Mesaj Panosu

ARKADAŞLAR ÇANAKKALEMİN EN GÜZEL YERLERİNİ YAZALIM....
Yeni Konu Aç Cevap Gönder

Sayfa /5Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12345 Sonraki SayfaSon Sayfa

2007-09-08 (10:30)
esrosh88
Bayan
esrosh88
Türkiye, Çanakkale
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
aaa olur mu hiç öle her zaman gel bekleris seni Gülümsüyor ezinedesin sen sanırım heryerde msjını görüorum ev ark arıorum die Çok mutlu kafa arkdşlar buldn mu heryerde kopulur Gülümsüyor
2007-09-08 (10:46)
çiğdemmmm
Bayan
çiğdemmmm
Türkiye, Çanakkale
sagol janem gelirim Yüzü kızarıyor he valla ezineden birini bulamadım yafffff Çok üzgün, ağlıyor
2007-09-08 (10:58)
esrosh88
Bayan
esrosh88
Türkiye, Çanakkale
ezine merkeze çok mu uzak ya Şaşkın:
2007-09-08 (12:05)
çiğdemmmm
Bayan
çiğdemmmm
Türkiye, Çanakkale
ezine ç.kaleye 1 saat kadar uzak malesefff Üzgün
2007-09-08 (12:07)
esrosh88
Bayan
esrosh88
Türkiye, Çanakkale
olsn cnm ya gelirsin hafta sonları sen merkeze Göz kırpıyor
2007-09-08 (12:19)
Semih ILgazlı Kocero
Bay
Semih ILgazlı Kocero
Türkiye, Kastamonu
Kastamonu Üniversitesi
Çanakkalenin en güzelyerleri savaşın geçtigi yerler.Oraları gezmeden o duyguları yaşamadan hiçbir yerin tadı çıkmaz.O siperleri bir gezin.Araları 8 metre.Ülkü ocaklı arkadaş,önce oraları bir gezin o acıları bir düşünün dönüşte ocaga ugrarsınız.anzakların şehitlikleri ile bizim şehitliklere bir bakın farkı anlarsınız.
Bu ülke ölüme koşan genceçik okullu ve 20 yaşlarında insanların kanı ile kurtarıldı ama şimdi o insanların ölümü yok sayılıp sanki savaşı hayali dervişleri kazanmış gibi konuşanlar yazanlar var.O şehitlerin kemikleri sızlar valla.o dervişler o kadar keskindi de osmanlı niye battı.Medreselerin yetiştirdigi ulemalar neden kurtaramadı.Bu konuların iyi araştırılması dengeli konuşulması gerekir.
2007-09-08 (21:08)
delikurt42
Bay
delikurt42
Türkiye, Çanakkale
Semih ILgazlı Kocero demiş ki:
Çanakkalenin en güzelyerleri savaşın geçtigi yerler.Oraları gezmeden o duyguları yaşamadan hiçbir yerin tadı çıkmaz.O siperleri bir gezin.Araları 8 metre.Ülkü ocaklı arkadaş,önce oraları bir gezin o acıları bir düşünün dönüşte ocaga ugrarsınız.anzakların şehitlikleri ile bizim şehitliklere bir bakın farkı anlarsınız.
Bu ülke ölüme koşan genceçik okullu ve 20 yaşlarında insanların kanı ile kurtarıldı ama şimdi o insanların ölümü yok sayılıp sanki savaşı hayali dervişleri kazanmış gibi konuşanlar yazanlar var.O şehitlerin kemikleri sızlar valla.o dervişler o kadar keskindi de osmanlı niye battı.Medreselerin yetiştirdigi ulemalar neden kurtaramadı.Bu konuların iyi araştırılması dengeli konuşulması gerekir.

sayın arkadasım oraları gezip gördüm zaten her defasında o atmosferi yeniden yasadım savası dervişlerin kazanmadıgını Türk askerinin kahramanlıgını anlayabilmesi için kişinin ocaga gitmesi şarttır..
2007-09-09 (23:40)
delikurt42
Bay
delikurt42
Türkiye, Çanakkale
abhaza-gecba demiş ki:
delikurt42 demiş ki:
ÇANAKKALENİN EN GÜZEL YERİ ÇANAKKALE ÜLKÜ OCAKLARI'DIR...

beleş bira veriyorlarmış duyduğuma göre orda

sen gelince iste beles birayı ben sana VERİRİM yavrum
.. 2007-09-10 (02:29)
skb_17
Bay
skb_17
Türkiye, Çanakkale
Eylül Türkü Bar: Geceleri en kaliteli canlı müzik burada bence, kopmak isteyende buraya gelir kafa dinlemek isteyende..Loca'sını hiçbişeye değişmem Gülümsüyor doğum günlerini kutlamak için en uygun mekan...

Beyaz Türkü Bar: İki katlı, üst katında balkon tarafı haricinde hareketli olmaz, alt katta minderler falan var yerde, güzel nezih bi ortam, canlı müziği kalitelidir ama Eylül'ün grubuna değişmem Gülümsüyor

Poseidon: yazılışından emin değilim Gülümsüyor dar bi mekan oynamaya göbek atmaya yer yok Gülümsüyor ama güzel bi ortam Gülümsüyor

Han: iyidir hoştur güzeldir Gülümsüyor

Hayal Kahvesi: İçeriye bi kere girdim, müziğin sesinden gözlerim karardı Çok mutlu zor attım kendimi dışarı Şaka yapıyor ama haraketli müzik sevenler için ideal bi yer..

Taksim: Geçtiğimiz sene açıldı, biraz pahalı diye biliyorum, hiç gitmedim Gülümsüyor

Lodos: hiç gitmedim ama ç.kaledeki en süper mekan olduğu söylenir, canlı müzik varmış, haraketli slow her türlü müzik yapıyolarmış, kordonun en sonunda, köşededir, çoğu kişi zor bulur ama yeri çok süper aslında.. Gülümsüyor

Yer'de Fıstık:
adından da anlaşılacağı gibi yerler fıstık kabuğuyla kaplı Gülümsüyor grup olarak gidilcek bi yer değil fazla.. canlı müzik var..

Yer'de Fıstık civarında 2-3 bar daha var hemen hemen hepsi aynı formatta biraz pahalı yerlerdir, canlı müzik hepsinde var..

Donanma; genelde buluşmalar burda olur, referans bi yerdir yani.. Boğaz manzarasına karşı simit + çay süper gider Gülümsüyor

Şakir'in Yeri: Donanma'nın hemen yan tarafında, sıkışık bi ortam, sandalyeler falan iç içe Gülümsüyor ama güzel sıcak bi yerdir Gülümsüyor

iskele cafe: gececilerin vazgeçilmez yeridir, tam iskelede bulunduğundan feribot yolcuları falan vakit geçirmek için buraya gelir, iskelede okey keyfi süper olur, bildiğim en ucuz cafedir ayrıca Gülümsüyor 7/24 açıktır Gülümsüyor

CaFeKa: İskele civarında güzel ama öğrenciye uygun olmayacak fiyatlarla hizmet veren bi yer Gülümsüyor

__

Kipa civarında varmı diye sormuş bi arkadaş, içinde sadece fast-food lar ve özsüt var Gülümsüyor Kolin Otel'den başka da bi yer yok.. Gülümsüyor
__

------------------------------

Yemek - Lokanta tarzı olarak da İskele, barbaros ve ton tv karşısında olmak üzere 3 şubesiyle CAN BURGER var, 2 YTL ye karnınızı doyurabilirsiniz Gülümsüyor

Pasha Pizza: endüstri meslek lisesi karşısında BİM yanında, menüleri güzel, doyurucu ve ucuz..

Pizzam: Pasha pizza ile yan yana, genelde burayı tercih ederim Gülümsüyor

Doyummm: Garaj karşısında 4 yolda, izmir karışık yapar, güzel temiz bi mekandır..

Ayrıca;
Kilitbahir motor iskelesi civarında balık ekmek yapan bi yer var, orasını;
Oranın hemen arkasında Urfa Sofrası'nı (temiz olmasa da) ucuz bi yer olduğu için tavsiye ederim Gülümsüyor

Sulu Yemek isteyenler, emniyet müdürlüğünün karşı sokağında KODAK yanında Çetin lokantası var, lezzetli ve ucuz yemekleri var.. tavsiye ederim..
Demircioğlu PO'nun sokağında Lokanta 17 nin yemekleri de lezzetlidir..

Bilerek en sona bıraktım;

ve NAPOLİ PİZZA Gülümsüyor

Çanakkale'de ilk yemeğinizi bence burda yiyin, gerisini anlatmama neden gerek kalmadığını görceksiniz Gülümsüyor)

Eh ne diyeyim, Afiyet olsun.. Gülümsüyor

Hee az daha unutuyodum;
bütün bu mekanların yanında vazgeçemediğim tek yer KORDON BOYU'dur Gülümsüyor Züğürtlerin 5 yıldızlı mekanı GOLF civarındaki banklar veya kayalıklardır.. Gülümsüyor üzerine tanımam.. Gülümsüyor abonesiydik bi zamanlar Gülümsüyor)))
2007-09-10 (10:43)
miss measury
Bayan
miss measury
Türkiye, Çanakkale
yane arkadaşım eline koluna sağlık ne diyelim kendimi bi gazete köşesinde top 10 okuyomusum gibi hissettim.
bide sana zahmet yerlerini yazssan desem çok mu şey istemiş olurum yüssüzlükmü etmiş oluru macep? Şaşkın Üzgün

ama saol çok makbule geçtii.. özellikle yer'de fıstığın nerde olduğunu çok merak ediyorum

Sayfa /5Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12345 Sonraki SayfaSon Sayfa

Ücretsiz Kayıt Ol