Mesaj Panosu

Öss de özel üniversite seçip Avusturya ya gitmek
Yeni Konu Aç Cevap Gönder

Sayfa /6Birinci SayfaÖnceki Sayfa … 23456 Sonraki SayfaSon Sayfa

2007-07-23 (15:51)
cansusimsek
Bayan
cansusimsek
Avusturya, Wien
Universität Wien
"Hakan14" demiş ki:
Kış doneminde veya yaz doneminden birisinde istemiyorlarmış.Forumda görmüştüm ama kesinlikle yaptırın diyorlar.Eksik belge diye gelir diyorlar ve birsene daha beklemek zorunda kalırmısız.

Ya kayıt parasından taksit yapıyorlarmıs ama en uygun uni hangisi arastırıyorum daha:)

bana da haber verir misin en uygunu hangisiyse Şaşkın
2007-07-23 (15:53)
Hakan14
Bay
Hakan14
Türkiye, Bolu
Abant İzzet Baysal Üniversitesi
Valla bana tavsiye edilenler bana ilk başta Kıbrıs.Kıbrıs'dan bir abiyle konustum kayıt için 8 taksit yaptırırsın diyor maximum 1,000 ytl verirsin diyolar:)

Trdekiler hakkında suanda bir bilgim yok.
2007-07-23 (20:09)
bylent06
Bay
bylent06
Avusturya, Wien
Universität Wien
bundan 4-5 sene önce kibristaki özel unilerin yillik fiyati 3500 dolardi, tr deki diger ozel uniler ortalama 4000-4500 dolardi tabaiki daha fazla fiyatli olanlarida var. yani en ucuzu kesinlikle kibristaki universitelerdir. ayrica kaydinizi yaptirmanizi öneririm.
2007-07-23 (20:13)
bylent06
Bay
bylent06
Avusturya, Wien
Universität Wien
Bilgisi olan arkadaslara bi sorum olcakti burdan. bn yakin dogu universitesinin ankaradaki bürosundan iletisim bölümü icin kayit yaptirmistim bundan 4 sene once, kayit esnasinda 120 dolar gibi bi parayi bankaya yatirdim dekontu tekrar onlara verdim, okul acilinca kibrisa hic gitmedim ve kaydimi dondurun diyede aramadim, acikcasi ilk taksiti yatirmaktan kactim (500 Ytlydi o zamanlar). ve 4 seneden beni beri kimse aramadi bende aramadim, benim sorum o taksitleri eninde sonunda bana ödetttirirlermi yoksa herhangi bir ucret odemeden kaydim silinmismidir?
Bilgisi olan arkadaslar paylasirsa sevinirm.
2007-07-23 (21:26)
son_perde
Bay
son_perde
Avusturya, Niederösterreich
"bylent06" demiş ki:
Bilgisi olan arkadaslara bi sorum olcakti burdan. bn yakin dogu universitesinin ankaradaki bürosundan iletisim bölümü icin kayit yaptirmistim bundan 4 sene once, kayit esnasinda 120 dolar gibi bi parayi bankaya yatirdim dekontu tekrar onlara verdim, okul acilinca kibrisa hic gitmedim ve kaydimi dondurun diyede aramadim, acikcasi ilk taksiti yatirmaktan kactim (500 Ytlydi o zamanlar). ve 4 seneden beni beri kimse aramadi bende aramadim, benim sorum o taksitleri eninde sonunda bana ödetttirirlermi yoksa herhangi bir ucret odemeden kaydim silinmismidir?
Bilgisi olan arkadaslar paylasirsa sevinirm.

kardes bu konuda malesef sana olumlu konusmayacagim..cünkü özel üniversiteler olayi tamamen ticarete döküyorlar..
o yüzden o parayi almadan kaydini silmezler, kaydini gecici olarak dondurulmustur..
kaydin tam olarak ne zaman silinir diye sorarsan..onlarla hesaplastiktan ve borcunu ödedikten sonra..su anda o para bir miktar artmistir..ama o paranin pesine pek düsmezler bu islere okulun özel bir avukati vardir o bakar ve o ilgilenir..
seninki öyle yüksek bir meblag olmadigi icin pek üstelemezler ama bu senden parayi almayacaklari anlamina gelmez...
sana tavsiyem o okula bir telefon et bilgilerini ver ve bir srogulama yaptir ne yapman gerektigi konusunda..
olayi fazla sorun etme cok fazla bir faiz gelemez cünkü sen bir egitim almamissin, almadigin egitimin parasini tamamen vermen mantiken yanlis..
he bunlari nereden mi biliyorum diyorsan, ayni durumda bir arkadas vardi gerci o türkiye de özel ünv ye kayitliydi ama ben fazla farketcegini sanmam.. Göz kırpıyor
2007-07-23 (22:40)
bylent06
Bay
bylent06
Avusturya, Wien
Universität Wien
valla aramaktan o kadar cekiniyorumki, baksana 4 senedir hic bisey yapmadim Gülümsüyor simdi hatirladim, 4 sene önce okul acilmadan 2 hafta once falan aramistim orayi mazuriyetim var ben artik gelmiyorum taksidi yatirmak zorundamiyim diye onlarda evet dediler, yani baska bisey olmadi ne yapmam gerekecegi konusunda. acaba cok faiz eklenmismiidir ki ya? Şaşkın Çok mutlu ayrica bana sadec 1 aylik taksidimi yoksa 1 sene boyunca butun aylarin taksit parasini mi alirlar benden ?
2007-07-23 (22:48)
bylent06
Bay
bylent06
Avusturya, Wien
Universität Wien
bu arada ben hic onlari aramasam zerre kadar, onlar faaliyete gecermi ki Gülümsüyor ?
2007-07-24 (12:47)
Hakan14
Bay
Hakan14
Türkiye, Bolu
Abant İzzet Baysal Üniversitesi
valla bu konuda bizim de agzımız yanacak gibi ama haydi hayırlısı...Ama dün ben Wien'den bir abiyle konustum ve benden öğrenci belgesi falan istemediler dedi.:)Ya ne yapacaz anlamadım...
2007-07-24 (13:13)
son_perde
Bay
son_perde
Avusturya, Niederösterreich
"bylent06" demiş ki:
bu arada ben hic onlari aramasam zerre kadar, onlar faaliyete gecermi ki Gülümsüyor ?

ya su anda pek sorun teskil etmez..meblag yüksek degil..ancak eger sikayette bulunursalar sorun teskil eder..
eger sana ulasamazlarsa borcun tahsili icin gerekli yerlere basvururlar..onlarda seni bir yerde yakalar o parayi alirlar hic bir yerde bulamasalar havaalaninda bulurlar Gülümsüyor...
tabiki bunlar daha sonraki islemler..o kadar para icin bence kasmazlar o yönden icin rahat olsun, icinin daha da rahat olmasi icin bence sen git bir görüs onlarla.. Göz kırpıyor
2007-07-24 (20:53)
bylent06
Bay
bylent06
Avusturya, Wien
Universität Wien
vala hersey icin saol ya, icimi rahatlattin, bende bu telefon fobisinden kurtulup bi an önce perdeyi aralamam lazim Gülüyor Gülüyor hersey icin saol tesekur ettik, artik param olunca öderim yavas yavas takside baglarim belki Çok mutlu Çok mutlu

Sayfa /6Birinci SayfaÖnceki Sayfa … 23456 Sonraki SayfaSon Sayfa

Ücretsiz Kayıt Ol