Temel bir gün malını mülkünü satıp Miami'ye gitmiş ve oraya yerleşmiş.Gel zaman git zaman Temel'in serveti tükenmiş.Temel başlamış kara kara düşünmeye nasıl bir iş yapsamda geçimimi sağlasam diye.En sonunda en kolay iş olan rahipliği bulmuş ve rahip olmuş.Ekmek elden su gölden Temel çok rahat fakat rahiplerin durumu malum cinsel ilişki yasak.Gel zaman git zaman Temel'in canına tak etmiş başlamış gene kara kara düşünmeye ne yapmalı ne etmeli bu işe bir çare bulmalı demiş kendi kendine,o sırada koridordan geçen genç rahibeyi görmüş ve aklına gelen fikri uygulamaya başlamış...
Rahibe Temel'in yanına geldiğinde Temel başlamış kendi kendine konuşmaya:
-Olmaz İsa kesinlikle olmaz...
Rahibe merak etmiş sormuş:
-Hayırdır kimle konuşuyorsun?
-İsa efendimiz bana senin elini tutmamı söyledi...
-İsa efendimiz diyorsa doğrudur vardır bi bildiği tut o zaman elimi demiş rahibe.
Temel yeniden başlamış konuşmaya:
-Olmaz İsa efendimiz bak vallahi olmaz...
Rahibe tekrar sormuş ''noldu ne diyo'' diye...
-Bu seferde rahibenin odasına gidin diyor...
Rahibe:
-İsa efendimiz diyorsa doğrudur vardır bir bildiği gidelim o zaman..
Rahibenin odasına geldiklerinde Temel başlamış yine kendi kendine konuşmaya
-Olmaz İsa efendimiz bak bu sefer çok oluyorsun kesinlikle olmaz!!!
Rahibe yine soruyor ''ne oldu bu sefer ne diyor''diye...
-Soyunun yatağa girin diyor..
Rahibe:
-İsa efendimiz diyorsa doğrudur vardır bir bildiği diyor
Ve soyunup yatağa giriyorlar.
Temel başlamış tekrar konuşmaya:
-Olmaz İsa bak bu sefer çok fazla ileri gittin kesinlikle olmaz!!!
Rahibe:
-Ne oldu ne diyor İsa efendimiz?
-Rahibenin üzerine çık diyor...
-İsa efendimiz diyorsa doğrudur vardır bir bildiği çık o zaman...
Temel rahibenin üzerine çıkmış ve şöyle devam etmiş:
-İSA İTME,İTME İSAAAAA
Bir Amerikali, bir Ingiliz ve bir Irakli kahvede oturmus cay iciyorlar.Amerikali cayini bitirince bardagi havaya firlatmis, silahini cikarip bardaga ates edip parcalamis: "Bizde bardaklar o kadar ucuzdur ki biz Amerika'da ayni bardakla iki kere cay icmeyiz" Ingiliz de bunun uzerine cayini bitirip bardagi havaya firlatmis ve ates ederek bardagi parcalamis: "Bizim Ingiliz kumsallarinda bardak yapacak cam icin o kadar cok kumsal vardir ki, ayni bardakla iki kere cay icmeyiz" Bunun uzerine Irakli da cayini bitirmis, bardagi havaya firlatmis, silahini cekip Amerikali ve Ingilizi vurup oldurmus
"Bagdat'ta bu Ingiliz ve Amerikalilardan o kadar cok var ki, biz ayni adamlarla oturup iki kere cay icmeyiz...
AteSHaN Türkiye, Afyonkarahisar Afyon Kocatepe Üniversitesi
Bir ucakta hollandalı,fransız,alman,rus,iranlı ve TURK aynı ucakta gidiyorlarmış.Fransanın uzerinden gecerken fransız demişki fransanın kızları meshurdur opmeye kıyamazsınız demiş,almanyanın uzerinden gecerken alman bizim de arabalarımız meshurdur binmeye kıyamazsınız demiş, hollandanın uzerinden geciyormuş bu sırada da hollandalı atlamış bizim hollandanında evleri meshurdur biz bir evler yaparız ki oturmaya kıyamazsınız demiş,sonra sonra pilot dumeni kırmış rusyaya cevirmiş rusyanın uzerindned gecerken de rus demiş ki bizim bir kgb ajansımız var ki sinek havalansa haberimiz olur demiş.Sonra ordan iran uzerinden gecmiş iranlı hemen atlamış biz de bir halılar yaparız ki uzerinde oturmaya kıyamazsınız demiş.Son olarak TURK nin uzerinden geciyormuş demiş ki yaw ben ne diecegim bizde bir suru meshur sey var sonunda karar vermiş demiş ki:
-Bizim de Delikanlımız meshurdur.Oyle ki Alır fransızın kızını atar alamanına arabasına goturur hollandalının evine yatırır iranlının halısına Kgb nin haberi bile olmaz demiş.
Temel'le Dursun yolda yürürlerken,
Temel: -Haçen bugün paga biru çok "Sempatiksinuz" dedu
Dursun: -Ula usagum o ne demektir ki?
Temel: -Pilmeyrum. Her ihtimale karsi furdim oni.
catastrophia Türkiye, Sakarya Sakarya Üniversitesi
bi gün kadir inanır bir restauranta gider masasına oturup siparişini verir siparişini beklerken önündeki masaya hüseyin adında biri oturur hüseyin de siparişini verir..hüseyin cok telaşlıdır sürekli saatine bakar ve dönüp restaurantın kapısına bakar..yine kapıyı gözlerken kadir inanır'ı farkeder..hemen yanına gider..''kadir abi ben senin büyük hayranınım adım hüseyin ver elini öpeyim''der. kadir inanr ''saolasn hemşehrim gerek yok'' der.. hüseyin masasna döner 5 dk snr tkrar kadir inanır'ın masasına gider..''kadir abi senden büyük bi ricam var''der.. kadir inanır '' söle bakalım yapabileceğimiz bişeyse neden olmasn''der.. '' abi ben yeni bi manitayla buluşacam kendisi oldukca havalı biri eğer sen şimdi o geldikten sonra bna bi selam verirsen cok büyük forsum olr''der.. kadir inanır '' tbi neden olmasn'' der.. hüseyin yerine gecer kız arkadasını beklemeye dewam eder.. 10 dk gecer bayan arkadas gelmez tkrar kadir inanır'n masasna yönelir..'' kadir abi şimdi bnm hatun gelicek ya sn selam verdikten snr gelip bi omzuma dokunursan cok büyük havam olr'' der.. kadir inanr '' tmm hemşehrim nası istiosan öle yaparz '' der.. hüseyin tkrar yerine döner 15 dk daha bekler yine gelmez arkadası.. tkrar kadir inanır'n yanına gider..'' abi son bi ricam olucak slm wericeksin ya snr gelip omzuma dokunacaksn bi de halimi hatrımı sorarsan senle böle gercek arkadasmısız havası verirsen süper olr '' der..kadir inanr sıkılır hüseyin'in kendisini daha fazla rahatsız etmesini istemez ve önerisini kabul eder.. nihayet hüseyin'in arkadası gelir masaya oturur.. kadir inanır hüseyin'e doğru elini kaldırır ve selam verir.. hüseyin de karşılık verir.. kadir inanır'ın yemeği biter hesabını öder ayağa kalkıp hüseyin'in masasına yönelir hüseyin'in omzuna dokunup '' hüseyin naber''der..hüseyin'in cewabı şudur..''KADİR Bİ S*KTİR GİT YA..''
mohito34 Türkiye, İstanbul İstanbul Yıldız Teknik Üniversitesi
temel ve fatime yaslıdır.temel tutturmus fadımeye gel seks yapalım gel sek yapalım diye fadımede olmaz falan dermıs.temelın israrı üzerıne baslamıslar.ve aradan yarım saat gecmıs temelın ayakları tıtremeye baslamıs.fadıme demıs ula temel ne olii saa,temelde demişki pilmem fadime ya geliyirum ya gideyirum:)
Kayserilin biri oğlunu almış götürmüş sucuk fabrikasına demiş oğlum bak bu mnakinadan inek girer burdan sucuk çıkar,sonra diğer makinaya gelmiş oğlum bak burdan öküz girer öbür tarafdan salam çıkar demiş...Çocuk dönmüş babasına "Peki demiş bunun sosis sokup öküz çıkaranı yokmu demiş"...babası "Git annene sor demiş "
Yaklaşık 8 aylık hamile bir bayan otobüse
biner.Karşısında oturan adamın ona gülümsediğini
farkeder. Hemen başka bir koltuga geçer.
Bu sefer gülümseme sırıtmaya dönüşür ve bayan da
tekrar yer değiştirir.
Adam daha da eğleniyor gibidir. 4.cü yer
değiştirmede adam kahkaha atar,
bayan ,şöföre şikayet eder ve o da adamı
tutuklattırır.Olay mahkemeye intikal eder.
Hakim adama ( yaklaşık 20 yaşındadır )
söyleyeceği bir şeyi olup olmadığını
sorar. Adam cevap verir."Sayın Hakim , şöyle oldu:
Bayan otobüse bindiğinde durumunu farkettim.
Üstünde "Çift Nane İkizleri Geliyor" yazısı olan
bir reklam afişinin altına oturdu ve ben sırıttım.
Daha sonra kalktı ve üzerinde "Logan'ın ağrı
kesici merhemi şişikleri azaltır" yazılı
afişin altına oturdu , ben de gülümsemek
zorunda kaldım.Daha sonra "William'ın büyük
çubuğu yaptı" yazan deodorant afişi altına
oturunca kendimi çok zor tuttum. Fakat ,
sayın hakim , dördüncü defa kalkıp
"Goodyear kauçugu bu kazayı önleyebilirdi"
afişinin altına oturunca.... ben koptum.
>Ateist bir adam bir gun ormanda geziyor ve etrafindaki >guzelliklerebakiyormus. "Evrim ne guzellikler yaratiyor!" diye dusunup mest >oluyormus.>Birden arkasinda kocaman bir ayi belirmis ve onu kovalamaya baslamis. Adam >butun gucuyle kaciyormus ama her arkasina bakista ayinin daha yaklasmis >oldugunu farkediyormus. Dakikalarcasuren bir kacisin sonunda adamin ayagi >yerdeki dala takilmis, ayi adamin uzerine atlamis, pencesini kaldirmis. Tam >vurmaya hazirlanirken adam "TANRIM!!!" diye bagirmis.>Bir anda zaman durmus, ayi donmus, ormandaki nehir bile akmaz olmus. Bir >anda orman kararmis vegokyuzunden bir isik huzmesi adamin uzerine parlamis. >Cok derinden gelen ilahi bir ses adama:>"Yillarca bana inanmadin, yaratilisi kozmik bir kazaya bagladin, sana bu >durumda yardim etmemi mi istiyorsun? Seni sevgili bir kulum mu saymaliyim?" >demis. Adam utancicinde:>"Biliyorum bunca yildan sonra dindar biri olmayi istemem haksizlik, ama >belki AYIYI dindar yapabilirsiniz." demis. Ses:"Peki." diye karsilik vermis >ve isik kaybolmus. Nehir tekrar akmaya baslamis. Hersey eski haline donmus. >Ayi pencesini indirmis, iki pencesini de goge dogru cevirmis, ve konusmaya >baslamis: "Tanrim, senin rizkinla orucumu aciyorum, hamdolsun verdigin >nimetlere."