evet trabzonda bölücü laylara karışmadığın sürece ffazla karışan olmaz insanlar biraz yadırgayabilirler bu u da unutma
kırtan demiş ki:
o hocayı biliyorum ama isim vermek doğru olmaz dimi

büyük ihtimalle aynı hocayla karşılaşmışız ne adamlar var ya.... Ben eğitim için gitmiyorumki oraya öğrenim için gidiyorum. Ne karışırlar kılık kıyafete anlamadım gitti ya.
ne karışırlar kılık kıyafete yaa, kesinlikle sana katılıyorum,

pAn1c demiş ki:
evet hocam nedir şu durumu birisi açıklasın ya uzun saç fln karışanı oluyo mu.içki(bira) serbest mi?
yobaz tayfası çok var mı? öğrencilerin genel tavrı muhabbeti tutucu mu ?
bir de şehir nasıl barlar cafeler. rock bar fln var mı ?
umarım senle tanışırım arkadaşım

rock4eva ekle beni kafa dengi biri gibisin :
gok_taskin@hotmail.com
herkezin bi düşüncesi war ve bunu düşünce herkez tarafından kabul görülmek zorundaymış gibi davranıyolar sonra eşitlikten bahsediyolar ama eminim ki ktüde de kılık kıyafete karışacak hocada wardır öğrencide wardır
canozturk demiş ki:
arkadaşlar ben bu sne ktü yü yazmayı düşünüorum ama (erkekler için )kılık kıyafete saça sakala küpeye karışılıomu üni içinde ve dışında bu konu hakkında yardımlarınızı bekliorum
arkadaşım bunları tercih etmeden önce araştırmalıydın.biraz geç bir soru olmuş bence. yani bir yer tercih ediyorsak koşulları göze alarak gitmeliyiz.sonuç olarak trabzonun tutucu bir şehir olduğunu biliyoruz. elbette ufak sorunlar çıkacaktır bence. gerçi top sakalda birşey yok ama bahane edebilirler belki işte. yine de işini sağlama al top sakal bırakma derim

koçum senüniversiteye gidiyorsun bara degil, bu soruyu sormamış ol üniversiteye gidecek bir kişiye yakışmayacak bir soru sonuçta her üniversitenin bir yönetmeliği vardır kılık kıyafetle alakalı oda web sayfasındadır.bence web sayfasını incelemeiş olsaydın gitmek istediğin üniversitenin bu soruyu sormazdın.
erkek adam kendine küpeyi yakıştırıyorsa taksın.hatta etekte giyebilir.herşey serbest merak etmeyin!!!!!!!!!!
Trabzon halkı küpe takana bişey demez.Millete ne sizin küpenizden.Ama küpe takan hakkındada iyi düşünmezler,ona göre:)))))))))
2 defa değiştirildi
En Son: 2008-09-27 15:00:54
Arkadaslar...sıyası goruslere gorunuslere saygımız herzaman sonsuz..bu ulke ıcın yapılıcak sey hak yolunda dogru duzgun yapılcaksa herkese saygımız sonsuz...Fakat sunuda ıfade etmek ıstıyorum...ÖZENMEYELIM ÖZENDİRELİM....