Herkese merhaba
Bizim okul hakkında ne kadar kötü şeyler yazılmış öyle)
Okulu tercih etmek isteyenler için hemen eski bir mezun olarak yazamaya başlayayım.
1-) 5.5 sene de bitirdim iktisadi ve idari bilimleri. Nedeni hocaların kıl olması kadar benim de tembel bir öğrenci olmamdı. Biraz daha gayretli olsaydım 4 senede de bitebilirdi.
2) Tamam yaz okulu vardır...parası için derslerden de bırakılabilirsiniz...ama böyle şeyler maalesef her yerde var
3) Çok güzel , açık ,hoş olmasının yanında İstanbula otobüsle 4-5 saat arasında varırsınız
4) İlk günlerde içiniz bunalabilir ama arkadaş ortamınızı yapıp çevreye uyum sağlayınca hiç İstanbul'a dönmek istemeyeceğinize garanti verebilirim.
5) okulda bir sürü topluluk var onlara katılıp arkadaş grubu edinin
6) Her zaman bilin ki sizler önemli insanlarsınız ve Türkiye'de devlet üniversitesinde okumaktasınız. Bunu her yüz öğrenciden 1 tanesi yapabiliyor galiba
7) Üniversiteyi bitirince hayat zordur o yüzden öğrenciliğinizin son yıllarının kıymetini bilin

Kaydını sildirip giden öğrenciler daima pişman olmuşlardır bunu sakın ama sakın aklınızdan çıkarmayın
9) İlk yılımda "Ben gelmem...burayı sevmedim, berbat b,ir şehir ve okul" gibi zırvalıkları çok söylüyordum) Ama şimdi düşünüyorum da ben o ilk sene gözümü her şeye kapatarak çok büyük bir kayıp yaşamışım. Şimdi bolu'da olabilsem keşke ne sabah trafiği ne stres diyorum)
10) Her türlü sorunuzu yazabilirsiniz..hemen cevaplarım...
11) 2006 mezunuyum
Ayrıca AIBU yeri ve önemi bakımından çok hızlı gelişecek ve diploması hızla değer kazanacak bir üniversitedir bence , puanları hak ettiğinden daha düşük durumda sanırsam.
Bir sene içinde puanlamada çok yüksek üniversitelerden biri olabilir , ona göre tercih yapın derim.