Mesaj Panosu

Duyuru 2007 ÖSS Sonuçları - Tercihler, Tercih Rehberi!!
Yeni Konu Aç Cevap Gönder

Sayfa /10Birinci SayfaÖnceki Sayfa … 678910

2007-08-04 (11:33)
"emrederr" demiş ki:
arkadaşlar size öss sonuç belgesi geldi mi?

bu sene sonuç belgesi göndermediler..artık online yapılıyor hersey..yerleştirdiğin ünide senin belgen direk olucak sanıırm öle bişiler işte:D
2007-08-04 (12:10)
"mutluchakal" demiş ki:
"emrederr" demiş ki:

bu sene sonuç belgesi göndermediler..artık online yapılıyor hersey..yerleştirdiğin ünide senin belgen direk olucak sanıırm öle bişiler işte:D

böle dedim ama sanırım bugün bana gelmiş..bizim komşu öyle diyor:D postacı yukarı çıkmadı bana bişi geldi dedi..bakalım ne çıkacak..getirse hele:D
2007-08-04 (14:26)
emrederr
Bay
emrederr
Türkiye, Bursa
Uludağ Üniversitesi
"mutluchakal" demiş ki:
"mutluchakal" demiş ki:
"emrederr" demiş ki:

böle dedim ama sanırım bugün bana gelmiş..bizim komşu öyle diyor:D postacı yukarı çıkmadı bana bişi geldi dedi..bakalım ne çıkacak..getirse hele:D

bana ve arkadaslara da gelmemıstı ama sonradan bazı arkadaslara geldı ama bana hala gelmedı Gülümsüyor
tver devlet üniversitesi kayıtları 2007-09-29 (13:37)
mehmetballı
Bay
mehmetballı
Türkiye, Antalya
Akdeniz Üniversitesi
slm arkadaslar öss'de hüsrana ugramış arkadaslara sesleniyorum...

tver devlet üniversitesi'nde okumak istermisiniz?

her açıdan önemli bir okul..tanınıyor..

ilgilenen arkadaşlara duyrulur..

msn:sahipsiz-sanma@hotmail.com
2008-05-12 (15:36)
çizgin
Bayan
çizgin
Türkiye, Şanlıurfa
Özel Birikim Lisesi
yha össenin hayatımla kıyaslanmasına sinir oluorum Çok kızmış ben geçen yıl mezunuyum we bu yılda hazrlanıorum diploma notum gerçekten düşük özel okulda okumama ragmen bu yıl son şansımmış ew halkı öle dio ama ben şansımı 20 ye kdr denemk istiorum şans adı üstüne belki 21 de bulur beni ama pes etmicen istedigim böl. çok yüksekte dgl aslında moda tasarım weya finans iktisat bankacılık faln fistn düşünüorummmmm moda tasarımla ilgilenen weya anlıyan biri warsa pls..beni bulsun bu meslegi kendime çok yakıştırıorum çılgın biriyim ele awuca sıgmam....bu arada yeniyim beni şefkatinizden mahrum etmeyinnnnnnn Çok üzgün, ağlıyor Çok üzgün, ağlıyor Çok üzgün, ağlıyor Gülüyor

Sayfa /10Birinci SayfaÖnceki Sayfa … 678910

Ücretsiz Kayıt Ol