Ben belçikada dil eğitimi almak istiyorum(brükselde) bu eğitimi veren özel okullarmı var üniversitelermi verio hiç bi bilgim yok vede fiyatları nelerdir orda kalacak yerim falanda hazır yardımcı olursanız sevinirim...
Selam Haci Kardes,Turk student te dolasirken senin soruna rastladim.
Ben belcikaya geleli fazla olmadi,fakat belcikaya gelmeden once ve konsoloslukla gorusmemden sonra bayagi Belcikada egitim hakkinda bilgi birikimim oldu.Sen Dil okumak icin Belcikaya gelmek istiyorum diyorsun fakat sadece dil ogrenmek icin Belcika Elciligi vize vermiyor.Ilk once senin yapman gereken burda kalacak yerim var diyorsun bu senin icin cok buyuk avantaj.Senin simdi yapman gereken su Brukselde kalacagin yerdeki tanidiklarin herhangi bir yuksek okula veyahut universiteye kayit icin gerekli evraklari soracaklar ve sende bu evraklari tamamlayip tekrar okula gondereceksin kayidini yapip kayit kagidini sana gonderecekler.Sende ancak o evrak ile Belcika Elciligine veyahut Konsolosluguna ogrenci vize icin basvuru yapabilirsin aksi takdirde ogrenci vizesi alman mumkun degil.Ayrica belcika da egitim hakkinda bilgin olmasi acisindan konsolosluktan yardim alabilirsin.Baska bir sorun olursa dilim dondugunce yardimci olmaya calisirim,kolay gelsin.
Arkadasim benimde panoda nilcelep adiymla belcikada dil okuu diye bir sorum olmustu sana zahmet olmazsa bilgunde varsa bana cevap verebilirsen sevinirim.