Azerbaycanda eğitim
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
Sayfa / 3
Birinci SayfaÖnceki Sayfa 123 Sonraki SayfaSon Sayfa

ah baku ah sel verdin .... vermedin 2005-11-13 (17:29)
Özgür Şahin (xtremend33)
Özgür Şahin (xtremend33)
merhaba arkadaslar ben zerbaycanda da bil muh okuyorum bu sayfadakileri okudumda genelde baku ucuz filan demisler ben buna karsi gelecem kusura bakmasin arkadasimiz ama buraya yeni gelecekleri aydintlatmamiz lazim bende bu sene geldim ve butun bilgiyi burdan toplamistim ve burda anlatilanlarin cogunun yalan ciqtigini soyleyebilirim

1)baku oyle ahim sahim ucuz biryer degil az birmiktarda turkiyeden ucuz sayilabilir ama 100 dolara kiralsiniz lafini aklinizdan cikartin isterseniz burda 100 dolarla gecine bilirsiniz ama kendi kendinizin krali olursunuz yol ,icki,sigara ya gercekten ucuz diye biliriz onlarinda nedenleri farkli tabi yol dersek petrolcok,sigara dersek ucuz ama en ii si bizim LM tadindan birazdaha kotu,icki dersek turk ickileri bizimkiyle ayni votka viski gibi seyler ucuz biralarida bence dandik yani burda oyle yuksek bir ucuzluk yoq arada sirada gezerim fazla disarda takilmam diyen adam gerektende 200 250 dolara gecinir ki bende o kadar aliyorumburda ilk geldiginizde tek sorununuz ev olacak cunku bulmak coq zor ve coq tuksege cekiyorlar fiyati 3 aydir burdayim ve sanirim bu ay kendime kesin kalabilecegim cebime gore ev buldum diye bilirim burda devletin yurdunda kalan arkadaaslarimizda var
2)bakununn ortami nedir derseniz soyle anlatayim milletin dedigine hic ama hic inanmayin ben buraya koye gidiyorumm diye yola cikmistim ama su an bakude yasadigim hayattan coq memnunum ve zevkli geciyor yani burdaki yasam biciminizi siz belirleyeceksiniz azerbaycan yuksek bir hizla gelisen bir devlet
3)EGITIM bende bu yil hazirligim ama gozlemlerim burda egitim filan yoq diyor bakude bir unv den sadece diplama almaya gelinirmis gibi duruyor ve sanirim bu gercek coq ama coq degisik bir egitim sistemi var bizim unv lerde dekani gormek icin 1 ay ugrasirsin ama burda tenefuslerde bile karsinda gorebilirsin ve her gordugun de butun gununu mahfedersin kufur etmiyenn bir insansaniz emin olun burda ogreneceksiniz mesala ben burda rusca hazirligi sectim ama ruscaa hazirlikta kalmak icin emin olun 2 hafta canla basla direndim dekana karsi burda rusca okuyup okuyamiyacagini dekan bir goruste anladigini saniyor ve kafasina gore seni azeri sektorune atmaya karar veriyor rusvet konusuna gelince burda sanki bir duzelm,e cabasi varmis gibi geliyor bana mesala burdaki api denen bi unv yi rusvet yuzunden kapatma durumu var su aralar
su an aklima gelen ler bunlar sormak istediginiz sorular varsa xtremend33@hotmail.com(msn nimde bu) a atabilirisiniz ama burada sorarsaniz baskalari icinde ii olur bence
hayat nasil 2006-02-06 (16:04)
Mustafa Özsoy (andrade33)
Mustafa Özsoy (andrade33)
slm ben mersinden ergün ya benim sormak istedigim sey okulla alakalı degil ben hayatimi orda kurmak istiyorum elimde 30000 dolar para olsa diyorum ben orda kendime iy bi iş kurabilirmiyim hayat gercekten ucuz mu orda ya ben minibus hattiyla ilgili bi sey duymuştum 4000 dolara alabilirsin falan diye ya mesela minibuse dolara vurdugun zaman ne kadar veriyosunuz
2006-02-18 (12:05)
Razielz Razielz (razielz)
Razielz Razielz (razielz)
................
AZERBAYCAN 2006-09-07 (03:50)
Frtt (FRTT)
Frtt (FRTT)

meraba ben bu sene bakü dewlet üniversitesine gitmek istiyorum ama daha yeterli bi bilgiye ulaşamadım her kafadan bi ses çıkıyo kimi mükemmel git cok ucuz dio kimi sakın gitme gasp hırsızlık,türkleri hiç sewmezler die laflar duyuyorum gercekten dorumu bunlar yada hangisi doruu gasp hırsızlık gerçekten bu kdar çokmu türkler eziliyomu?
2007-06-15 (18:42)
Mesut Canturk (sekercan)
Mesut Canturk (sekercan)
kardesim kimin dogru soyledigini merak ediyosan san bir msn adresi vereyim onunla gorus gercekleri ogrenirsin.yalniz azerbaycan hakkiinda bilmedigni ve duydugunda sasiracagin bir cok sey var haberin olsun.bunlardan en onemlisi aylik 100 dolar yetiyo diye bisey yok.aylik en az 350-400 dolarlik bir giderin olacak.o 100 dolar olaylari eskide kalmis.bu sene petrole yuzde 60,elektirige ise yuzde 300 luk bir zam yaptilar.hizla gelisen ve buna paralel olarak ta fiyatlarin hizla arttigi bir ulke.ben geldigime pisman degilim.Baku guzel bir sehir gercekten guzel bir sehir ama olaya ekonomik acidan bakyiginda ayni guzelligi soyleyemem. bu soylediklerimin hepsi dogrudur.tutkiyeden ucuz yada yada soyledikl;erim hakkinda itiraz edecek olan varsa "sekercan_85@hotmail" adresinde goruselim...ben bakude diller universitesinde alman dili okuyorum...
2007-09-01 (11:25)
Yunus Karakeçili (centroom)
Yunus Karakeçili (centroom)
valla arkadaşlar ben baküde 2 sınıf işletme öğrencisiyim yazılara baktım baı arkadaşalkr iyi şeyler yazmış bence baküde okunacak çok aaz bi bölüm var daha dogrusu ünv var bence orda adam akıllı okunacak ve gerçekten insanı çalışmaya yönelten ve türkiyedeki ünvlerden dersleri aynı olan tek okul türk dünyası öğretim üyelerini çogu türk türkiyeden gelmiş bi kaçtane azeri hoca var onlarda 10 15 yıl türkiyede eğitim görmüşler erciyes selçuk istanbul ünvlerinde türklerden farkı kalmamış dersler zor sayılır rüşvetin olmadıgı hatta imkansız oldugu tek okul vize final büt sistemini oldugu tek okul baküdeki diger okulların sistemi ayrı diger okullarda rüşvet olayyıda eskisi gibi olmamakla bereber alan hocalar var hayat vallahi bence çok kazık ucuz falan deil hatta tam ters
ne dehşet derecede düşen dolar ev kiralarının hayat şartlarının uçmasına neden oluyo yeni evler yeni yerler yapılıyo yani hızla gelişiyo ama öğrencilerin gnellikle tututugu evler dıştan harabe görünümünde fakat içine girince idare eden evler hiç bişey deilk o evlere 400 dolar vermek çok koyuyo adama hele ev sahipleriniseni kazıklama yada sövüşleme çabaları bunlara dışardaki insanlarda dahil türk öğrenciyim dediyseniz tamam herkeze 1 lira olan şey sana bikereden 3 lira olur alt yapı dahja yenini yapılıyo bi yagmurda zaten hazar denizinin kıyılarında ozaman şehir tamamen hazar oluyo mesela ben 1 gün olsun okula üstüm çamur olmadan gitmemişimdir bi etrosu var aşırı ucuz ama harabeyi andıran bi metro 50 mi 60 yıllık valla korkuyom binerken dagılacak diye daha anlatılacak çok şey var yaşamak gerekir sadece enson bunu diyem gelecek olan kiiler bikere psikolojikkmen hazır olamalrı gerek çünkü çok kişi gelip geri döndü kısacası demir gibi olmanız gerek ucuz diye aldanmayın tamamen kazık herşey hele sebze anlatamam size ve gelmeden önce kesin baglantılar kurun kafanıza gre gelmeyin hata yaparsınız
üni hakkında bilgi 2007-09-20 (05:47)
Oğuz Kağan (OĞUZ KAĞAN)
Oğuz Kağan (OĞUZ KAĞAN)
slm ben sadece bilgi almak istiorum hayat şartları okadar önemli değil acaba şimdi başvurmak istesem çok geç olurmu??
2007-09-20 (09:09)
Oğuz Kağan (OĞUZ KAĞAN)
Oğuz Kağan (OĞUZ KAĞAN)
bu arada biliosunuz zaman değerli ne kadar çabuk cwp werirseniz okadar ii olur Hayret ediyor msn lovely_kafkas@hotmail.com ep numaram05438573650 azerbaycandaki okullar için çokmu geciktim bu konuda yardım almak ıstıorum
yardım ediiin! 2007-12-10 (17:24)
Sidem Ateş (cemyle06)
Sidem Ateş (cemyle06)
ya allahını seven yardımcı oolsun! ya ben yurtdışında tıp okumak istiorum ama össden çok ümitli diilim? sizce ne yapabilirim?
Benim bölümüm ve azerbaycan üniversiteleri 2008-03-23 (11:46)
Mert Karatas (mertkaratas)
Mert Karatas (mertkaratas)
arkadaşlar bn sözel bölümü öğrencisiyim. çevremde üniversite okuyan kişiler bana yurt dışında hangi alanda olursam olayım istediğim bölüme gidebileceğim yazıyordu. ben elektrik elektronik mühendisliği okumak istiyorm. okuya bilirmiyim yazdıklarınıza göre orada yaşamak da ucuzmuş tam istedğim gibi bana yardımcı olurmusunuz acil? email atmak isteyenlere mertkaratas_211@hotmail.com yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim! Gülümsüyor
Sayfa / 3
Birinci SayfaÖnceki Sayfa 123 Sonraki SayfaSon Sayfa