umarım beğenirsiniz...
;Allahin rahmeti
Nasrettin hoca birgün camdan yagan yagmuru seyrediyormus. Yagmurdan kaçan bir adama gözü takilmis. Cami açmis adama bagirarak ;
- Neden Allah'in rahmetinden kaçiyorsun demis. Adam hocaya cevap vermeden kaçisina devam etmis.Ertesi gün adam camdan yagmuru seyrederken Hoca disarda yagmurdan kaçiyormus. Bunu gören adam Hocaya
- Hocam Allah'in rahmetinden kaçilir mi? Neden kaçiyorsun?
Hoca cevap vermis ;
- Allah'in rahmetine basmamak için kaçiyorum.
Geri zekali
Okula yeni gelen ögretmen ilk dersinde ilginç bir çagrida bulunmus.
-Kendini geri zekali hisseden varsa ayaga kalksin.Sinifta çit yok.nihayet biri kalkmis.
- sen kendini geri zekali mi hissediyorsun.çocuk hayir demis.sizin ayakta tek basiniza durmaniza gönlüm razi olmadi
BAKAN KARISI
--------------------------------------------------------------------------------
Bakanlardan birinin ölmesiyle başka bir milletvekili onun süresini doldurmak üzere seçilmişti. Adam hemen karısına telefon ederek, bu haberi vermek istedi :
-Bir bakan karısı olmak ister miydin? diye sordu.Karısı biraz düşündü sonra:
-Hangisinin?
deLi...
deLinin biri bir gün duvara çivi çakacakmış ama çiviyi ters tuttuğundan bir türLü becerememiş.. bunu gören öteki deLide demişki:
o çivi karşı duvarın

Kadın arkadaşına kocasıyla cinsel hayatının monotonluğu ile ilgili dert yanmaktaydı.
-Ah kardeş artık ne elliyo ne yokluyo, ayda yılda bi çok canı çektikçe yaklaşıyo. Varsa yoksa 24 saat futbol.
-Ah şekerim bunu halletmek çok kolay, der arkadaşı ve devam eder; hangi takımlıydı senin kocan?
-FEBERBAHCE'li. Ne olmuş ki?
-Bak şimdi akşam eve gittiğinde kocan işten gelmeden GALATASARAY formasını giy bekle bakalım ne olacak.
Ertesi gün kadın tekrar arkadaşına mutlu bir şekilde gelir ve anlatmaya başlar.
-Ay şekerim verdiğin fikir için çok teşekkür ederim. Eve gittim GALATASARAY formasını giydim. Ardından kocam gelip beni o formanın içinde görünce vay efendim sen benim FEBERBAHCE'li olduğumu bilmiyomusun da bu formayı giyiyosun diyerek üstüme bi atladı sabaha kadar 5 postayı sayabildim gerisini hatırlamıyorum.
-Ben sana dedim artık bol zevkli geceler dilerim, der arkadaşıda.
Aradan günler haftalar geçer adam her akşam gelipte formayı karısının üstünde gördükçe dellenip sabaha kadar kadını posta manyağı yapar. Kadın gittikçe halsizleşmiştir. Tekrar arkadaşına gider ve anlatır.
-Kardeş kocam boğa gibi oldu dur durak bilmiyo. Bak sana iğne iplik gibi kaldım her gece onlarca defa sevişmekten, der. Arkadaşı devam eder;
-Şekerim o zaman bu akşam eve gidince kocan gelmeden FENERBAHCE formasını giyde bekle bakalım ne olacak.
Kadın akşam eve gider ve FENERBAHCE formasını giyer ve bekler. Kocası eve geldiğinde birde bakar ki karısı FENERBAHCE formasını giymiş. Kendinden emin bir tavırla şöyle der;
-Ya işte biz adamı böyle *ike *ike FENERLİ yaparız
temel yolda yürürken bi trist görür vede yanına giderek nereli olduğunu sorar.. trist ise Almanyadan olduğunu söyleyince temel içinden mi der:D

Adamın biri yeni ulaştığı otele kaydını yaptırır.
Odasına girdiğinde masada bir bilgisayar görür ve karısına e-mail atmaya karar verir.
Fakat yazdığı mesajı farkında olmadan yanlış bir adrese gönderir....
Tam bu sırada farklı bir yerde kadın, kocasının cenaze töreninden evine yeni dönmüştür ve bilgisayarındaki maili görür,arkadaşlarından geldiğini düşündüğü maili okuyunca olduğu yere yığılıp kalır.
Odaya giren annesi yerde yatan kızını ve ekrandaki mesajı görür.
-Kime : Sevgili karıma
Konu : Yeni ulaştım.
Tarih : 21 ağustos 2007 Benden haber aldığına şaşıracağından eminim. Burada bilgisayar var ve sevdiklerimize e-mail gönderebiliyoruz. Buraya yeni ulaştım ve kaydımı yaptırdım. Her şey yarın senin buraya geleceğini düşünülerek hazırlanmış. Seninle buluşmayı dört gözle bekliyorum. Umarım benim gibi sorunsuz bir yolculuk geçirirsin
NOT:burası cok sıcak
arkadaşlar fıkralar güzel herkese teşekkür ediyorum...
Neredeyse dumduz denecek kadar kucuk gögüslü bir kadin,eninde sonunda kendine bir sutyen almaya karar vermis ve bir ic camasiri magazasina girmis.. Satici kiza sormus : - 50 beden sutyeniniz var mi ? Tezgahtar kiz kahkahalarla gulmeye baslamis ve kadin buyuk bir hayalkirikligi icinde baska bir magazanin yolunu tutmus.. Yine ayni sekilde asagilanarak reddedilmis.. Kadinin morali o kadar bozulmus ki,son kez ve butun cesaretini toplayarak bir grosmarket'in kapisindan iceri girmis ve onune cikan ilk gorevlinin karsisinda bluzunu yirtarak : - BUNLARA IYI BAKIN!! BUNLAR ICIN BIRSEYINIZ VAR MI!!! diye bagirmis... Adam bir gorduklerine bir kadina bakmis ve cevap vermis :
- Hanimefendi, sivilceler için ürünlerimmiz 4. reyonda....
Genc bir erkegin uc kiz arkadasi vardi ve hangisi ile evlenecegine dair
karar
vermesi gerekiyordu. Bir test yapmaya karar verdi.Her birine 1000.- DM
verdi.
Birinci kiz arkadasi kendisine yeni elbiseler ve ayakkabilar aldi,
kuafore
ve
guzellik salonuna gitti. Genc erkege geri geldiginde soyle dedi:
"Senin icin en guzeli ben olmak istiyorum, cunku seni seviyorum!"
Ikinci kiz arkadasi yeni bir hokey takimi, video ve bir ay yetecek bira
ile
geri
geldi ve soyle dedi : "Bunlar senin icin aldigim hediyeler, cunku seni
seviyorum!"
Ucuncu kiz arkadasi bu para ile iyi bir yatirim yapti ve kisa bir sure
icersinde
para kendini ikiye katladi. Bu kari yine yatirdi ve bu sekilde devam
etti.
Genc erkege geri geldiginde soyle dedi :"Senin bana verdigin parayi
cogalttim,
birlikte yasayacagimiz gelecek icin, cunku seni seviyorum."
Genc erkek her uc kiz arkadasinin yaptiklarindan cok etkilenmisti.
Bir sure icin ortadan yokoldu ve arkadaslarinin verdigi cevaplar
hakkinda dusundu....
>
> .
>
>
> .
>
> .
>
>
>
> Cok iyi dusundu....
>
>
>
> .
>
> .
>
>
>
> gercekten cok, cok iyi dusundu....
>
>
> .
>
> .
>
>
>
> Bu o kadar kolay verilebilecek bir karar degildi, isi cok zordu ...
>
>
> .
>
> .
>
> .
>
> Cok iyi dusundukten sonra en iri goguslu olan ile evlenmeye karar
verdi...
Benzin istasyonunun önünde bir afiş: "Depoyu dolduran lotaryada tutturursa bedava seks kazanıyor." İki kafadar benzinciye "Doldur depoyu" der, sonra bedava seks için lotaryaya talip olur... Benzinci sorar: - "Kafamdan bir sayı tuttum, bilirseniz bedava seks..." "Üç" derler... Benzinci, "Bilemediniz, ben beş tutmuştum." Bir hafta sonra iki kafadar yine gelir, depo yine doldurulur, yine lotarya... Bizimkiler "Yedi" der. Benzinci "Olmadı, ben altı tutmuştum". Üç gün sora yine depoyu doldururlar, yine lotarya... "Iki" derler, benzinci "Bir" der. Kafadarlardan biri arkadaşına açılır: "Yahu bu bizi kandırıyor galiba, hep başka rakam söylüyor. Hile yapmasın?" Diğeri cevap verir: "Yok canım kızkardeşim arka arkaya iki kere kazandı."