odtü ile ilgili sorularınızı cevaplayabilirim...
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
Sayfa / 5
Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12345 Sonraki SayfaSon Sayfa

2007-07-30 (10:21)
Ceren Ata (lethemetu)
Ceren Ata (lethemetu)
nasıl felsefe yok ya bal gibi de var
2007-07-30 (17:26)
Mela Yıl (colddream)
Mela Yıl (colddream)
"lethemetu" demiş ki:
nasıl felsefe yok ya bal gibi de var

FELSEFE YAZICAM NE DERSİNİZ???
BİRİ YARDIMCI OLSUN YAWSSSS Üzgün
2007-07-30 (21:02)
Ceren Ata (lethemetu)
Ceren Ata (lethemetu)
valla ben sayısalcıyım ne desem yalan olur ama şunu biliyorm felsefe yok demiş kesinlikle var bu seneki tercih rehberinde de..
2007-07-30 (21:27)
Sercan Çelik (wittyboy)
Sercan Çelik (wittyboy)
yaa ing öğrt burslu için ne dersiniz ?
yurt - eğitim - ortam falan ?
2007-07-30 (21:36)
Mela Yıl (colddream)
Mela Yıl (colddream)
"lethemetu" demiş ki:
valla ben sayısalcıyım ne desem yalan olur ama şunu biliyorm felsefe yok demiş kesinlikle var bu seneki tercih rehberinde de..

yaws felsefe yok demiyo tanıdık yok diyo
ben onu sormuyorum kardeş yaa
hiç felsefe okuypda başka dalda kariyer yapmış tandık fln duymlarınız varmı? işletme fln lisansüstü fln yapsak?
nedir felsefe mezunlarının hali
tabi öyle tamam ben mezun oldum hadi iş diyene hiç bi zmn iş yok ama
felsefe kendini aşşsan iş varmı yoksa uğraşmaya değmezmi
felsefe öğt olmak isteyen ytok bu arada
slm 2007-08-17 (19:57)
Ansiyete (ansiyete)
Ansiyete (ansiyete)
topıgı acan kardesım.bısı sorcam yurtlarla ılgılı.sn demıssın 8 ve 9 ıyıdır.ama bırıne a...za dıgerıne i..ne dıyolarmıs.bunu odtulu bır tanıdıgım soledı.dogrmu acep
2007-08-17 (21:23)
Jhj Nnj (bisorunmu var)
Jhj Nnj (bisorunmu var)
piert,bu uzun mesajı yazarken bir odtülü olarak pek zorlanmadın galiba:)ya gerçekten samimiyetine güvenerek bazı şeyler sormak istiyorum.biz lisedeyken odtü gezisine katılmıştık,bize okulu tanıtan kız odtüde çift anadal yapmanın çok kolay olduğunu söylemişti.üstelik fakülte sınırlaması da yokmuş.mesela kız kimya müh okuyodu,pskiloji çap yapıyodu.benim sorum şu:ben odtü felsefeden psikolojiyi veya uluslararası ilişkileri çift anadal yapabilirmiyim?tahminen kaç ortalama yapmam lazım bi de üniversite içi yatay geçiş kolay olur mu o dediğim bölümlere?cevaplarsan çok minnettar kalırım.
2007-08-18 (11:21)
Kronik Öğrenci (kronik öğrenci)
Kronik Öğrenci (kronik öğrenci)
merhabalar.ben de odtü petrol doğalgaz m.ni kazandım bu yıl.hangi yurtları önerirsiniz.erkek öğrencilerden ilk 3000e girenler isa demirayda kalma hakkı elde ediolarmış galiba ben ve bir arkadaşım kazandık şimdi aynı bölümü ama ilk 3000de olmadığımız için haliyle diğer yurtlardan önerceğiniz var mı.hatta diğer yurtlarda 2 kişilik odalara var mı ve varsa fiyatları nedir?ayrıca 87 doğumluyum sizce hazırlık okumalımıyım ya da şimdiden geçmek için çalışmaya başlasammı?
ansiyeteye 2007-08-22 (17:58)
Ertu Ertu (piert34)
Ertu Ertu (piert34)
ansiyete arkadaşım doğrudur Çok mutlu

9. yurt tek sayı olduğu için öyle derler. odtüde kız yurtları 9 a kadar hep tek sayılardır (1,3,5,7). erkeklerinse çift (2,4,6,8,9). ama çok fazla i.ne denildiğini duymadım. dense de dalga geçilmeye değer orada kalmak bu son haliyle Çok mutlu

8. yurdu ama herkes bilir abaza yurdu olarak. ki eğer 8 e gidersen sen de abaza olmanla övünürsün Çok mutlu turnuvalarda kazanınca odtüyü "en büyük abaza" diye gezerler misal. korkulacak bir şey yok. güzel bir latife. abaza lafının çıkış noktası da yurdun önünde bulunan açık yüzme havuzundan gelir. hani bu sizler gibi yeni kazananlara gönderilen tanıtım kitapçıkları vardır. orada odtünün resimleri vardır. işte eskiden o resimlerden biri de bu açık yüzme havuzunun resmidir. resme dikkatli bakılınca arkadaki yurttan pencerelerden havuzda güneşlenmekte olan kızları kesmekte olan bir kaç abaza görülür Çok mutlu işte böyle kalmıştır adı abaza o yurdun. ama suç onlarda değil, havuzu oraya koyanlarda Çok mutlu ama kız arkadaşlarım ön yargıdan mı bilmem 8 in kantinine giderken erkeklerin çok kötü baktığını söylerler. adı çıkmış bir kere Çok mutlu onu da geçen yıl düzenlediler ve şu an çok güzel bir yurt oldu. kalınmasını tavsiye ederim.
bir sorun mu var a 2007-08-22 (18:10)
Ertu Ertu (piert34)
Ertu Ertu (piert34)
merhaba. odtüde bahsedildiği gibi çift yapmak o kadar da kolay değil. ama söz konusu sözel bölümler ise daha kolaydır.

çift ya da yatay yapabilmek için yapmak istediğinin bölümün puanı senin girdiğin sene aldığın puandan çok fazla olmaması lazım. şartları odtünün sitesinde yazar. arama bölümüne çift anadal yazarsan bulursun.

benim bir tanıdığım felsefe okurken sosyolojiden çift yaptı ve bitirdi. pek de zorlanmadı. ikisi de 3ün üstünde geldi. yani okurken pek zorlanmazsın birbirine yakınsa bölümler. 2 kat değil de 1.5 kat fazla çalışırsın. ama çift yapmak için ise 1. sınıfta ortalamanı iyi yapman gerek. çünkü sözel bölümler iş bulma sıkıntısı çektiği için çoğu kişi çift yapmaya yönelir onları geçmen gerek.

odtü içi yatay geçiş şartları ve kontenjanlarını yine siteden bulabilirsin. her ikisi de o kızın söylediği kadar kolay değil. kimse inek olduğunu söylemez unutma.

iyi çalışırsan başaramayacağın şey yok. sözelciler 1. sınıfta çalışır ama diğerlerinde yatarlar genelde.
Sayfa / 5
Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12345 Sonraki SayfaSon Sayfa