Mesaj Panosu

Duyuru FıkRa KöŞesİ
Yeni Konu Aç Cevap Gönder

Sayfa /20Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12345 … Sonraki SayfaSon Sayfa

Yumuşak nesne 2007-08-24 (10:57)
poseidon1985
Bay
poseidon1985
Türkiye, Ankara
Gazi Üniversitesi
Merhum Hoca Nasreddin’e bir gün Şeyyad Hamza “Be Hoca, senin kemalin alemde hep maskaralık mıdır, der. Hoca da “Yiğide bir hüner yeter, ya senin hünerin nedir, diye cevap verir. Hamza da “Benim hünerim çok, kemâlime nihayet yok” der. “Her gece gökyüzüne çıkarım, aşağıdan yukarı el vururum.” Hoca “Elini vurduğun zaman yumuşak bir nesne gelir mi, diye sorar. Hamza da “gelir” deyince, “İşte o benim taş..klarımdır” diye cevap verir =))
Avcı mısın? 2007-08-24 (10:58)
poseidon1985
Bay
poseidon1985
Türkiye, Ankara
Gazi Üniversitesi
Avcımız avlanmaya çıkar dağa tepeye.. Bir bakar ki bir ayı karşısında.. Çeker tüfeğini ateşler ama tüfek tutukluk yapar.. Napsın, kaçmaya başlar, ayı da peşinde.. Ayı yakalar bunu, bir güzel becerir.. Avcımız hırs yapar, öldürecektir illa ki bu ayıyı.. Bir müddet sonra bir daha görür ayıyı, çeker tüfeği, basar tetiği yine tutukluk yapar; bizimki kaçar, ayı peşinde, yakalar ayı bunu, bir daha becerir.. Avcımız iyice hırslanmıştır illa ki vuracaktır ayıyı.. Takılır ayının peşine, görür, çeker tüfeği basar tetiğe yine tutukluk yapar, ayı bunu bir daha yakalar bir daha becerir.. Bu olay gün boyunca tekrarlanır.. Artık avcının dayanacak gücü kalmamıştir, hayat meselesi olmuştur bu, son bir defa daha bakar ayı karşısında.. Çeker tüfeği basar tetiğe ve tüfek yine tutukluk yapar.. Ayı yakalar bunu ve der ki: - "Ya kardeşim avcı mısın, i*ne misin?"=))
2007-08-24 (11:09)
rihen
Bayan
rihen
Türkiye, Ankara
Gazi Üniversitesi
arkadaşlar iyi dedik ama böyle fıkraları kastedmemiştim biraz forma yakışan fıkralar bulursanınız başka insanlarda katıkabilir...
2007-08-26 (17:41)
tosish
Bayan
tosish
Türkiye, Sakarya
Sakarya Üniversitesi
temel adamın birine gider der ki:
-hemşerum sen japon misun?
adam da:
-hayır kardeşim,der.
temel gider ve bikaç dakika sonra tekrar gelir ve adama:
-hemşerum sen japon misun?der.
adam kızarak:
-hayır kardeşum,japon lafam deilum,der.
yine bikaç dakika sonra temel adama yanaşarak:
-hemşerum sen japon misun?,der.
adam bu kez çok kızmıştır ve:
-he japonum ne olmuş, der.
temel:
-valla hiç benzemiysun,der.
2007-08-27 (21:11)
ersinbedir
Bay
ersinbedir
Türkiye, Tekirdağ
Namık Kemal Üniversitesi
Çok kızmış Çok kızmış Çok kızmış Çok kızmış Çok kızmış Çok kızmış Çok kızmış Çok kızmış
2007-08-28 (14:40)
eryan
Bay
eryan
Türkiye, İzmir
Dokuz Eylül Üniversitesi
Halı Saha

Olum doseginde yatan arkadasinin yanina yaklasti ve egilip kulagina fisildadi. "Obur tarafa gittiginde orada hali saha maci duzenleniyor mu ogrenip bana verir misin?". Bu sorudan hemen sonra olum dosegindeki adam hayata gozlerini yumdu.
Aradan bir hafta gectikten sonra olen adam arkadasinin ruyasina girer ve "Merhaba arkadasim. Sana bir iyi bir de kotu haberim var. İyi haber: burada her carsamba hali saha maci duzenleniyor. Kotu haber: bu hafta kalede sen varsin."
2007-08-28 (19:21)
AzeriEVLADI
Bayan
AzeriEVLADI
Azerbaycan, Bakü
Devlet Sırrı
İçip kafayı bulan bir sarhoş, sokakta 'öküz başbakan öküz başbakan' diye sayıklıyormuş. İki polis adamı karakola götürmüşler. Sonra adam mahkemeye çıkmış. İdam cezası almış. İdam edilmeden önce cezasının nedenini sormuş:
-Bu ülkede demokrasi vardı hani? Herkes istediğini söyler.
-Senin suçun o değil ki..Devlet sırlarını açıklamak...
kadir 2007-09-01 (00:57)
kumral yiğido
Bay
kumral yiğido
Türkiye, Gaziantep
Gaziantep Üniversitesi
Adamın biri sevgilisiyle cafede bulaşacakmış ve cafede de kadir inanırı görmüş.Yanına gitmiş slm kadir abi ben sizin hayranınızım sizden bi ricam olacak demiş.Kadir inanırda soyle tamam demiş.adam biraz sonra kız arkadaşım gelecek o gelınce bızım masaya gelde bana bi hal hatır sor havamızolsun demiş. sonra adamın kız arkadaşı gelmiş kadir masaya gitmiş elini erkegın omzuna koymuş. nasılsın kardeşim demiş .erkekde kadire bakmış ya kadir bi S**tir git şurdan biraz harat bırak bizi demiş Gözlerini yuvarlıyor
2007-09-01 (02:52)
oezguer
Bay
oezguer
Almanya, Essen
temelle dursun banka soyuyorlarmis. tam kacarken polis bagirmis:durun lan o.. cocuklari
dursun:temel sen kac beni tanidilar.

bir gun adamin biri kahveye girmis ahmet kim ulan demis. temel:benim demis. adam temeli bir guzel dovmus. sonra temelde demiski: nasil kandirdim enayiyi benim adim ahmet degilki.

nasrettin hocaya sormuslar kac yasindasin demis 45 aradan 5yil gecer yine sormuslar yine 45 demis. adam demiski 5yil oncede 45 dedin. nasrettin hoca: erkek adam sozunde durur demis.

temel kahveye gitmis soguk cay varmi demis adam demis yok. temel 2.gun gelmis yine sormus adam yine demis yok temel ucuncu gun gitmis adam demis var. temelde demis ki: iyi isitta icelim.
2007-09-02 (20:15)
sensen
Bayan
sensen
Almanya, Essen
temelle dursun tirmanmaya karar vermisler ve yüksek bir kayalikta karar kilmislar. bayagi yüksege tirmandiktan sonra temelin ayagi kaymis ve asagiya düsmüs,

dursun da yukarindan asagiya seslenerek, ula temeeel birsey oldumiiiii ???

temel ise, yok ulaaaa halaaaa düsiyruuuummmm

Sayfa /20Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12345 … Sonraki SayfaSon Sayfa

Ücretsiz Kayıt Ol