Merhaba arkadaşlar,
Onumuzde ki donem milano da yuksek lisans (Makina Muh. Ing.)yapmak istiyorum.Politecnico di Milano da okuyan, mezun olan, lisans veya yuksek lisans farketmez, bilgisi olan kimseler var ise, okuldan, yaşam sartlarından ve ekonomiden bahsedebilir mi ? Tesekkürler...
drago83
Türkiye, İstanbul
Mimar Sinan Üniversitesi
Merhaba
mesajını gördüm ve yardım etmek işterim politecni co di milano ya bende basvurdum bana yardımcı olan ve o universitenin türkiye temsilciliğini yapan firmadan yartdım almanı tavsiye ederim firma adı prontoitalia ben gereçi istanbuldan basvurdum ama izmirdede subeleri varmış bana nalan hanım yardımcı oldu italyada yaşıyor ve italya eğitim müdürü bu şirketin o yardımcı olur telefonunu ezbere bilmiyorum ama web sitesi
www.prontoitaliaedu.com veya prontoitaliaedu.blogcu.com
meliyass
Türkiye, İstanbul
Boğaziçi Üniversitesi
merhaba drago 83
ben de politecnico di milano'ya gitmeyi düşünüyorum master için.
sen başladın mı okula?tavsiye eder misin?prontoitalia'yla gitmemi tavsiye der misin?bi aksilik çıktı mı?
xrapsodi
Türkiye, İstanbul
Boğaziçi Üniversitesi
Öncelikle tebrikler. Sanırım aynı kkampuste olacagız onumuzdeki sene. Bende Managament Economics & end. eng. ve Civil Engineering bolumlerinden kabul aldım. Cok buyuk bir supriz olmassa Managementa gidecegim.
Aynı soru beni de meşgul ediyor. Su anda para biriktirmeye basladım. Burs cıkmadı mı sana ?