yokmus
2008-03-29 (20:04)
AZERI
Bayan
AZERI
Azerbaycan, Bakü
Bakü Devlet Üniversitesi
Utanmirsiz e yalanlarinizdan, qirmizi yalan deyirsiniz, ayib olsun sizlere. Ve yuzlerce konullunun geldiyini yazarken de utanmirsiz. Bizi pisleyende de utanmirsiz, sizden nifret etdiyimizi deyende utanmirsiz.AYIB OLSUN!
2008-04-13 (14:52)
ismailemir
Bay
ismailemir
Azerbaycan, Bakü
kardes eline agzina saglik ne guzelde anlattin eger duzunen arkadaslar varsa buraya gelmeyi bunlari mutlaka okusun hepsi dogru bizbir hata ettik geldik siz sakin gelmeyin...................................
2008-04-13 (15:37)
Los-Ches
Bay
Los-Ches
Türkiye, Adana
Çukurova Üniversitesi
Azeri kardeslerimiz bizi niye sevsinki?senin hükümetin Ermenistana savas zamani elektrik satarsa!!senin hükümetin Azeri topraklarinda bulunan ermenilere karsi sesini cikaramiyorsa ben Azeri olsam Türkiyeden nefret ederdim heralde?bide burdan bakin isterseniz Azerilere laf atacaginiza emperyalizmin kölesi olmus hükümeti ve 17 milyon secmenini elestirelim?zuhaha bide durmadan Azerbaycana abilik yapariz Çok mutlu ulen 3 milyon nüfuslu ermenilere sesimiz cikmiyor...70 milyon köle var hepsi avrupaya,amerikaya calisiyor,ülken satilmis satiliyor,amerika icin afganistana asker gönderiyon,korede binlerce sehidi amerika icin veriyon...bunlara sokaktaki köpek maruz kalsa isyan eder yaa...biz en büyük kötülügü kendimize yapiyoruz...azeriler falan hikaye yaninda
2008-04-13 (15:47)
Los-Ches
Bay
Los-Ches
Türkiye, Adana
Çukurova Üniversitesi
Cranberry85 demiş ki:
Bakiyorum hala ortalik sakinlesmemis.ne diyim ki,size artik.Soylediklerinizde hakli taraflar var,hakksizsiniz demiorum ama bilin ki,her milletin kotusu oldugu kadr da iileri vardir.her neyse,biz bir-birimizi parcalamak yerine en iyisi dusmanlarimiza dikkat edelim.onlarla savasalim,bence bu daha dogru olur.onlar hep bizim birligimizden,kopmaz arkadasligimizdan konusub catliolar,ama biz icden parcalaioruz kendimizi.dostuz,dostlar karsisindaki dostunun yalnisini,hatasini solemek icindir.gelin bir-birimizin hatalarini,yalnislarini abartmadan duzeltelim.sizce bu daha ii bi cikis yolu dglmi?
cikis yolu var tabiki.Ama bu böyle turkstudentte konusmakla olmaz Çok mutlu egitimli bi toplum kendine layik insanlarla yönetilir ve bu yönetenler Ermenistana elektrik vermezse belki azeri kardeslerimizde bize saygi duyabilir.ancak koyun gibi bir toplum kendine kömür dagitanlara oy verecektir ve sonra Azeri kardeslerimiz hakli olarak bizi adam yerine koymayacaktir
2008-05-08 (01:50)
stomatologg
Bay
stomatologg
Ukrayna, Kiev
Bogomolets National Medical University Of Ukraine
TürKogLU demiş ki:
azerbaycanla ilgili kısa kescem çünkü bende dahil buraya okadar çok yazı yazdık ki !

-> azerbaycanda karı kız olayları tamamen abartıdır ! millet işi abartıyo inanmayın ! 10 türkten sadece 1 i bar disko yapıyodur !

-> azerbaycan ucuz değil çok pahalı bir kenttir -> 3 odalı bir ev 400-500 dolar,2 odalı 300 350 dolar dır ! aylık en az 300-350 dolar gereklidir !

-> azerbaycanda rusca öğrenmek çok kolaydır (çalışana) kurslar türkiyeye nispeten ucuzdur ! ve sınıftaki azeri arkadaslarınız rusca bildikleri için size ellerinden gldiği kadar yardımcı olurlar !

-> eğitim azerbaycanda sıfırın altındadır ! mezun olduğunuzda tek avantajınız eğer birazcık uğraştıysanız ruscanız ve ingilizceniz olabilir.tabiki birde 4yillik üniverste diploması !
yani diyeceğim üniversteden fazla birsey beklemeyin,dışardaki kurslarda eğitim var

-> anlatılan gibi azeri kızları kucaklarını açmış sizi beklemiyor ! azerilere saygı duyduğunuz zaman hiç bi r problem olmayacağını garanti edebilirim

-> şehirde türkiyedekinin aksine bir rahatlık var çok güvenli bir şehir,suç oranı türkiyeye göre çok az !

-> türkiye gibi gelişmiş bir ülkeden gelişmemiş bir ülkeye gideceğiniz için şok yaşayabilirsiniz ! hatta bazılarında bu şok hiç geçmez !

-> intahar eden arkadaslarımız çok oldu !

-> malesef azeriler i parayla imtahan etmeyin para için herşeyi yaparlar,arkadaslık dosluk paranın bittiği yere kadardır.azerbaycanda türkler dahil kimseye güvenmeyin !

-> azerbaycanda kendi başınızın çaresine bakmayı öğrenirsiniz

-> kazık yiye yiye zıvanadan çıkabilirsiniz !

-> orda azeriler size kardeş muamelesi yapmayabilir ona aldırmayın ,eğer geliyorsanız kardeşlik muhabbetini unutun daha çok rahat edersiniz,en azından koymaz hareketleri,kardeş kardeşe bunları yaparmı geyiğine hiç girmeyin,alasını yapar !

-> kendinize hakim olun ! olamssanız tam anlamıyla dağılırsınız .

Intihar eden mi oldu??? Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Kardeshlerimiizn hallerini gordukleri ichin mi??
2008-05-27 (08:35)
Nizebalta
Bayan
Nizebalta
Azerbaycan, Bakü
Azerbaycan Devlet İktisat Üniversitesi
Ya tebrikler, Türkiye, vallahi tebrikler! ermenistana 10 bal verdiniz eurovisionda! Bize de 12 bal, ya evet gerçekten aramıza çok fark koydunuz. Tam 2 bal!Yani biz bu yıl da orda olmasaydık geçenlerde olduğu gibi yine ermeni kardeşlerinize 12 bal verecekdiniz! Her kes orda politika sürüyordu, her kes! Siz hangi politikanın kulusunuz anlayamadım bi türlü!Kendiniz biliyorsunuz mu bari? Yoksa sadece adı Türkiye olan bu ülkede TÜRKden başka her tür millet mi var, biz bilmiyoruz? Neyse, iyice kafanız karışmış, TANRI YARDIMINIZ OLSUN!
2008-06-01 (14:43)
CooLROMEO
Bay
CooLROMEO
Azerbaycan, Nahçıvan
Nahçıvan Devlet Üniversitesi
Nizebalta demiş ki:
Ya tebrikler, Türkiye, vallahi tebrikler! ermenistana 10 bal verdiniz eurovisionda! Bize de 12 bal, ya evet gerçekten aramıza çok fark koydunuz. Tam 2 bal!Yani biz bu yıl da orda olmasaydık geçenlerde olduğu gibi yine ermeni kardeşlerinize 12 bal verecekdiniz! Her kes orda politika sürüyordu, her kes! Siz hangi politikanın kulusunuz anlayamadım bi türlü!Kendiniz biliyorsunuz mu bari? Yoksa sadece adı Türkiye olan bu ülkede TÜRKden başka her tür millet mi var, biz bilmiyoruz? Neyse, iyice kafanız karışmış, TANRI YARDIMINIZ OLSUN!

heheh onun nedeni arkadasim turkiyede ermenilerinde var oldugu 100 bin tane ermeni oy atsa 10 bali almalari dogal Gülümsüyor cok gulmustum ilk tam puan ermenilere ciktiginda azeri tv den izlemistim Gülümsüyor ben oyle bi sonuc bekliyordum ama sanirim azeri kardeslerimiz turkiyede yasiyan ermenilerden bi haber neyse ama sunu soylim hani hazirlik kurslarinda bize hem 2 devlet 1 milletiz lafi vardi bunun pekde gercek olmadigini dusunuyorum ben dasvidanya paka
2008-06-02 (07:24)
nigar247
Bayan
nigar247
Azerbaycan, Bakü
Azerbaycan Devlet İktisat Üniversitesi
CooLROMEO demiş ki:
Nizebalta demiş ki:

heheh onun nedeni arkadasim turkiyede ermenilerinde var oldugu 100 bin tane ermeni oy atsa 10 bali almalari dogal Gülümsüyor cok gulmustum ilk tam puan ermenilere ciktiginda azeri tv den izlemistim Gülümsüyor ben oyle bi sonuc bekliyordum ama sanirim azeri kardeslerimiz turkiyede yasiyan ermenilerden bi haber neyse ama sunu soylim hani hazirlik kurslarinda bize hem 2 devlet 1 milletiz lafi vardi bunun pekde gercek olmadigini dusunuyorum ben dasvidanya paka

tabi her kesin dusuncesi kendine aitdir ama bu sozleri ulu onderimiz HEYDƏR ƏLİYEV deyib ve o demisse tartismaya luzum yok demekdir hem bende turkum sen de turksun ama devletlerimiz ayri her ikimizin damarlarinda turk kani akiyor siz ATATURK biz HEYDƏR cocuklariyiz nedir farkimiz

Sayfa /8Birinci SayfaÖnceki Sayfa … 45678 Sonraki SayfaSon Sayfa

Ücretsiz Kayıt Ol