Mesaj Panosu

ALMANCA SINAVI??
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
ALMANCA SINAVI?? 2007-07-28 (18:47)
Almanca sınavı nasıl birşey, hangi türde sorular soruluyor, sözlü sınavı var mı?..
2007-07-28 (19:24)
muhterem arkadaşım ;
şicik lamanca sınavı dediğin herhalde abschluss oluyo Çok mutlu
o öyle bir sınav kiiiiiiiiii!!!!!!!!! amaninnnnnnnnnn!!!!!!!!!!!!!
insanların geçemeyince abi ya ben böle sınav görmedim ne biçim bişey bu öss daha basit dediği ama kazananlarınsa hiç bişe yoktu içinde bee işte iki gramatik sormuşlarr bumudur dediği bir sınavv Çok mutlu?
ben gayett nötr olarak diyorum ki zor değil gerçekden değil ama çalışmadan girersen yapamama olasılığın yüksek:D
şimcik sınavın içeriğine gelelim gramatik de sadece umformungenler çıkar 5 tane hemde biri pasivdir altında yazar bile Çok mutlu sonra okuma anlama çıkar okursun hangi başlık uygun filan ; birde parçadan bütün elde etme var sıraya koyarsın paragrafları bazen bir okuma parçası verir karayla yazxdığı kelimelerin ne anlamda kullanıldığını sorar .. böle işde bir de yazma vardır yıllardır değişmeyen 20 konu içinden ki konu verilir seçersin birisini yazarsın...işte bu kadarr Çok mutlu sonra bakarsın listelere eğer 3 ve ya daha yukarısı aldıysan konuşma sınavına girersin Çok mutlu gene az önce dediğim 20 konudan ki konu seçtirtip onun hakkında konuştururlar ama yazılıyı geçtiğin için çok sıkmazlar 3 aldıysan biraz daha iyi konuşmna lazım ama 2 yada 1 aldıysan allahh bal börek be ablaa Çok mutlu sen rahat ol geçersin dinle beni gir sınava
hörmetler Çok mutlu
Re: ALMANCA SINAVI?? 2007-07-28 (19:56)
bylent06
Bay
bylent06
Avusturya, Wien
Universität Wien
"elif55" demiş ki:
Almanca sınavı nasıl birşey, hangi türde sorular soruluyor, sözlü sınavı var mı?..

kurs esnasinda dönem icinde 3 tane yazili sinav olur, ve dönem sonunda da bi üst basamaga gecmek icin yada almanca kursunu bitirmek icin sözlü sinav yaparlar. senin anlayacagin: dönem icinde 3 yazili, döndem sonunda da 1 sözlü sinav var.
Re: ALMANCA SINAVI?? 2007-07-28 (21:27)
"bylent06" demiş ki:
"elif55" demiş ki:

kurs esnasinda dönem icinde 3 tane yazili sinav olur, ve dönem sonunda da bi üst basamaga gecmek icin yada almanca kursunu bitirmek icin sözlü sinav yaparlar. senin anlayacagin: dönem icinde 3 yazili, döndem sonunda da 1 sözlü sinav var.

ama eğer Vwu ya giresen. kayıtlarını kaçırıp gidemezsen ......abschuluss yapabilirsin.
2007-07-29 (12:19)
teşekkürler:)
Ücretsiz Kayıt Ol