Mesaj Panosu

ODTÜ İnşaat Mühendisliği hakkında bilgi
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
ODTÜ İnşaat Mühendisliği hakkında bilgi 2007-07-18 (21:55)
Arkadaşlar ODTÜ inşaat mühendisliğini seçmeyi düşünüyorum. Bana bu bölümün artılarını eksilerini bilen biri açıklarsa memnun olurum. Ayrıca bölümde çift anadal olanakları var mı bunu öğrenmek istiyorum. Bir de ODTÜ de bir mühendislik dalından diğerine geçmenin mümkün olduğunu duydum. Bu konuda bilgi verebilecek kişilere müteşekkir olurum. Şimdiden sağolun. Pm ile MSN adresi verebilirseniz çok daha güzel olabilir. Ya da bana pinhani @pinhani .org msn adresinden ulaşabilirsiniz.
2007-07-18 (23:09)
artısı aç kalmazsın iyi kötü bir iş bulursun
eksisi şantiyelerde sürüm sürüm sürünürsün Çok mutlu
çift anadal olayı var ama sen boşver olayı sakat iş zor iş
ben inşaata gideyim sonra elektroniğe geçerim diye bir düşüncen varsa bence puanın tuttuğu bir elektronik mühendisliğine git

bir inşaatcıdan tavsiyeler Çok mutlu
2007-07-20 (12:12)
piert34
Bay
piert34
Türkiye, İzmir
Ege Üniversitesi
ben olsam uzak dur derdim.

çift andal mümkündür odtünün sitesinden gereken bilgiyi alırsın. ama çok zordur. kendi bölümünün dersleri seni yeterince zorlayacaktır zaten. ama kafan basıyorsa en az 3.5 getirirsen not ortalamanı iyi bölümlerden biriyle çift yapabilirsin. tabi bölümün açtığı kontenjana ve oraya başvuran insanlara göre değişir bu. o yüzden 3.5 tan yüksek tutmakta fayda var.

neyse gel gör diyelim, sonra karar verirsin, bırak çifti tekini bitirmek için dua edeceksinidir. Gülümsüyor

inşaat iyi bir sektördür. iş vardır hep. türkiyenin en iyi inşaat bölümü de odtüdedir. inşaatla ilgili fantazilerin varsa odtüyü yaz derim, ama yok mühendislik olsun anca puanım oraya yetiyorsa gelme derim.. sonra bocalarsın. idealist değilsen uzak dur odtüden, faydasını da göremezsin.
2007-07-28 (22:21)
liebelieblos
Bay
liebelieblos
Türkiye, Ankara
Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ - METU)
yaa hazılıkta herkesin hedefidier 1.ssınıfta ii not yapacam geçiş yapacam felan oo biraz kasar yapamajzsın ya gel ya gelme eksisi kazıktır artısı makinadan kolaydırGülümsüyor)
Ücretsiz Kayıt Ol