Duyuru FıkRa KöŞesİ
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
Sayfa / 27
Birinci SayfaÖnceki Sayfa … 2324252627 Sonraki SayfaSon Sayfa

2008-09-21 (17:35)
İtf Cerrah (itf cerrah)
İtf Cerrah (itf cerrah)
Adam doktora gidiyor.
-"Dr. bey karnim atiyor."
Nasil yani diyor Dr.
-"hani diyor adam kalbim nasil atiyorsa karnim da iste öyle atiyor."
Dr. iyice sasiriyor.
-"Allah Allah "atmamasi!" lazim."
Sagolun diyor ve gidiyor adam. 2 hafta sonra tekrar geliyor.
-"Tesekkür ederim Dr. bey diyor.Tavsiyeniz üzetine at mamasi aldım yedim.Iyi geldi bütün sikayetlerim bitti."Dr. iyice sasirir:

-"Allah Allah, BİTMEMESİ! lazim"
2008-09-21 (17:37)
Aslım Mavi (bitik ruya)
Aslım Mavi (bitik ruya)
Çok mutlu Çok mutlu Çok mutlu
bende bir tane yazayım dedim 2008-09-23 (05:19)
Cansu Eylül (cansu eylül)
Cansu Eylül (cansu eylül)
Hristiyan çocuğun biri annesinden bisiklet ister.
Anne çocuğa:
-"Senin günahın çok bisikleti İsa'dan iste" der.
Çocuk oturur İsa'ya mektup yazar. Öle yazarolmaz, böle yazar olmaz.Yırtar tekrar yazar,yine olmaz.En sonunda kilisenin yolunu tutar.
Anne bu duruma sevinir,çocuk imana geldi diye...
Kiliseye giden çocuk sağına soluna bakınır en sonunda meryem ana biblosunu alır eve gelir ve tekrar başlar mektuba.
İsa anan elimde bisikleti ister getir ister getirme!...
2008-09-23 (15:02)
İtf Cerrah (itf cerrah)
İtf Cerrah (itf cerrah)
Çok mutlu Çok mutlu süper ya Çok mutlu Çok mutlu
Ektekli Rahibe 2008-09-23 (18:02)
Huseyin Yargic (husobaba)
Huseyin Yargic (husobaba)
Iki rahibe varmis biri matematikçi biri mantikli.Bunlar bir aksam karanlikta kiliseye dönerlerken matematikçi rahibe mantikliya dönerek ;

-"Yaklasik 20 dakikadir bir adam bizi takip ediyor ve gittikçe yaklasiyor su anda aradaki mesafe 50 metre" der.

Bunun üzerine mantikli rahibe bunun tek mantikli açiklamasi olabilecegini ve adamin kendilerine tecavüz edecegini ve daha hizli yürümeleri gerektigini belirtir.Rahibeler daha hizli yürümeye baslarlar. 2 dakika sonra matematikçi rahibe:

-"Adam da hizlandi ve aradaki mesafeyi kapatiyor, su anda 30 metre arkamizda... O zaman mantik olarak kosmamiz gerekir."

Rahibeler kosmaya baslar ve 3 dakika sonra matematikçi rahibe

-"O da kosuyor ve arayi kapatiyor su anda mesafe 10 metre.O zaman mantik olarak bizi yakalayacak birimiz saga digerimiz sola saparak kiliseye ulasmaya çalisalim en az birimiz kurtulur.".

Ve matematikçi saga dogru kosmaya mantikli sola dogru kosmaya baslar. Matematikçi 20 dakika sonra kiliseye ulasir ve telas içinde beklemeye baslar. Aradan 40 dakika geçtikten sonra mantikli rahibe gelir.

Matematikçi sorar ;

-"Ne oldu ne yaptin ?"

-"Adam beni takip etti artik mesafe üç-bes adima kadar azalmisti, mantik olarak daha fazla kosmanin anlami yoktu...

-"Eeee..."

"Mantik olarak ben durdum adamda durdu."

-"Sonra..."

-"Mantik olarak ben etegimi kaldirdim oda pantolonunu indirdi."

-"Peki daha sonra...."

-"Daha sonra ne olacak etegini kaldirmis bir rahibe pantolonunu indirmis bir adamdan DAHA HIZLI KOSAR..."
... 2008-09-25 (11:35)
Hüseyin Aslan (hüsoo)
Hüseyin Aslan (hüsoo)
zencinin biri ülkesinden Türkiye'ye tatile gelecektir... hazırlıklarını tamamlar, havalimanına geldiğinde bakar ki pasaportu yok, kaybolmuştur... tabii bu duruma çok üzülür ve geri döneceği sırada bakar ki yerde bir pasaport... açar bakar ki leonardo dicaprıonun pasaportu... başka şansı yoktur ve herşeyi göze alıp şansını denemek ister ve kendi fotoğrafını yapıştırır pasaporta... ve nihayetinde Türkiye'ye gelmiştir... havalimanında pasaport kontrolünü de bizim Temel yapmaktadır... Temel alır eline pasaportu... bi pasaporta bi de zenciye bakar... ve ismi okur... leonardo dicaprıo... hemen yanındaki arkadaşına sorar... titanic batmış mıydı yoksa yanmış mıydı... Göz kırpıyor
2008-09-28 (23:50)
Şahika Puhahaha (kübra1907)
Şahika Puhahaha (kübra1907)
Gülüyor Gülüyor Gülüyor Gülüyor ilahi temel Gülüyor Gülüyor Gülüyor Gülüyor gece gece cok guldum cok gusel fıkralardı yau ellerınıze saglık Gülüyor Gülüyor Gülüyor
basımdan daha 27.09 gecesı gecen olay 2008-09-29 (01:12)
Can Demiralp (canvelat)
Can Demiralp (canvelat)
merhaba arkadaslar.rusyadan gelıyorum stajdan Atat. havaalanına ınmeye dakıkalar kala ucakta bırden 70 yaslarında bı teyzenın ceple konustugunu farkettım..guzel bı dılle teyzecıgım napıyorsunuz daha ucak ınmedı havadayız dedım telı kapatırmısınız.ama nafıle 30 sn sonra telı kapadı ve bana donıup soyle dedı.OGLUM BURASI UCAK OTOBUS Mİ Kİ KAPATAYIM,OTOBUS OLSA TELİMİ KAPATIRDIM AMA UCAKTA KAPATMAMA GEREK YOK Kİ SEN RAHAT OL UCAK DUSMEZ.o zaman anladımki aslında fıkralar yasanılarak daha komık hal alıyor..........
---K@dIn BeYnİ--- 2008-11-04 (14:42)
Zzeynep Öz (b249)
Zzeynep Öz (b249)
Agir bir hasta hastahanede.
Tüm ailesi bekleme odasinda doktorlardan haber bekliyor.
Yorgun ve umutsuz bakisli bir doktor çikiyor
'Tek yasam sansi var oda beyin nakli.

Böyle bir ameliyati ilk olarak deneyecegiz,
tabi masraflar hastanin ailesine ait.'
Aile, saskin, yorgun, çaresiz... Aralarindan biri 'Peki
ama fiyat nedir?' diyor.

Degisir diyor cerrah. 'erkek beyni kullanirsak 5000 Euro ,

kadin beyni kullanirsak 200 euro' U

zun bir sessizlik çökuyor Beyler gülmemeye çalisiyorlar.

Hanimlarla gözgöze gelmekten kaçiyorlar.

Ama aralarindan biri merakini yenemez ve sorar, 'peki doktor bu fiyat farkinin nedeni nedir?.'

Cerrah gülümser.'

Eh tabi beyin de, ayni arabalar gibi' der, '

kadin beyinleri ucuz oluyor cunku akillarini çok kullandiklari için..

Kullanilmis akil, kullanilmis beyin.

Erkek beyni hiç kullanilmamis, sifir km arabalar gibi pahali oluyor.'
ZEKI BIR KADINA ILETMEYI UNUTMAYIN

Hikâyenin ortasinda gülümseyen beylere de selâm Gülüyor Gülüyor
2008-11-09 (19:13)
Ali Büyükköroğlu (ALİ BÜYÜKKÖROĞLU)
Ali Büyükköroğlu (ALİ BÜYÜKKÖROĞLU)
4 rahibe ölmüs ve cennet cehennem sınırında sorgulamaya alınmışlar. Sorgulama meleği demiş ' şimdi herkes sırayla dünyadayken işledigi en büyük günahı anlatsın. Sakın atmayın tespit ederiz. 1. rahibe ben hayattayken bir kere penise dokunmustum parmağımın ucuyla demiş melek hangi parmağınla diyince sağ elinin isaret parmağını göstermiş. Melek: Tamam yavrum şimdi git ve günahı işlediğin o parmağı yan taraftaki kutsal suya sokarak arın günahlarından demiş. 2. Rahibe ben hayattayken bir kere penisi tutmuştum
melek: hangi elinle demiş. Sag elini kaldırmış 2.rahibe, melek de ona gidip o elini yandaki kutsal suya sokarak günahlarından arınmasını ögütlemiş. Bu sırada 3. rahibeyle 4. rahibe aralarında fısıldaşıyolarmış. Sonra aniden yer değiştirmişler. Sorgulama meleği bunu farkederek: 'Bir dakika ne oluyor, siz niye yer değiştirdiniz ' diye sorunca daha önce 4. sırada olup 3. sıradakiyle yer değiştiren rahibe: ' İzin verirseniz, arkadaş kutsal suya g.tünü sokmadan ben bi ağzımı çalkalayıp çıkayım efendim...
Sayfa / 27
Birinci SayfaÖnceki Sayfa … 2324252627 Sonraki SayfaSon Sayfa