Mesaj Panosu

Duyuru FıkRa KöŞesİ
Yeni Konu Aç Cevap Gönder

Sayfa /23Birinci SayfaÖnceki Sayfa … 1314151617 … Sonraki SayfaSon Sayfa

2008-03-05 (11:18)
cincin aylin
Bayan
cincin aylin
Türkiye, İzmir
Ege Üniversitesi
gercekten cok eglenceli bir sayfa tebrik ederim seni ersin ama fıkra pek bilmem de okumasını yada dinlemesini severim hepsı cooooooooook guzel
Moderatör 2008-03-05 (23:43)
venomscorpion
Bay
venomscorpion
Türkiye, Amasya
Amasya Üniversitesi
Moderatör psikoloğa gitmiş. Psikolog sormuş sorununuz nedir diye?

Moderatör anlatmış: "Ben demiş bazı konuları kilitleyemiyorum. Örneğin daha önce verilmiş bir konu açıldığında o konuyu kilitleyemiyorum. Çok iyi niyetli bir insanım kimsenin üzülmesini istemiyorum ama yönetimle de aramız açılacak lütfen yardım edin" demiş.

Psikolog iyice dinledikten sonra ertesi güne randevu vererek bir daha gelin görüşelim demiş.

Modaratör ertesi gün yine gitmiş.

Psikolog sormuş sorununuz nedir diye? Bizim moderatör birkez daha anlatmış.
Psikolog bu sefer 2 gün sonraya yine randevu vererek tekrar gelin görüşelim demiş.

Moderatör 2 sonra tekrar gitmiş psikoloğa. Psikolog tekrar sormuş sorununuz nedir diye.
Moderatör gayet sakin bir şekilde yeniden cevaplamış.
Bu sefer psikolog 3 gün sonraya randevu vermiş.

3 gün sonra moderatör tekrar gitmiş psikoloğa.
Psikolog sanki moderatörü ilk kez görüyormuş gibi birkez daha sormuş sorununuz nedir diye?
Moderatör bakmış olacak gibi değil en sonunda çıldırmış bağırarak: "Be adam bu soruyu her gelişimde tekrar soruyorsun daha önce cevapladım ya" demiş.
Psikolog: "iyide o konularda daha önce verildi bana bağıracağına git konuları kilitle" demiş.
2008-03-07 (19:44)
aysev
Bayan
aysev
Türkiye, Ordu
Fatsa Lisesi
temel inşatta çalışıyormuş arkadaşlarıyla ölen vaktini bekliomuş öle böle derken temelin patronu her öğlen vakti dışarı çıkarmış temel birgün fadimeye bakmak için eve gitmeye karar vermiş arkadaşlarından biri temel patron görür seni yakalanırsın demiş temel:patron dışarı çıkıo nerden görcek demiş ve eve koyulmuş evden sesler geliomuş temel pencereden bakmış fadime altta temelin patronu üstte temel onlara görünmeden inşaata geri gelmiş temele sormuşlar noldu diye temal:az daha patrona yakalanıodum demişş Mr. Green Şok olmuş
2008-03-08 (22:21)
MB69
Bay
MB69
Türkiye, İstanbul
İstanbul Teknik Üniversitesi
Temel köy yolundan şehre ilerlemektedir, karşıdanda Temelin köyünden biri temele doğru yaklaşmaktadır.. köylü: selamun aleyküm temel.

temel: aleyküm selam hocam.
köylü: nasılsın inşaallah ?
temel: iyiyim hocam sen nasılsın ?
köylü: iyiyim hamdolsun, temel bak sana bir şey anlatacağım.
temel: buyur hocam.
köylü: temel, sen bir gün öleceksin. sevdiklerin, eşin, dostun seni gömecekler. yeraltı dünyasının bilinmeyen canlıları senin bedenini yiyecekler ve sen toprağa karışacaksın. sonra bir çiçek olup o toprakta yeşereceksin. inekler, danalar gelip seni yiyecekler ve gidip kuytu bir köşeye pisleyecekler. ve ben o pisliğe bakıp diyeceğim ki,
'yaaa temel, neydin n´oldun'.
temel: peki ben sana bir şey anlatabilir miyim ?
köylü: buyur temel.
temel: bak, sen bir gün öleceksin. sevdiklerin, eşin, dostun seni gömecekler. yeraltı dünyasının bilinmeyen canlıları senin bedenini yiyecekler ve sen toprağa karışacaksın. sonra bir çiçek olup o toprakta yeşereceksin. inekler, danalar gelip seni yiyecekler ve gidip kuytu bir köşeye pisleyecekler. ve ben o pisliğe bakıp diyeceğim ki,

'yaaa hocam, hiç değişmemişsin'.
2008-03-08 (22:24)
MB69
Bay
MB69
Türkiye, İstanbul
venomscorpion demiş ki:
Moderatör psikoloğa gitmiş. Psikolog sormuş sorununuz nedir diye?

Moderatör anlatmış: "Ben demiş bazı konuları kilitleyemiyorum. Örneğin daha önce verilmiş bir konu açıldığında o konuyu kilitleyemiyorum. Çok iyi niyetli bir insanım kimsenin üzülmesini istemiyorum ama yönetimle de aramız açılacak lütfen yardım edin" demiş.

Psikolog iyice dinledikten sonra ertesi güne randevu vererek bir daha gelin görüşelim demiş.

Modaratör ertesi gün yine gitmiş.

Psikolog sormuş sorununuz nedir diye? Bizim moderatör birkez daha anlatmış.
Psikolog bu sefer 2 gün sonraya yine randevu vererek tekrar gelin görüşelim demiş.

Moderatör 2 sonra tekrar gitmiş psikoloğa. Psikolog tekrar sormuş sorununuz nedir diye.
Moderatör gayet sakin bir şekilde yeniden cevaplamış.
Bu sefer psikolog 3 gün sonraya randevu vermiş.

3 gün sonra moderatör tekrar gitmiş psikoloğa.
Psikolog sanki moderatörü ilk kez görüyormuş gibi birkez daha sormuş sorununuz nedir diye?
Moderatör bakmış olacak gibi değil en sonunda çıldırmış bağırarak: "Be adam bu soruyu her gelişimde tekrar soruyorsun daha önce cevapladım ya" demiş.
Psikolog: "iyide o konularda daha önce verildi bana bağıracağına git konuları kilitle" demiş.

bu super olmus venom eline saglik
site modlari bunu okurlarsa fena olmaz Gülüyor
2008-03-09 (13:01)
çiçek87
Bayan
çiçek87
Almanya, Essen
Universität Duisburg-Essen
Amerika'da zencinin biri pasaportunu kaybetmis. Tam da Türkiye'ye tatile gidecegi gun. Aksilik bu ya... uçagi kaciracak, kara kara düsünürken yolda bir pasaport bulmasin mi? hemen almış yerden, bir bakmis Leanardo di Caprio'nun pasaportu.. "ne olursa olsun" demis ve sansini denemeye karar vermis. çikarmis leonardo'nun fotografini, kendi fotografini yapıştırmış. Uçmuş Türkiye'ye. Atatürk hava limaninda görevli gümrük memurunun karsisina geçmis. Kim olabilir memur. Tabi ki temel... Gülümsüyor Almis pasaportu eline. Temel adamin ismine bakmis: ''Leonardo di Caprio", fotografa bakmis, bir zenci. Adama bakmış ayni zenci... Bir kaç şaşkın bakıştan sonra temel obur masaya seslenmis, "Ula Cemal, bu titanik batmis miydi, yanmis miydi????????"
2008-03-09 (15:09)
MB69
Bay
MB69
Türkiye, İstanbul
Gülüyor Gülüyor
2008-03-10 (00:04)
venomscorpion
Bay
venomscorpion
Türkiye, Amasya
Amasya Üniversitesi
Övünç Kaynağı

Dünya ülkelerinden insanlar toplanmışlar ülkelerinin en meşhur şeylerini söylemektedirler.

Fransız : bizim kadınımız meşhurdur.. öpmeye kıyamazsın demiş.
İtalyan : bizim arabamız meşhurdur.. süper lükstür, demiş.
Hollandalı : bizim evimiz meşhurdur, geniş ve süper donanımlıdır, demiş.
İranlı : bizim halımız meşhurdur, ipek gibi dokunmaya kıyamazsın, demiş.
Alman : biramız ünlüdür bizim, tadı damağında kalır içtiğinde, demiş.
İngiliz : publarımız ünlü, eğlencesi süperdir, demiş.
Rus : KGB ajanlarımız meşhurdur. her şeyi bilir ve anında haber alırlar, demiş...

Türk’e gelmiş sıra.. düşünmüş düşünmüş.. bulamamış.. sonunda aklına gelmiş :
- Erkelerimiz meşhurdur bizim demiş.

Diğer millet insanları şaşa kalmış.. nasıl yani demişler..

Bizim erkeğimiz, alır Fransız’ın kadınını, bindirir İtalyan’ın arabasına, götürür İngiliz’in pub'ına, içirir Alman’ın birasını, atar Hollandalının evine, yatırır İranlının halısına, bir güzel sevişir... Bundan Rus’un KGB'sinin de haberi olmaz , demiş..
2008-03-11 (12:29)
kangal58
Bay
kangal58
Türkiye, Kayseri
Erciyes Üniversitesi
Kızmış venom demişki

Övünç Kaynağı

Dünya ülkelerinden insanlar toplanmışlar ülkelerinin en meşhur şeylerini söylemektedirler.

Fransız : bizim kadınımız meşhurdur.. öpmeye kıyamazsın demiş.
İtalyan : bizim arabamız meşhurdur.. süper lükstür, demiş.
Hollandalı : bizim evimiz meşhurdur, geniş ve süper donanımlıdır, demiş.
İranlı : bizim halımız meşhurdur, ipek gibi dokunmaya kıyamazsın, demiş.
Alman : biramız ünlüdür bizim, tadı damağında kalır içtiğinde, demiş.
İngiliz : publarımız ünlü, eğlencesi süperdir, demiş.
Rus : KGB ajanlarımız meşhurdur. her şeyi bilir ve anında haber alırlar, demiş...

Türk’e gelmiş sıra.. düşünmüş düşünmüş.. bulamamış.. sonunda aklına gelmiş :
- Erkelerimiz meşhurdur bizim demiş.

Diğer millet insanları şaşa kalmış.. nasıl yani demişler..

Bizim erkeğimiz, alır Fransız’ın kadınını, bindirir İtalyan’ın arabasına, götürür İngiliz’in pub'ına, içirir Alman’ın birasını, atar Hollandalının evine, yatırır İranlının halısına, bir güzel sevişir... Bundan Rus’un KGB'sinin de haberi olmaz , demiş..

venom bu gerçekten süperdi biz türk erkeğiyiz işte bizi dünya tanısın anlat beh kim tutar seni aha aha aha aha Gülüyor Gülüyor Gülüyor
2008-03-19 (01:38)
venomscorpion
Bay
venomscorpion
Türkiye, Amasya
Amasya Üniversitesi
EVLENME İLANI

Kızının 28 yaşını geçtiği halde evlenemediğini görüp telaşlanan kadıncağız, en son çareye başvurarak gazetelere şöyle bir ilan verir:

"Sarışın, cazibeli ve büyük bir servetin varisi olan genç kız, kalbinin aradığı erkekle tanışmak istiyor."

İlan çıktıktan bir hafta sonra anne kızına sorar:

- Nasıl, cevaplar gelmeye başladı mı?
- Sadece bir tanecik anneciğim !
- Yaa.. Kimden ?
- Söyleyemem...
- Nasıl olur ? Hem bu fikri annen olarak sana ben verdim! Bana söylemeyip kime söyleyeceksin ?
Cevap kimden geldi bakayım ?
- Babamdan !

Sayfa /23Birinci SayfaÖnceki Sayfa … 1314151617 … Sonraki SayfaSon Sayfa

Ücretsiz Kayıt Ol