lemannn demiş ki:
arkadaslar ben mat bölümünde okuyorum 2.sınıfta bilg proglama dersleri var ve o ders için laptop almayı düşünüyorumm..ama fazla bilgim yok bana hangi özellikleri olan bi laptop yada hangi marka öneririsiniz????benım ders için işimi görsünn ve benı uğrastırmasın mumkunse simdiden tsk bilgierınız için
Eger baslangic programlari ugrasacaksan normal bisi alsan olur.Eger görsel programlama,3sdmax,autocad kullanacak öncelikle ram 1 gb asagı olmamalı keza ekran kartında 256 mb marka olarak sony vaıo,hp tabi ayiracagın bütcede öneli ve laptopun markası deil ne tür özelliklerde kullanacagın önemli

Alttaki alıntı bir haber inceleyebilir tüm laptop düsüne arkadaslar
Canavar gibi laptop, SDN'de.Eurocom firması, websitesinden sunduğu bir hizmet sayesinde kullanıcılara istediği özellikte bir dizüstü bilgisayar oluşturma şansı tanıyor. Performans konusunda da uçmanıza olanak sağlayan firmanın seçenekleri arasında neler var neler. Çift çekirdekli işlemcilerle tanışmayan kullanıcılar çoğunluktayken, dizüstüne eklenen dört çekirdekli işlemciden tutunda SLI ekran kartına ve RAID 5 sabit disklere kadar son teknolojileri bulabiliyorsunuz.