adı vaka çalışması değil de başlık...yemekteki kıl
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
Sayfa / 2
Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12

2007-08-01 (22:09)
ayri fi tiz le mo iftıhım
(ayri fi tiz le mo iftıhım)
"Karizmauncle" demiş ki:
Koray yaw..Belediyelerle ilgili başlığı sildin mi Gözlerini yuvarlıyor
2 satır yazacaktım ya : (

valla mefta oldu.
topladım bikaç eleman yurttan.
dedim gelin size bişey öğreteyim.böle bi metod var ,şimdi bunu yapcaz.hallettik bi saatte.saolsun çocuklar çok parlaktı,çok güzel fikirlere ulaştık.
2007-08-01 (22:11)
Karizma Uncle (Karizmauncle)
Karizma Uncle (Karizmauncle)
mm..senin ödevin için yane..ödev bitti-başlık gitti..
2007-08-01 (22:14)
ayri fi tiz le mo iftıhım
(ayri fi tiz le mo iftıhım)
gerenk kalmadı.
zaten millette çekiniyodu yazmaya.
Göz kırpıyor
2007-08-02 (16:20)
Ru Gk (eslem)
Ru Gk (eslem)
daha 13 yaşında "eğitim hakkımız engellenemz "deyip..koyduk tavrımızı bir kaç ay direndik her geçen gün yalnızlaşarak... günü geldi ikna odalarına psikolojimizle oynandı günü geldi kendi memurumuzdan jop yedik..ve nihayetinde "bu dava hor bu dava öksüz bu dava büyük/ öz yurdunda garipsin öz yurdunda parya" demek düştü bize...

velhasılı kelam hakmış hukukmuş ! su misali küçük engeller önünde cosup köpürürsün iş büyük engellere gelince sessiz sedasız akmasını öğreniyorsun...öğretiliyor...
2007-08-02 (16:58)
ogrencı olmak zor oluyoda yabancı memleket daha bı katlıam...bulgarıstanda 2.senem artk...bu sene ezıyet ustune ezıyet cektık.
bulgarıstan hastanelerınde gecen bı olay bnmkısı...
bobreklerım agrıyodu we acıle gıtmeye karar werdık yerımde duramıyodum atladık arabaya gıttık hastaneye..bı tanesınde acıl serwısı yoktu:)ıkıncı hasteneye gıttık orada wırane gıbı bı yere soktular benı..her yer dokuluyo we hıjyen abladan eser yok...bı hemsıre geldı allahım o ne kı godzılla mubarek benden kan alıcakmıs...kadın sankı bobregımı aldıbenı kewgır gbı eewıme yolladılar...bole bı durumda yapılabılıcek fazla bısı yok bagırsan ne fayda aglasan ne fayda aksamına turkıyeye donup kendımı turk hekımlerıne teslım ettım...yabancı dılde bagırıp cagıramıyoruz we karsındakınden sınırını cıkaramıyosun.o turkce bılmıyo sen duzgun çemkiremiyosun....kabus gbıydıGülümsüyor
2007-08-02 (17:02)
Er Sin (ersinbedir)
Er Sin (ersinbedir)
"ayri fi tiz le mo iftıhım" demiş ki:
gerenk kalmadı.
zaten millette çekiniyodu yazmaya.
Göz kırpıyor

Üzgün utrandım kendimden bee

tüü bana kaka ben Şaka yapıyor
2007-08-02 (17:06)
Son Perde (son_perde)
Son Perde (son_perde)
"eslem" demiş ki:
daha 13 yaşında "eğitim hakkımız engellenemz "deyip..koyduk tavrımızı bir kaç ay direndik her geçen gün yalnızlaşarak... günü geldi ikna odalarına psikolojimizle oynandı günü geldi kendi memurumuzdan jop yedik..ve nihayetinde "bu dava hor bu dava öksüz bu dava büyük/ öz yurdunda garipsin öz yurdunda parya" demek düştü bize...

velhasılı kelam hakmış hukukmuş ! su misali küçük engeller önünde cosup köpürürsün iş büyük engellere gelince sessiz sedasız akmasını öğreniyorsun...öğretiliyor...

YA ümitsizsiniz,YADA ümit SİZSİNİZ
ya ÇARESİZSİNİZ, yada ÇARE sizsiniz Göz kırpıyor
2007-08-03 (07:56)
Ru Gk (eslem)
Ru Gk (eslem)
"son_perde" demiş ki:
"eslem" demiş ki:

karamsarlık oldu belki ama ümitsizlik asla

" ümit var olmak namustur ardır
hayat olduğu müddetçe ümitte vardır" Göz kırpıyor
2007-08-03 (18:57)
Son Perde (son_perde)
Son Perde (son_perde)
"eslem" demiş ki:
"son_perde" demiş ki:
"eslem" demiş ki:

karamsarlık oldu belki ama ümitsizlik asla

" ümit var olmak namustur ardır
hayat olduğu müddetçe ümitte vardır" Göz kırpıyor

Yarın elbet bizim, elbet bizimdir.
Gün doğmuş, gün batmış ebed bizimdir. Göz kırpıyor
Sayfa / 2
Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12