Duyuru FıkRa KöŞesİ
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
Sayfa / 27
Birinci SayfaÖnceki Sayfa … 2122232425 … Sonraki SayfaSon Sayfa

12. çocuk 2008-07-22 (10:57)
Emrah Dinçer (ultraemrah)
Emrah Dinçer (ultraemrah)
temelin 11 oğlu vardır.. ve bunları askere gönderir.. ama bu çocukların hepsi şehit düşer..
komutan temeli arayıp 11 çocuğunun şehit olduğu haberini verir .
ve derki temel sen 12. çocuğu gönder..
temel: komutanım sende benim şeyime güvenip sağa sola savaş açma!!! Gülüyor Gülüyor
ha ha ha 2008-07-28 (23:12)
Zeki İnternet (zeki599)
Zeki İnternet (zeki599)
ARKADAŞLAR BENİMKİSİ ÇOK KISA AMA İDARE EDER
temelin bineceği otobüste alman ,fransız,ingiliz varmış. temel otobüse binince "yine mi siz " der..

nasıl ben yazarken bile gülüyorum

selamlar
2008-08-01 (16:38)
Tuğba Güllü (derinnaz)
Tuğba Güllü (derinnaz)
delinin biri bir gün bir kahvaneye gider ve çaycıya soguk çayınız var mı?diye sorar
çaycı:
_yok diyerek deliyi başından savar
deli ikinci gün yine gelerek çaycıya
soguk çayın var mı? diye sorar.
çaycı sinirlenerek kovar
üçüncü gün çaycı yine bu deli gelir diye düşünerek soguk çayı hazırlar kenara koyar
deli gelir ve abi soguk çayın var mı?diye sorar
çaycı:
_var
deli:
_hadi ısıtta içelim derrrr
2008-08-10 (00:08)
Ali Yılmaz (SerfControl)
Ali Yılmaz (SerfControl)
Kadın sevgilisiyle birlikteyken kocasının eve girdiğini duyar.
- Çabuk! Köşeye geç ve bir heykel gibi davran.
Bu arada adamın her yerine bebek yağı sürer, üzerine de bebe pudrası serper.
- Sakın kımıldama ve heykelmişsin gibi davran! ...
"Bu nedir, hayatım?" diye sorar kocası kapıdan girer girmez.
O mu? Sadece bir heykel. Smith'ler yatak odaları için bir tane almışlardı. O kadar sevdim ki bir tane de ben ısmarladım...
O gece heykel hakkında konuşulmaz; hatta herkes yatana kadar. Gece saat iki gibi koca kalkar ve mutfağa gider, bir kaç dakika sonra da elinde bir sandviç ve bir bira ile geri döner.
"Al bakalım" der, "bir şeyler ye. Ben 3 gün boyunca Smith'lerde idiyot gibi dikilirken kimse bana bir bardak su bile vermemişti.
2008-08-10 (12:38)
Çelebi Mahmut (daussila)
Çelebi Mahmut (daussila)
Temel birgün alacakaranlıkta giderken yerde bi siyahlık gorür ve egilir,parmağıyla karıştırır ve ağzına alır
- Uyyyy az kalsın B...ka basacaktık Gülüyor Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
2008-08-21 (16:33)
TEMEL ALMANYADA OTOBUS ŞÖFÖRU BIR GUN YLDA GIDERRKEN ZENCILER ILE BEYAZ LAR KAVGA ETMISLER DURUN ULA DEMIS KAVGA ETMEYIN NE OLDİİ DEMIS ONLARDA BEYAZ SIYAH KABGASI YAPIYORMUS TEMEK HEPSINI AŞAĞI INDIRMIS DEMISKI ULA UŞAKLAR HEPINIZ BENIM GÖZUMDE YEŞİLSİNİZDEMIS VE SIMDI BININ ARABYA DEMIS BINERKENDE

KOYU YEŞİLER ARKAYA BINSIN Gülümsüyor Gülüyor Çok mutlu
bu fıkra diiil yalnızca kahramanlar yalnışş 2008-08-21 (17:27)
Ayşe Kayabaşı (xgrllx)
Ayşe Kayabaşı (xgrllx)
Lokantada, müşterilerden biri garsona seslenmiş:
- Bakar mısın evladım, bana bir pilav, üstüne de biraz et.

Az ötede masada Borazan Tevfik oturuyormuş. Yemeğinden başını kaldırıp o da garsona dönmüş :

- Bana da bir pilav. Ama sakın üstüne etme!

olay necip fazıl ve teyfik fikret arasında geçior...
son sözü söyleyen üstad necip fazıl..
bu bir fıkra diil ama bi bkın.. 2008-08-21 (21:54)
teyzemnn bi laz komşusu wardı..bayılıodm kadının konuşmasına..bign oturuoduk..soraaa benüm teyzemün gomşusu eldi daa dedi...teyzemde noldu noldu dedi..oda eldi eldi daa dedi..sora teyzemde eldi değil öldü de dedi...aman beeh ne büzeceğüüm öle 2 metre ağzımı..ölllllllllllllddddddddüüüüüüüüü die dedi..bak ne cibar(kibar) eldi daa eldii..umarım beğenmişnizdir..
aa 2008-08-24 (17:29)
Übeyit Temiz (übeyit)
Übeyit Temiz (übeyit)
hullya demiş ki:
Adamın biri yeni ulaştığı otele kaydını yaptırır.
Odasına girdiğinde masada bir bilgisayar görür ve karısına e-mail atmaya karar verir.
Fakat yazdığı mesajı farkında olmadan yanlış bir adrese gönderir....
Tam bu sırada farklı bir yerde kadın, kocasının cenaze töreninden evine yeni dönmüştür ve bilgisayarındaki maili görür,arkadaşlarından geldiğini düşündüğü maili okuyunca olduğu yere yığılıp kalır.
Odaya giren annesi yerde yatan kızını ve ekrandaki mesajı görür.
-Kime : Sevgili karıma
Konu : Yeni ulaştım.
Tarih : 21 ağustos 2007 Benden haber aldığına şaşıracağından eminim. Burada bilgisayar var ve sevdiklerimize e-mail gönderebiliyoruz. Buraya yeni ulaştım ve kaydımı yaptırdım. Her şey yarın senin buraya geleceğini düşünülerek hazırlanmış. Seninle buluşmayı dört gözle bekliyorum. Umarım benim gibi sorunsuz bir yolculuk geçirirsin
NOT:burası cok sıcak
bu fıkrayı biliyordum çok orjinal
bjk 2008-08-24 (17:32)
Übeyit Temiz (übeyit)
Übeyit Temiz (übeyit)
fancy demiş ki:
Kadın arkadaşına kocasıyla cinsel hayatının monotonluğu ile ilgili dert yanmaktaydı.

-Ah kardeş artık ne elliyo ne yokluyo, ayda yılda bi çok canı çektikçe yaklaşıyo. Varsa yoksa 24 saat futbol.

-Ah şekerim bunu halletmek çok kolay, der arkadaşı ve devam eder; hangi takımlıydı senin kocan?

-FEBERBAHCE'li. Ne olmuş ki?

-Bak şimdi akşam eve gittiğinde kocan işten gelmeden GALATASARAY formasını giy bekle bakalım ne olacak.

Ertesi gün kadın tekrar arkadaşına mutlu bir şekilde gelir ve anlatmaya başlar.

-Ay şekerim verdiğin fikir için çok teşekkür ederim. Eve gittim GALATASARAY formasını giydim. Ardından kocam gelip beni o formanın içinde görünce vay efendim sen benim FEBERBAHCE'li olduğumu bilmiyomusun da bu formayı giyiyosun diyerek üstüme bi atladı sabaha kadar 5 postayı sayabildim gerisini hatırlamıyorum.

-Ben sana dedim artık bol zevkli geceler dilerim, der arkadaşıda.

Aradan günler haftalar geçer adam her akşam gelipte formayı karısının üstünde gördükçe dellenip sabaha kadar kadını posta manyağı yapar. Kadın gittikçe halsizleşmiştir. Tekrar arkadaşına gider ve anlatır.

-Kardeş kocam boğa gibi oldu dur durak bilmiyo. Bak sana iğne iplik gibi kaldım her gece onlarca defa sevişmekten, der. Arkadaşı devam eder;

-Şekerim o zaman bu akşam eve gidince kocan gelmeden FENERBAHCE formasını giyde bekle bakalım ne olacak.

Kadın akşam eve gider ve FENERBAHCE formasını giyer ve bekler. Kocası eve geldiğinde birde bakar ki karısı FENERBAHCE formasını giymiş. Kendinden emin bir tavırla şöyle der;

-Ya işte biz adamı böyle *ike *ike FENERLİ yaparız
okuldaşım güzel fıkra ama dikkat et gsli sevgili dek gelmesin sana ben bjk liyim tarafsızım
Sayfa / 27
Birinci SayfaÖnceki Sayfa … 2122232425 … Sonraki SayfaSon Sayfa