Leuven KU de eğitim planlıyorum şu an form dolduruyordum ama orada öğrenci olan bir kaç arkadaştan fikir almak istiyorum çünkü aslında Gent & Leuven arasında da bir karasızlığım var
ben belçikaya birkaç kez gittim sosyal yaşam bakımından en rahat edeceğin yer gent bence
Leuvende egitim diger okullara nazaran biraz daha zor.Cunku Leuven Kalite bakimindan Avrupa nin 3. universitesi yani burada okumak hicde kolay degil fakat okuyamazsinda demiyorum.Sadece basit demiyeyimde Leuvenden biraz daha rahat egitim alinacak okullar da var.Yani soyle soylim sana,Leuven, dil kursunda 5.seviyeye ulasmis isen seni okuluna kabul ediyor ulasmamis isen almiyor.Senin Turkiye den yaptirdigin kayit sadece on kayit oluyor,fakat bir baska universite ise dil de 3.seviyeye ulasmis isen seni kabul ediyor.Ama benim fikrimi soracak olursan sana Yuksek okula kayit yaptirmani oneririm burda onlara "HogeSchool" deniyor.Yuksek okul Turkiyedeki gibi degil herhangi bir universiteyi bitirmis bir kisi ile senin hic bir farkin yok,yani ha universite bitirmissin ha yuksek okul ikiside birbirine esit.Yani zor da var kolay da burda tercih senin hangisini istiyorsan gidebiliyorsun.kolay gelsin.
sevgili arkadaşım ,
bana yazmana çok sevindim ..eğitimle ilgili konuşmak istediğim konular var bana
eralpbiyikli@hotmail.com dan ulaşırmısın
Şu anda Leuvendeyim.
iyi dileklerimle
eralp arkadasim oncelikle universiteye kabul edildigini dusunerek tebrik ediyorum bence iyi bir secim yapmissin.cunku diger arkadasin soledigi gibi leuven universite kaliteli bir universite egitim zor olabilir fakat mzeun oldugundaki bilgi ve donanimda ona gore kaliteli ve iyi dir duzeyde olacaktir.arti cv ne leuven universitesi yazman sana is basvurularinda arti olarak donecegini dusunuyorum.bende belcikada yasiyorum bu yil master programina basvurulari kacirdigimi dusunuyorum genede arastirma icerisindeyim.yardim edebilecegim bir sorunun olursa iletisim kurmaktan cekinme.tekrar basirilar diliyorum.
saygi ve sevgilerimle
yigitoncu