Mesaj Panosu

ARKADAŞLAR ÇANAKKALEMİN EN GÜZEL YERLERİNİ YAZALIM....
Yeni Konu Aç Cevap Gönder

Sayfa /5Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12345 Sonraki SayfaSon Sayfa

:) 2007-09-10 (22:33)
skb_17
Bay
skb_17
Türkiye, Çanakkale
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
miss measury demiş ki:
yane arkadaşım eline koluna sağlık ne diyelim kendimi bi gazete köşesinde top 10 okuyomusum gibi hissettim.
bide sana zahmet yerlerini yazssan desem çok mu şey istemiş olurum yüssüzlükmü etmiş oluru macep? Şaşkın Üzgün

ama saol çok makbule geçtii.. özellikle yer'de fıstığın nerde olduğunu çok merak ediyorum

ya hepsinin yerini tam olarak tarif edemem anlatamam yani, yeteneksizlik işte:P hoş gerçi sorsan herkes tarif eder orda Gülümsüyor

yer'de fıstık kordonda, kordonun sonuna doğru oralarda bi yerde işte Çok mutlu

bu arada yaklaşık lise2 den beri gazetecilikle uğraşıyorum Gülümsüyor

neyse, tekrar iyi eğlenceler Gülümsüyor
2007-09-10 (22:43)
oqqan
Bay
oqqan
Türkiye, Bursa
daha dün ç.kale'den konuştuğum bir arkadaşım kepez'e doğru yeni bir eğlence mekanının açıldığını söyledi. İyi dediğine göre iyidir.

Ayrıca lodos ç.kale'nin tek diskosu, han bar gece gündüz gidilebilecek en iyi mekanı, hayal kahvesi ise çeşitli ünlü rockçıları getirerek ün salmış kaliteli mekandır. Geceler deniz manzaralı şişe'de biter ç.kale'de. Ama siz siz olun aksatmayın derslerinizi. İyidir güzeldir hoştur ama bir türlü mezun olamayan çok insan var ç.kale'de. Tadında yaşayın.
2007-09-24 (20:24)
Shao
Bay
Shao
Türkiye, Çanakkale
o arkadaşın club 286 dan bahsetmiş herhalde Gülümsüyor ama bende hala gitmedim bakalım nasip Çok mutlu Çok mutlu
GEZİN GÖRÜN 2007-09-24 (21:49)
Kayhaan
Bay
Kayhaan
Türkiye, Konya
Selçuk Üniversitesi
Çanakkalede gezecek yerler pek dağınık değil
Şarap içmeye Wino ya şarap evine
Sakin bir yerde nescafe içmeye Cafenotteye
Bira içmeye sahil seridi hepsi özellik le hanbara,aynı zamanda müzik dinlemek ve takılmak için
Biraz daha kalite müzik için Hayal kahvesine Özellikle popcorn grubu harikadır.
Sakin konuştuklarımızı anlıyalım ve müzik dinleyelim diyosanız Sultana gidersin.
Burdan sıkılanlar için yakın yerlerde gideceğiniz yerlerde var Çok mutlu

Önemli olan arkadaş grubunun sağlam olması
mekanlar 2007-09-29 (19:20)
handeli
Bayan
handeli
Türkiye, Çanakkale
canakkalede 2 yılı geride bıraktım..deseler ki istanbul mu canakkale mi diye hala canakkale diye diretenlerdenim..geceleri özgürce sokaklarda dolasılabilinen nadir yerlerden..
takıldıgımız mekanlara gelince lodos ta sınır tanımayan eglence:) hayal kahvesinde rock müzik..benzinde tabu..limon da slov müzik..pier de en heyecanlı maclar..cafeka da sessiz sakin kahve keyfi..hedon da en deli roman havalarıGülümsüyor..taksim de nezih bir aksam..sultan da klarnet esliğinde vur patlasın cal oynasınGülümsüyor ve daha sayamadıgım bir sürü mekan ..
hiç dert etmeyin canakkalede nasıl vakit gecer die öle bir gecio ki bir bakıosunuz okul bitmişGülümsüyor
2007-10-01 (21:41)
batujan
Bay
batujan
Türkiye, Çanakkale
hanbarı ve olimpiyatı tek geçerrim...Çok mutlu
2007-10-11 (20:14)
hope lives
Bay
hope lives
Türkiye, Çanakkale
Çanakkale'nin güzel yerlerinden birisi de askeri kantindir.başta alkollü içecekler olmak üzere birçok şeyi orada ucuza bulabilirsiniz Çok mutlu
2007-10-13 (11:01)
lasdiabloquae
Bay
lasdiabloquae
Türkiye, Çanakkale
bence benzin guzel
2007-11-26 (22:15)
attila
Bay
attila
Türkiye, Çanakkale
yeter artık diyorum bu üniversiteli arkadaşlarıma ben hergün ders cıkışında bisikletile kolinin bahcesinden gecer giderim yav artık orası aşıkların mekanı olmuş ben her gün hiç uygun olmayan şeyler görüyorum artık bunlara oyun oynayacam bu ısız kolin bahcesine sevgilileri görebiliriz doğaldır ama o ısızlık başka işlere dönüyo tabi hele sabah dersleri çıkışında ilaki orda lar yeter artık o çoçuklar utan mıyor beni gördüğünde ama utandım ben yav bari pozizyonu değiştir yok hala devam artık gizli kamera yerleştircam o bölgeye hadi bakalım en ilgiç bölgeler arasına KOLİN OTEL BAHCESİ KIŞLARI DAHA FAZLA İLGİ GÖSTERİLİR DİKKAT!
the benzin story 2007-11-27 (19:38)
ndycarpediem
Bayan
ndycarpediem
Türkiye, Çanakkale
yeni gelen arkadaşlar!!!! hepinize BENZİNe mutlaka gitmenizi tavsiye ederim...
hem arkadaş gurubunuzla beraber oyun oynayabileceğiniz(tabu,monopoly,scrable...) Gülüyor
hemde zengin menüsüyle yemek yiyebileceğiniz bir yer.
(tost,pizza,kırmızı ve beyaz et ızgara,salata,
tatlı,waffle,kahvaltı,hamburger,makarna,krep,,,,)
sıcak soğuk kahve çeşitleri,alkollü ve alkolsüz içecekler,sıcak çikolata...birsürü çeşit işte hepsi birarada olan güzel biyer.......

Sayfa /5Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12345 Sonraki SayfaSon Sayfa

Ücretsiz Kayıt Ol