Eylül Türkü Bar: Geceleri en kaliteli canlı müzik burada bence, kopmak isteyende buraya gelir kafa dinlemek isteyende..Loca'sını hiçbişeye değişmem

doğum günlerini kutlamak için en uygun mekan...
Beyaz Türkü Bar: İki katlı, üst katında balkon tarafı haricinde hareketli olmaz, alt katta minderler falan var yerde, güzel nezih bi ortam, canlı müziği kalitelidir ama Eylül'ün grubuna değişmem
Poseidon: yazılışından emin değilim

dar bi mekan oynamaya göbek atmaya yer yok

ama güzel bi ortam
Han: iyidir hoştur güzeldir
Hayal Kahvesi: İçeriye bi kere girdim, müziğin sesinden gözlerim karardı

zor attım kendimi dışarı

ama haraketli müzik sevenler için ideal bi yer..
Taksim: Geçtiğimiz sene açıldı, biraz pahalı diye biliyorum, hiç gitmedim
Lodos: hiç gitmedim ama ç.kaledeki en süper mekan olduğu söylenir, canlı müzik varmış, haraketli slow her türlü müzik yapıyolarmış, kordonun en sonunda, köşededir, çoğu kişi zor bulur ama yeri çok süper aslında..
Yer'de Fıstık: adından da anlaşılacağı gibi yerler fıstık kabuğuyla kaplı

grup olarak gidilcek bi yer değil fazla.. canlı müzik var..
Yer'de Fıstık civarında 2-3 bar daha var hemen hemen hepsi aynı formatta biraz pahalı yerlerdir, canlı müzik hepsinde var..

ama güzel sıcak bi yerdir
iskele cafe: gececilerin vazgeçilmez yeridir, tam iskelede bulunduğundan feribot yolcuları falan vakit geçirmek için buraya gelir, iskelede okey keyfi süper olur, bildiğim en ucuz cafedir ayrıca

7/24 açıktır
CaFeKa: İskele civarında güzel ama öğrenciye uygun olmayacak fiyatlarla hizmet veren bi yer
__
Kipa civarında varmı diye sormuş bi arkadaş, içinde sadece fast-food lar ve özsüt var

Kolin Otel'den başka da bi yer yok..

__
------------------------------
Yemek - Lokanta tarzı olarak da İskele, barbaros ve ton tv karşısında olmak üzere 3 şubesiyle
CAN BURGER var, 2 YTL ye karnınızı doyurabilirsiniz
Pasha Pizza: endüstri meslek lisesi karşısında BİM yanında, menüleri güzel, doyurucu ve ucuz..
Pizzam: Pasha pizza ile yan yana, genelde burayı tercih ederim
Doyummm: Garaj karşısında 4 yolda, izmir karışık yapar, güzel temiz bi mekandır..
Ayrıca;
Kilitbahir motor iskelesi civarında balık ekmek yapan bi yer var, orasını;
Oranın hemen arkasında
Urfa Sofrası'nı (temiz olmasa da) ucuz bi yer olduğu için tavsiye ederim
Sulu Yemek isteyenler, emniyet müdürlüğünün karşı sokağında KODAK yanında Çetin lokantası var, lezzetli ve ucuz yemekleri var.. tavsiye ederim..
Demircioğlu PO'nun sokağında
Lokanta 17 nin yemekleri de lezzetlidir..
Bilerek en sona bıraktım;
ve
NAPOLİ PİZZA
Çanakkale'de ilk yemeğinizi bence burda yiyin, gerisini anlatmama neden gerek kalmadığını görceksiniz

)
Eh ne diyeyim, Afiyet olsun..
Hee az daha unutuyodum;
bütün bu mekanların yanında vazgeçemediğim tek yer
KORDON BOYU'dur

Züğürtlerin 5 yıldızlı mekanı GOLF civarındaki banklar veya kayalıklardır..

üzerine tanımam..

abonesiydik bi zamanlar

)))