Mesaj Panosu

Azerbaycan da başınıza gelen en ilginç anılarınız...
Yeni Konu Aç Cevap Gönder

Sayfa /4Birinci SayfaÖnceki Sayfa 1234 Sonraki SayfaSon Sayfa

2007-08-20 (21:13)
holocaust_1903
Bay
holocaust_1903
Azerbaycan, Bakü
Çok mutlu harbiden o aksam cok komikti ama sonrası otturuolardı nerdeyse kara karayevde...

ama akıllandık kards bu saatten sonra alayına aynı kalsınlar sokakta ne halleri varsa gorsunler iilik yaptık kotuluk bulduk simdi olsun töbe suratına bakmam kimsenin Çok kızmış so diffucult ama ne diffucult Mr. Green
2007-09-15 (04:56)
eznoraaa
Bayan
eznoraaa
Azerbaycan, Bakü
en ılgıncıı olayy sanırıımm tanımadıın 4 ınsanla aynı ewden kaıp temel fıkralarını yasamak olsa gerekk....sonra kafedee bluetuuuthhh la iş balayanları gorup bı metre aızla gıdıslerını seyretmek...bızden tawsıee azerbaycan da kıomseı caldırmaaıp hem cınssınızle her yerde muhappet edıoruz dmeınn cok sakat olabılırr we dıoruz kıı zorda kalmadıkca addım atmaın atarsanızda tukcenın yandan yeemısını orenıpte gelınn...ya da boserınn sız burayı trnsıt geçınn.....
2007-09-15 (19:16)
carsı
Bay
carsı
Azerbaycan, Bakü
Azerbaycan Devlet İktisat Üniversitesi
hehe ilk evimi yoksa 2. evmiydi neyse elektrik sayacı bilem yoktu evde direk alıorduk Çok mutlu sonra 1 ara acaip kesilmeye başlamıştı ev sahibine 1 vodka 3000 bin manatlık(eski manat) verip yaptırmıştık bu seferde aşırı elektrikten 3 tane lamba patlamıştı Çok mutlu
yardımlar karşılıksız değill 2007-09-22 (13:19)
JaRtas
Bay
JaRtas
Azerbaycan, Bakü
Bakü Devlet Üniversitesi
olduki bakudee dara düştünüzzz yanınızda mutlaka bir miktar paranız bulunsun ögrenciyiz malum beş parasız gezdiğimiz gunler olduu. neyseee bir gün aslında birgun değil bir çok defa asansörde kaldık bunların birindee ustanın eve en az bir buçuk saatlık yerde oldugunu soyledıler ve asansörde kalmış vazıyette ustayı beklemeiz söyledi ew arkadaşlarımız tabii içerdekık bizlerr yusufla yarenlkik ederken dışlardakı arkadaşlarr gırgırr yapmakla meşkulduu
tmm o aradaa asansorun deliğinden bır yuzz gordum komusmuzduu durun ben çıkarırım deedi beklemekten olmüştümm adam bizi asansörden çıkardı bizde allah razı olsun dedik tabi adam allahın razı olmasıyla yetınmeyıp bizden para istedii hemde adam başı .....
Yaraq ın Azericede anlamı 2007-09-22 (17:41)
firat72
Bay
firat72
Azerbaycan
Selam arkadaşlar bizim en ilginç anımız azericede ''silah'' anlamına gelen ''YARAQ'' kelimesinin anlamını öğrenmemizdi...Bi gün tiyatroya gittiğimizde Efe kılıklı bi adamın sahneye çıkıpta ''Hardadır menim Yaraqım'' sözü üzerine gülmekten kırılıp tiyatrodan kovulmamıdı..Süperdi...Aynı olayı gazete başlığında ''ERMENİLER YARRAQLANIYOR''manşetindede görünce emin olun aynı gülme krizine tutulduk...
2007-11-01 (00:28)
semihsisman
Bay
semihsisman
Türkiye, Rize
Çok mutlu selam arkdaslar benım unutamadım olaylardan bırı bakusovyetınde kaldımız evdekı elektrık sayacını ev sahıbının gerı almasıydı bızım devlete degılde evletın bıze borcu vardı okadar gerı almıstı 2 ay boyunca durmadan yanan elektrıklı soba bıle eskı yerıne getıremedı Gülüyor Çok mutlu Çok mutlu
2008-01-09 (02:17)
çölgülü
Bayan
çölgülü
Azerbaycan, Bakü
Bakü Devlet Üniversitesi
............................
2008-01-18 (12:59)
serverbedi
Bay
serverbedi
Azerbaycan, Bakü
2 şirvan kömek isteyen mini etekli 90 60 90 ölcülerindeki hatunla adres sorunca 4 manat isteyen arkadaşı unutamam ;D
2008-01-18 (13:00)
serverbedi
Bay
serverbedi
Azerbaycan, Bakü
çölgülü demiş ki:
anlat anlat bitmes ama bitanesi ck tuhaf ilğinç komik.
baküsovyetten memar acemiye gitmek için marşuta bindim
tabi tüm bayanlar oturuyo bı tanesı ayakta benım yanım boşGülümsüyor
adamlar hanım eyleşin diyince kadın onun üstünde kofta var eyleşmirem Üzgün dedi
cok tın değıldı cvp verdım tabi türk oldumu anladı
türksünn,istanbulda yaşırsan, istanbulun harasında?
ben cvp vermeye kalmadan yanıma oturdu can ciğer kuzu sarması olduk
enterasan insanlar canımmm
baya ilginç miş azerbaycanlılar koftadan korkuyor herhalde Çok mutlu
2008-01-18 (13:05)
serverbedi
Bay
serverbedi
Azerbaycan, Bakü
firat72 demiş ki:
Selam arkadaşlar bizim en ilginç anımız azericede ''silah'' anlamına gelen ''YARAQ'' kelimesinin anlamını öğrenmemizdi...Bi gün tiyatroya gittiğimizde Efe kılıklı bi adamın sahneye çıkıpta ''Hardadır menim Yaraqım'' sözü üzerine gülmekten kırılıp tiyatrodan kovulmamıdı..Süperdi...Aynı olayı gazete başlığında ''ERMENİLER YARRAQLANIYOR''manşetindede görünce emin olun aynı gülme krizine tutulduk...
ağa caldırmak konusunuda biliyosu dur umarım beni çaldır ararım diyemiyoz a.q çaldırmak saxo oluyomus Çok mutlu

Sayfa /4Birinci SayfaÖnceki Sayfa 1234 Sonraki SayfaSon Sayfa

Ücretsiz Kayıt Ol