Mesaj Panosu

avusturyada iş imkanları hususunda yardım..
Yeni Konu Aç Cevap Gönder

Sayfa /3Birinci SayfaÖnceki Sayfa 123 Sonraki SayfaSon Sayfa

2007-07-28 (14:09)
kızıl34
Bayan
kızıl34
Türkiye, İstanbul
İstanbul Bilgi Üniversitesi
tesekkurler Allah kolaylık versin
2007-07-28 (14:28)
seydicetin
Bay
seydicetin
Türkmenistan, Aşgabat
International Turkmen Turkish University
Gülümsüyor peki önder olmak için ne yapmak gerekiyo?
2007-07-28 (14:48)
son_perde
Bay
son_perde
Avusturya, Niederösterreich
"seydicetinn" demiş ki:

önder den kastin nedir öndr vakfi mi, o imam hatip mezunlarina yardimci olan, onlari yönlendiren ve basarili olanlarina burs veren bir vakiftir..
iclerinde az sayida da olsa ihl mezunu olmayanlar vardir.. Göz kırpıyor
2007-07-28 (15:09)
arkadaşlar önder viyanada wienönder yani wonderdir Göz kırpıyor ve onların birçok programı konfernası filano luyo içinde birçok dernekler var üye olabiliyosunz..konferansların bazıları gerçekden çok faydalı ... türkiyede tanınmış bir çok insanla karşılaşma birebir der alma yada soru sorma şansına sahip oluyosunuz... wonderde ki kız arkadaşla genellikle çevre köylerde yada illerde hocalık yapıyolar. erkeklerinde şoförlük market işçisi ... ebaydaa alım satım Çok mutlu gibi birçok iş yaptıkları söylenebilir...ama önder wonder de değil bu iş kendinizde bütüyo sizin baya çabalamanız gerek bence iş bulmak için...bir da nachhilfe denilen orda okuyan türk çocuklara türkçe ingilzice mat .. vs. gibi oluk derslerinde yardımcı olabilirsiniz.. bunun içindee arkadaşların deidği giib biraz çevre lazımm Çok mutlu
2007-07-28 (15:26)
bylent06
Bay
bylent06
Avusturya, Wien
Universität Wien
"seydicetinn" demiş ki:

ya iste arkadaslarin dedigi gibi aynen Çok mutlu
2007-07-28 (15:38)
son_perde
Bay
son_perde
Avusturya, Niederösterreich
"vinliinsan" demiş ki:
arkadaşlar önder viyanada wienönder yani wonderdir Göz kırpıyor ve onların birçok programı konfernası filano luyo içinde birçok dernekler var üye olabiliyosunz..konferansların bazıları gerçekden çok faydalı ... türkiyede tanınmış bir çok insanla karşılaşma birebir der alma yada soru sorma şansına sahip oluyosunuz... wonderde ki kız arkadaşla genellikle çevre köylerde yada illerde hocalık yapıyolar. erkeklerinde şoförlük market işçisi ... ebaydaa alım satım Çok mutlu gibi birçok iş yaptıkları söylenebilir...ama önder wonder de değil bu iş kendinizde bütüyo sizin baya çabalamanız gerek bence iş bulmak için...bir da nachhilfe denilen orda okuyan türk çocuklara türkçe ingilzice mat .. vs. gibi oluk derslerinde yardımcı olabilirsiniz.. bunun içindee arkadaşların deidği giib biraz çevre lazımm Çok mutlu

hehe cok iyi anlatmissin..hele politik okuyanlarin cogu taksicilik yapiyor..zaten politigi bitirenler direkt taksici oluyor Çok mutlu Çok mutlu Çok mutlu
2007-07-28 (16:01)
Çok mutlu gerçekler acıdır ama paylaşmak gerek!!! Çok mutlu
ama müthiş para varmış taksicilikde keşke bende yapabilsem Çok mutlu erkek olsam yani hemen o yola başvururdum
ben de şu etsanlarda bir gün çalışmıştım salam sucuk bölümümnde !sucuk yerinde parmağımı kesince azcık bıraktım işi Çok mutlu
2007-07-29 (00:56)
seydicetin
Bay
seydicetin
Türkmenistan, Aşgabat
International Turkmen Turkish University
"vinliinsan" demiş ki:
Çok mutlu gerçekler acıdır ama paylaşmak gerek!!! Çok mutlu
ama müthiş para varmış taksicilikde keşke bende yapabilsem Çok mutlu erkek olsam yani hemen o yola başvururdum
ben de şu etsanlarda bir gün çalışmıştım salam sucuk bölümümnde !sucuk yerinde parmağımı kesince azcık bıraktım işi Çok mutlu

verdiğiniz bilgiler için teşkkürler arkadaşlar.. peki bu kurumlara üyelik için gereken şart falan var mı? daha doğrusu üye falan mı oluyosun?
.... 2008-07-06 (21:33)
utkanhasan
Bay
utkanhasan
Türkiye, Konya
Akşehir Anadolu Lisesi
Bence en mantıkLısı oraya gidince bir cemaata gircen işte buLursun evde zorlanmassın hiç bir şeyde mesela NURCULARIN Cemaati oLabilİr
2008-07-07 (17:44)
kezibaN1452
Bayan
kezibaN1452
Türkiye, Ankara
Gazi Üniversitesi
cemaat evlerinde yer bulmakda o kadar kolay degil.. Çok mutlu sanki arkadaslar son care olarak bakmislar cemaat ama, bence en uygun olani.. hem kalacak yerin , yiyecek asin olur hemde disiplin sayesinde okulda basarin artar.. Göz kırpıyor hem sana her konuda yardimci oluyorlar, Allah razi olsun. Çok mutlu

Sayfa /3Birinci SayfaÖnceki Sayfa 123 Sonraki SayfaSon Sayfa

Ücretsiz Kayıt Ol